Serie A (27): Genoa 0-0 JUVENTUS
- Bartek88
- Juventino
Kunszt Marotty, od 2 lat nie mamy napastnika, ktory bylby wstanie wykanczac akcje.. Lepiej kupic 100 Matrich niz 1 porzadnego klasowego napastnika...
I przy okazji juz mam pelny obraz tego dlaczego Elia nie gra.
Wszedl, przczyscilem ekran z brudu patrze dalej czarny zawodnik w koszulce Juve, ucieszylem sie, ze wkoncu gra a nawet mu sie nie chcialo na pozycji ustawiac, ze juz nie wspomne o bieganu za pilka...
Przykro mi to mowic, ale dopoki nie przegramy zadnego meczu, dopoty Conte nie walnie piescia w stol i nie powroci do swojej hardej postawy z poczatku sezonu, gdzie kazdy mial grac do momentu az wypluje wszystkie tkanki, z ktorej zrobione sa pluca...

I przy okazji juz mam pelny obraz tego dlaczego Elia nie gra.
Wszedl, przczyscilem ekran z brudu patrze dalej czarny zawodnik w koszulce Juve, ucieszylem sie, ze wkoncu gra a nawet mu sie nie chcialo na pozycji ustawiac, ze juz nie wspomne o bieganu za pilka...
Przykro mi to mowic, ale dopoki nie przegramy zadnego meczu, dopoty Conte nie walnie piescia w stol i nie powroci do swojej hardej postawy z poczatku sezonu, gdzie kazdy mial grac do momentu az wypluje wszystkie tkanki, z ktorej zrobione sa pluca...
- Wojtek
- Juventino
Jak można nie strzelić drużynie która traci najwięcej w lidze?
Macie swojego ELIE
I nie mówice że nie dostaje szansy bo dzisiaj ją dostał i nic nie pokazał.
Jak można nie trafić do bramki z metra?
Wydaje mi się że przy golu Pepe nie było spalonego.
Obrona bez Bonucciego wreszcie wyglądała bardzo dobrze (mimo że eksperymentalnie).
Znowu sfrajerzyliśmy, a Milan wygrał. Bye bye scudetto.
Walczymy o Champions League.
FORZA JUVE!!
Macie swojego ELIE

Jak można nie trafić do bramki z metra?
Wydaje mi się że przy golu Pepe nie było spalonego.
Obrona bez Bonucciego wreszcie wyglądała bardzo dobrze (mimo że eksperymentalnie).
Znowu sfrajerzyliśmy, a Milan wygrał. Bye bye scudetto.
Walczymy o Champions League.
FORZA JUVE!!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja się zastanawiam, czy nie lepiej byłoby na Fiorentinę wpuścić Del Piero od samego początku, bo:
A) pomimo wieku ma umiejętności, o których każdy inny napastnik w naszym składzie może pomarzyć
B) zapewne chciałby jeszcze coś strzelić w lidze
Kolejny mecz nie będę chciał patrzeć na żenadę, którą z przodu wykonuje Vucinić, Matri i Giach.
A) pomimo wieku ma umiejętności, o których każdy inny napastnik w naszym składzie może pomarzyć
B) zapewne chciałby jeszcze coś strzelić w lidze
Kolejny mecz nie będę chciał patrzeć na żenadę, którą z przodu wykonuje Vucinić, Matri i Giach.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- dawid1897
- Juventino
Tak źle nie było, no chyba że chodzi ci o same bramki. Dojść do sytuacji bramkowych potrafią ale słabo z wykończeniem.Antichrist pisze:Kolejny mecz pokazujemy kompletne zero z przodu. I oddajemy mistrzostwo powoli na własne życzenie. Szkoda.
Problemem Juventusu jest Marchisio. Gramy ciągle w 10, tego gościa nie powinno być na boisku. Nieraz błyszczy ale miejsce dla takich piłkarzy jest w np. Genoi a nie Juventusie. Tu trzeba błyszczeć ciągle. Szkoda, że melo nie chce wrócić. Środek Melo - Pirlo - Vidal by wyglądał dużo lepiej niż teraz z Marchisio. Elia słaby, ale dużo okazji do pokazania się nie miał ale i tak Juventus to za wysokie progi na niego. Pepe się rozegrał to został ściągnięty, a ewidentnie powinien zostać zmieniony Giaccherini, który nic w tym meczu nie pokazał. Cóż, 14 remis, jest ślicznie

