Superpuchar Włoch: JUVENTUS 4-2 Napoli
- jakku1
 - Juventino

Cos wiecej napisze po meczu, teraz jedynie chcialem nadmienic, ze takiego chamstwa ze strony Napoli to sie nie spodziewalem. Od cholery brutalnych fauli przed 16, oplucie Asamoaha przez Pandeva, Zuniga do czerwonej kartki gral jak w jakims amoku. A Inler + Behrami to jest naprawde duet do walk MMA a nie na srodek pomocy w meczu pilkarskim. Pogoda tez wprowadza troche chaosu (deszcz, nie licze oczywiscie murawy) i mamy to, co mamy ; /

Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2012, 16:02 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
						- Vojtimar
 - Juventino

Że Zuniga wyleciał to słusznie ale u Pandeva się nic nie dopatrzyłem. Coś tam powiedział chyba ale kto to może wiedzieć przez TV/neta.
Ale tak mnie wkurzyło Napoli swoją brutalną grą, oby dostali co najmniej 2 bramki w dogrywce. MUSIMY wykorzystać przewagę 2 zawodników w 30 minut :!:

Ale tak mnie wkurzyło Napoli swoją brutalną grą, oby dostali co najmniej 2 bramki w dogrywce. MUSIMY wykorzystać przewagę 2 zawodników w 30 minut :!:
Z Juve na dobre i złe!
						- yanquez
 - Juventino

- Podziekował: 9 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Jesteś gość!Ouh_yeah pisze: Wydaje mi się, że będzie ostre strzelanie - 2:2 i karne.
Podoba mi się nasza gra w drugiej połowie. Ewidentnie brakuje jednak napadziora dużego, silnego i wysokiego...
- Lato1897
 - Juventino

Dobrze, że jest Vucinic bo forma reszty naszych niby napastników woła o pomstę do nieba. nikt nie jest mi w stanie wmówić, że Giovinco jest w stanie zastąpić Vucinica bo to nie ten poziom. Oby strzelić szybko na 3-2 i kontrolować

- Silvanoshei
 - Juventino

Nie wiedziałem, że Maggio gra w Juventusie... Jednakże bardzo dobry transfer 

- pumex
 - Juventino

Maggio sprzedał mecz, widziałem, jaki chińskie dziecko uśmiechnęło się do niego przed spotkaniem. Palazzi będzie miał co robić. Natomiast Maggio... cóż... tylu świadków dookoła i nie można z nich skorzystać. Życie..

- pablo1503
 - Juventino

Maggio - klasa 

Szkoda, że na ławie nie ma Pogby, mógłby troszkę pograć, bo mecz jest już wygrany.
PS. Niech ten Cavani odejdze z tego Napoli, gdziekolwiek, niech tylko odejdzie, bo ciśnienie mi się podnosi jak na niego patrze.
PS2. Straszne chamy z tych Neapolitańczyków.

Szkoda, że na ławie nie ma Pogby, mógłby troszkę pograć, bo mecz jest już wygrany.
PS. Niech ten Cavani odejdze z tego Napoli, gdziekolwiek, niech tylko odejdzie, bo ciśnienie mi się podnosi jak na niego patrze.
PS2. Straszne chamy z tych Neapolitańczyków.
					Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2012, 16:28 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.