Liga Mistrzów 2012/13
- LordRahl
- Juventino
Grupa jak najbardziej do przejścia, nie jest też słaba więc możnaby się spróbować z dobrymi dość rywalami. Osobiście myślę, że z 1 koszyka dostaniemy Barce lub Chelsea(?).pio89 pisze:no to bawimy się w zgadywanki:
1) Arsenal
2) Szachtar
3) FC Kopenhaga
- Myzarel
- Juventino
Udine walczy o LM, wszystko fajnie (chociaż przed chwilą Braga miała "setę") ale wiecie co jest smutne? Nawet tak wielkie święto jak na ten klub jak szansa na grę w prestiżowej LM nie przyciągnęło kibiców na stadion, pustki biją po oczach a Fruli przecież gigantem nie jest...
Dobrze że u nas nie ma takiego problemu.
Dobrze że u nas nie ma takiego problemu.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- De Rossi
- Juventino
Główna trybuna, trybuna na przeciwko i jedna z curv są praktycznie całe zapełnione. Kibiców brakuje jedynie w sektorze gości oraz pierwszych sektorach sąsiednich - być może zostały zamknięte. Ty chyba nie widziałeś pustek na Friuli. Stadion, jak na to miasto (wg. wiki 100 tys) jest za duży, gdyż ma 41 tys. Na szczęście wyburzają wszytskie trybuny poza odnowioną główną i na ich miejsce powstaną nowe, a stadion będzie mieścił 25 tysięcy, czyli chyba optymalnie dla tego zespołu. Chociaż dziś, jak na moje oko jest koło/ponad 30.

- Myzarel
- Juventino
Pewnie masz rację, tak mnie po prostu na przemyślenia naszło bo spodziewałem się kompletu
A o planach generalnego remontu słyszałem i trochę czytałem, niech inwestują :-D
Dobrze im idzie, może będą te 3 ekipy z Serie A w LM.
BTW coś czuję że Basta za rok, znając politykę Udine, będzie w innej drużynie
edit

A o planach generalnego remontu słyszałem i trochę czytałem, niech inwestują :-D
Dobrze im idzie, może będą te 3 ekipy z Serie A w LM.
BTW coś czuję że Basta za rok, znając politykę Udine, będzie w innej drużynie

edit
http://www.rojadirecta.me/goto/06061.blogspot.co.uk/30Juventus30 pisze:macie jakąś dobrą transmisje do meczu udine-braga ?? a nic nie moge znaleźć
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012, 21:32 przez Myzarel, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- De Rossi
- Juventino
1-0 po pierwszej połowie, szkoda, że Armero nie udało się 2 raz pokonać bramkarza, bo byłoby już po meczu. Mam nadzieję, że nie będzie nerwówki.
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia30Juventus30 pisze:macie jakąś dobrą transmisje do meczu udine-braga ?? a nic nie moge znaleźć

- Maku
- Juventino
Brawo Udinese
Oby dowieźli ten wynik do końca.
Ja oglądam tutaj: http://rikotv.y0.pl/viewpage.php?page_id=1

Oby dowieźli ten wynik do końca.
Ja oglądam tutaj: http://rikotv.y0.pl/viewpage.php?page_id=1

- bendzamin
- Redaktor
No i jakos sie to Udinese, mimo tradycyjnej wyprzedazy, trzyma. Najbardziej u gospodarzy podobaja mi sie Basta, Armero i Benatia. Tragicznie gra za to Willians - bardzo grozne straty, niedokladne podania i widoczne braki w technice uzytkowej.
Jeszcze apropo Brazylijczyka - dialog komentatorow.
Glen: W walce z Williansem trzeba uwazac, w Brazylii byl znany z brutalnej gry, kilka czerwonych kartek w sezonie to dla niego norma.
Macius 'pan pilkarz' Terlecki: Hyhy, no to mozna powiedziec, ze mamy w Europie nowego Davidsa, hyhy.
On jest generalnie asluchalny, ale dzisiaj wspial sie na szczyt glupoty
E:
Jeszcze apropo Brazylijczyka - dialog komentatorow.
Glen: W walce z Williansem trzeba uwazac, w Brazylii byl znany z brutalnej gry, kilka czerwonych kartek w sezonie to dla niego norma.
Macius 'pan pilkarz' Terlecki: Hyhy, no to mozna powiedziec, ze mamy w Europie nowego Davidsa, hyhy.
On jest generalnie asluchalny, ale dzisiaj wspial sie na szczyt glupoty

E:
A moim zdaniem nie, bo Edgar pokazywal na boisku o wiele wiecej, niz kopanie i koszenie rywali oraz lapanie kartek.Dobry Mudżyn pisze:Davids nie byl delikatna owieczką, wiec porownanie moim zdaniem dosc trafne
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012, 21:44 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ladnie Udinese. Ten Basta to moze byc nowy Nedved !
moze powalczymy o zakontraktowanie go? Nie widzialem w zyciu wielu meczow Udinese, ten jest moze 15 ale w kazdym gral dobrze. I przeciwko Juve, i przeciwko Milanowi, i w obu meczach przeciwko Bradze :shock:
Davids nie byl delikatna owieczką, wiec porownanie moim zdaniem dosc trafne, chociaz bardziej kartkowal te pare lat temu Montero

Davids nie byl delikatna owieczką, wiec porownanie moim zdaniem dosc trafne, chociaz bardziej kartkowal te pare lat temu Montero

BESTER MANN, BESTEEER !

- francois
- Juventino
Czy mnie pamięć nie myli, że gdy Basta grał w Crvenie to przymierzano go do Legii?Dobry Mudżyn pisze:Ladnie Udinese. Ten Basta to moze byc nowy Nedved !moze powalczymy o zakontraktowanie go?
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”