Trofeo Luigi Berlusconi: Milan 2-3 JUVENTUS
- Arbuzini
 - Juventino

Dokładnie, to był Luca.Nicolas pisze:Chciałem zapytać kto asystował Vidalowi? Bramka już tu omówiona, ze cudeńko, ale kto zagrał taką fajna piłkę? Wydawało mi się, że to Marrone
W dawnej kopanej była taka pozycja "libero". W taktyce Conte kimś w tym stylu jest zawodnik grający na środku obrony w 352.
- typkens
 - Juventino

Castiel pisze:Pana Boga byś nie obrażał. Ja pamiętam tylko takie dobre podanie do Vucinica w przedostatniej kolejce z Cagliari, a reszta to obraz nędzy i rozpaczy. Moim zdaniem Bonucci w ogóle nie powinien się za to zabierac bo marnie mu to wychodzi. Co innego Marrone...
Oglądałem w poprzednim sezonie wszystkie spotkania i aż drżałem kiedy Bonucci miał piłkę przy nodze. Zgadam się z panami wyżej. Niech się uczy od Marrone.Wicior pisze:Według mnie Bonucci nie powinien brać sie za granie długich piłek. W tamtym sezonie bardzo dużo akcji spartolił przez takie podania. Zdecydowana większość jego długich podań była niedokładna.
Z jego koordynacją to chyba niemożliwebooyak pisze:To raczej Chiellini powinien trochę popracować nad dokładnością podań bo nie raz aż za głowę się chwytam jak próbuje grać długie crossy.