Serie A 12/13 (2): Udinese 1-4 JUVENTUS
- Mozna
- Juventino
A przypominasz sobie faul Nesty na Bousqetsie ? To ze by nie doszedł do piłki ma tylko znaczenie co do koloru kartki a nie do samego faulu bo on byłCastiel pisze:Nie wiem jak z tym karnym. Ciężka sytuacja. Niby Giovinco oddał "strzał", ale do tej piłki i tak by nie doszedł, a dodatkowo miał obok siebie chyba 2 obrońców. Jakby uderzył główką i leciało na bramkę to można gwizdać.
- Mate.G
- Juventino
Mecz bez histori, wygramy to.
Podobny do tego z Roma 4:0
Podobny do tego z Roma 4:0
- zippo01
- Juventino
Channel - 111481 tylko że ruski, ale jakoś pierwsza klasa i nie tnieMontezuma11 pisze:chyba kwadwo. Jakaś dobra dusza może mi podać nie link numer kanału na sopcascie, ten który mu się wyświetla w okienku przy napisie channel. Będę strasznie wdzięczny
A co do meczu czerwo ustawiło mecz, gramy spokojnie wygrywamy 2;0. W 70 minucie chciałbym zobaczyć Pogbe oraz Caseresa(ciekawi mnie jego forma).
- szycha21
- Juventino
hhehe... jakie płaczki (nie chce was obrazić, nie gniewajcie się) - nasza drużyna wygrywa pewnie 0:2 a wam jeszcze cos nie pasuje? Przed meczem większość pisała, że to będzie bardzo ciężki mecz i wystarczy im skromne 1:0 (ja zresztą chyba też tak pisałem). Nie rozumiem was...sory.
Piszecie że gramy wolno...a po co się sprężać? Gramy jednego więcej... kontrolujemy cały mecz... po co mamy latać z jęzorami na wierzchu, skoro klepiemy Udine prawie na stojąco (czasami są ładne przyspieszenia). Wynik ustawiony, gra pewna... teraz tylko żeby nie stracił i ukłuć(ale nie za wszelką cene) ile się da.
A co do naszego klepania przed 16 to wiecie... mieliśmy w tej połowie 2 albo 3 setki: wg mnie to całkiem niezły bilans jak na 45 minut.
Piszecie że gramy wolno...a po co się sprężać? Gramy jednego więcej... kontrolujemy cały mecz... po co mamy latać z jęzorami na wierzchu, skoro klepiemy Udine prawie na stojąco (czasami są ładne przyspieszenia). Wynik ustawiony, gra pewna... teraz tylko żeby nie stracił i ukłuć(ale nie za wszelką cene) ile się da.
A co do naszego klepania przed 16 to wiecie... mieliśmy w tej połowie 2 albo 3 setki: wg mnie to całkiem niezły bilans jak na 45 minut.
- zahor
- Juventino
Ja bym tak nie marudził. Prowadzimy 2:0, ani razu na dobrą sprawę pod bramką Buffona nie było groźnie, można dopisać trzy punkty bez wypruwania flaków a o to chyba chodziło. Jeżeli mogę się czegoś doczepić to tych kartek, bo mogło ich być mniej. Zwłaszcza Marchisio głupio, taki faul byłby uzasadniony gdyby Udinese wyprowadzało groźną kontrę, a w tamtej sytuacji nic groźnego nie było. Ogólnie dużo się od zeszłego roku nie zmieniło - wszystko idzie fajnie do pola karnego, w polu karnym już trzeba czekać na błąd rywala bo nie ma komu zrobić różnicy.
Karny zasłużony, natomiast kartka jak dla mnie już nie. Czerwoną daje się w sytuacji z reguły kiedy niezatrzymanie akcji oznaczało pewną stratę gola, na przykład kiedy napastnik mija bramkarza i mierzy do pustej bramki. A ciężko uznać że gdyby Giovinco nie był faulowany to na bank wygrałby pojedynek główkowy z dwoma wyższymi obrońcami.
Karny zasłużony, natomiast kartka jak dla mnie już nie. Czerwoną daje się w sytuacji z reguły kiedy niezatrzymanie akcji oznaczało pewną stratę gola, na przykład kiedy napastnik mija bramkarza i mierzy do pustej bramki. A ciężko uznać że gdyby Giovinco nie był faulowany to na bank wygrałby pojedynek główkowy z dwoma wyższymi obrońcami.
- mazi12
- Juventino
Karny był.
Wydaje mi sie ze po czerwonej chłopaki troche odpuscili i sie rozluznili. Mam taka nadzieje bo gra nie wyglada najlepiej i z lepszym przeciwnikiem beda sie bardziej przykladac. Jakos bez polotu, fantazji, chęci. Ale nie ma co narzekać. Mamy wynik. Chcę Pogbe
Wydaje mi sie ze po czerwonej chłopaki troche odpuscili i sie rozluznili. Mam taka nadzieje bo gra nie wyglada najlepiej i z lepszym przeciwnikiem beda sie bardziej przykladac. Jakos bez polotu, fantazji, chęci. Ale nie ma co narzekać. Mamy wynik. Chcę Pogbe

- deszczowy
- Juventino
Ciekawi mnie jaki miałby ten mecz przebieg, gdyby nie to czerwo?
Giovinco, jak mówiłem, podnosi jakość naszego ataku. Ciekawe jak dalej będzie mu żarło?
Giovinco, jak mówiłem, podnosi jakość naszego ataku. Ciekawe jak dalej będzie mu żarło?
- Czarek_88
- Juventino
Ludzie...........Co oni grali w 2 połowie?
Całą 2 połowe Udine stoi a my podajemy sobie piłki między linia obrony a pomocą
Weszło 2 świeżych napastników zamiast grać do nich piłki chłopaki głodni gry to pomoc wycofuje piłki do tyłu.....Ja tego nie rozumiem zamiast do końca grać i ładować bramki to oni sobie chodzą po boisku
Bramka dla Udine to jakieś nieporozumienie naszej obrony
Ale dobrze się skończyło przynajmniej
PZDR
Całą 2 połowe Udine stoi a my podajemy sobie piłki między linia obrony a pomocą
Weszło 2 świeżych napastników zamiast grać do nich piłki chłopaki głodni gry to pomoc wycofuje piłki do tyłu.....Ja tego nie rozumiem zamiast do końca grać i ładować bramki to oni sobie chodzą po boisku
Bramka dla Udine to jakieś nieporozumienie naszej obrony
Ale dobrze się skończyło przynajmniej
PZDR
- Mate.G
- Juventino
Giovinco się rozkręca razem z Mirko. Nie ma to jak oceniać zawodników po jednym meczu. Mam nadzieję, że nasz duet będzie cały czas tak wyglądał a ten duńczyk nie powącha ławki.
Szkoda straconej bramki.