Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- Azazel
- Juventino
Hoł, hoł, pierwszy raz tu zaglądam i widzę, że wszystko idzie bardzo sprawnie
.
Oczekuję chociaż na jeden wasz wpis, udaje wam się być zabawnym, więc i teraz na to liczę. Może być ciekawie, choć może się również skończyć na długiej kolejce do adminów :lol: . Ale z tego co zorientowałem się będzie to taki alfabet użytkowników przez was stworzony (i o co chodzi z tymi alfabetami o których wspomina pan Zambrotta?). Może jakieś kompromitujące fakty - taki forumowy pudelek.
PS Niezły tu syf, pozdro

Oczekuję chociaż na jeden wasz wpis, udaje wam się być zabawnym, więc i teraz na to liczę. Może być ciekawie, choć może się również skończyć na długiej kolejce do adminów :lol: . Ale z tego co zorientowałem się będzie to taki alfabet użytkowników przez was stworzony (i o co chodzi z tymi alfabetami o których wspomina pan Zambrotta?). Może jakieś kompromitujące fakty - taki forumowy pudelek.
PS Niezły tu syf, pozdro
- LordJuve
- Juventino
Moi Drodzy, chciałbym skromnie zastukać do sumienia szanownego usera Pana Zambrotty oraz szanownego usera Szczypka i poprosić ich o oficjalny komunikat odnośnie zabawy forumowej pt. Suchy pojazd po frajerze.pan Zambrotta, dnia 08.05.2012 o godzinie 14:14:06 pisze:jeśli wszystko pójdzie sprawnie, w środę-czwartek ruszamy z zabawą
Uważam, że są oni winni wyjaśnień nam wszystkim, którzy wzięli osobisty (i przymusowy) udział w organizowanych ankietach oraz głosowaniach.
Obaj, mimo swoistego poczucia humoru tego pierwszego, starają się uchodzić za ludzi godnych szacunku, natomiast nie szanują i lekceważą innych w eventach, które sami tworzą.
Brak szacunku do wirtualnego avatara można usprawiedliwiać, natomiast brak szacunku do realnych wartości (czasu, zainteresowania, ciekawości itp.), realnych ludzi kryjących się za wirtualnymi maskami jest niewybaczalny i jeśli nie zamierzają oni kontynuować OBIECANEJ zabawy to winni przynajmniej w sposób oficjalny - po męsku i z honorem - przyznać się do tego, że olali nas wszystkich i całą tę zabawę.
- LordJuve
- Juventino
Ile warte są kolejne zapewnienia, skoro terminów było już kilka? Może po prostu nie warto ciągnąć tego tematu, lepiej się przyznać, przeprosić i poczekać chwilkę, aż WSZYSCY zapomną?szczypek pisze:Będziesz miał swój pojazd w piątek, ten piątek. Także spokojnie, więcej Ci już nie urośnie.
- LordJuve
- Juventino
Ok, czegoś takiego oczekiwałem. Przynajmniej wiadomo czy temat jeszcze żyje, czy nie. Będą od razu 2 pojazdy?szczypek pisze:Przepraszam za opóźnienie. Wynikło (wynika) ono z mojej winy. Niemniej jednak nie zrezygnowaliśmy z tej zabawy.
- Supersonic
- Juventino
Ostatnio twórcy wiele czasu spędzają w prestiżowym temacie mercato zastanawiając się czy 26-o letni Cavani za 28 mln jest lepszy niż 28-o letni van Persi za 26. Jest jeszcze 25-o letni Suarez za 25 i 27 letni Higuain za 27. Czy jakoś
Być może stąd ta obsuwa..

Być może stąd ta obsuwa..
- pan Zambrotta
- Juventino
Ja obliczyłem algorytmem AHP, że powinniśmy sprowadzić Suareza, bo to optimum ze wszystkich czynników. Ty wyskoczyłeś ze statystykami mówiącymi mniej więcej tyle, że mistrzostwa europy wygra Bayern Monachium.
8)
8)
- deszczowy
- Juventino
A nie Szwajcaria?pan Zambrotta pisze:Ja obliczyłem algorytmem AHP, że powinniśmy sprowadzić Suareza, bo to optimum ze wszystkich czynników. Ty wyskoczyłeś ze statystykami mówiącymi mniej więcej tyle, że mistrzostwa europy wygra Bayern Monachium.
8)

- Dzięcioł
- Juventino
DobreEin pisze:Jezu, jak Wy ładnie wyglądacie z tymi avatarami występującymi pod sobą.
Po prostu

Tymczasem, mamy dodatkowy powód by niecierpliwie oczekiwać nadejścia piątku...do pracy Twórcy. Niemniej, nadmienię że nie sądzę żeby faktycznie ów suchy pojazd w najbliższy piątek trafił do sieci. Piona!
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- pan Zambrotta
- Juventino
ja bardzo proszę o to, by nie identyfikować mnie z deszczowym. 100% serio piszę. Dla mnie to ujma, poza tym deszczu to ksero i dzwoni na policję. Na deszczowego sobie zęby ostrzę bardziej niż na lordzika.
Suchy pojazd będzie w pt, trzymajcie się chłopcy.
Suchy pojazd będzie w pt, trzymajcie się chłopcy.
- deszczowy
- Juventino
Musisz przyznać, Pluszowy, że dostarczam Ci fejmu. Dzięki moim gafom możesz opracowywać coraz to nowe pancze 

- Kuben
- Juventino
Bronisz się jak się tylko da i wszędzie wylatujesz z tą Szwajcarią, no ale co Ci pozostało w obronie resztek fejmu?deszczowy pisze:Musisz przyznać, Pluszowy, że dostarczam Ci fejmu. Dzięki moim gafom możesz opracowywać coraz to nowe pancze
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Amarillo
- Juventino
Obstawiam, że jego notowania po zadziwiającym sukcesie jakim było deklasacja rywali w ankiecie Suchego Pojazdu udowodniła, że deszczowy jako marka wciąż się na JuvePoland nieźle sprzedajeKuben pisze:Bronisz się jak się tylko da i wszędzie wylatujesz z tą Szwajcarią, no ale co Ci pozostało w obronie resztek fejmu?deszczowy pisze:Musisz przyznać, Pluszowy, że dostarczam Ci fejmu. Dzięki moim gafom możesz opracowywać coraz to nowe pancze

Sapere Aude!