FORZA JUVE!!!
- charles
- Juventino
- jaqb
- Juventino
pirlo trafił tam w piłkę, ewidentnie było widać, że nabił nogę rossiegocerb pisze:Remis sprawiedliwy bo i Genoa mogla wygrac... sedzia ewidentnie po naszej stronie.. DeCegła powinien wyleciec za 2ga żółta i w 90 minucie mogl byc karny po faulu Pirlo.
- Qrczak
- Juventino
Mirko dzisiaj robił bardzo dobrą robotę i gdyby Matri wykorzystał jedno z jego podań inaczej byś o nim mówił !Antichrist pisze: Kolejny mecz nie będę chciał patrzeć na żenadę, którą z przodu wykonuje Vucinić, Matri i Giach.

- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Znasz takie powiedzenie o byciu królem w królestwie ślepców? To, że zagrał nieco lepiej od mizernej reszty, nie znaczy, że jest dobry.wojczech7 pisze:A weź Ty się odpier...nicz od Vucinicia, dzisiaj najlepszy na boisku. W ogóle irytują mnie dośrodkowania Pirlo z rożnych. Żeby na 16 kornerów praktycznie ani razu nie zagrozić bramce rywala? PepeAntichrist pisze:Myślę, że to spotkanie daje odpowiedź wielu osobom, które pytały się, po co nam kolejny napastnik, "skoro jest Quagliarella i Matri" i te osoby omal nie stawiały ich jako napadziorów na LM. Otóż ani ta dwójka, ani tym bardziej Vucinić, czy Boriello nie mogą być napastnikami z pierwszego składu Juventusu. Na ławkę - owszem. Kolejny mecz pokazujemy kompletne zero z przodu. I oddajemy mistrzostwo powoli na własne życzenie. Szkoda.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Kamil_on
- Juventino
Fakt, spalonego nie było, ale gdyby Pepe trafił do bramki z 3 metrów nie byłoby tematu :?charles pisze:gol Pepe
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7066_n.jpg
Ostatnio zmieniony 11 marca 2012, 17:01 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- eXoN
- Juventino
Sędziowie z korzyścią dla Juventusu? No proszę, chyba ktoś inny mecz oglądał. Bramka Pepe była prawidłowa, Pirlo trafił w piłkę.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Sedzia stawial na remis
Zenada spodziewalem sie remisu , wiec powinnienem jakos go zniesc , ale po takim meczu i wyczynach sedziego jestem zalamany

- Reg
- Juventino
- Paulo
- Juventino
Po co nam napastnik, przecież mamy plejadę nieudaczników z przodu...z Matrim który kopie w każdego obrońcę każdą świetną piłkę
weźcie idźcie do innej piaskownicy jak macie zamiar go dzisiaj bronić. Elia - bez komentarza, zadryblował się, może wracać tam gdzie Jego miejsce, zmarnowana kasa. A reszta na treningu strzały do pustej bramki z 5 metrów. Na plus dla mnie Vucinic, Pirlo, Buffon, obrona nieźle, reszta piach. Jarajcie się dalej pasmem bez porażki i tym że nie walczymy o mistrzostwo, teraz to już walczymy o trzymanie dystansu na LM i tracimy w każdej kolejce. 7 miejsce coraz bliżej...a miało być tak pięknie
szkoda że Vucinic nie ma z kim grać w tej drużynie, ale przecież jest Matri