Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- Mate.G
- Juventino
Bonu to jest porażka.
Ten mecz to jest porażka.
Nigdy nie byłem zwolennikiem Vucinica więc teraz mogę być głośno
GRAŁ JAK LAMA
Głupi mecz...
GRAŁ JAK LAMA

Głupi mecz...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To ja nie chcę wiedzieć, jak wg Ciebie wyglądały ten najgorsze. Multum strat i niedokładnych podań. Frajersko oddaliśmy cenne punkty. Prawo Bonucciego się sprawdziło. Jak jest on w drużynie, to pada bramka dla przeciwnika. Szkoda, bo Chievo było dzisiaj zespołem ewidentnie do ogrania.SKAr7 pisze:Gramy najlepszy mecz od kilku spotkań i gdyby nie babole w obronie mielibyśmy spokojne zwycięstwo- brakuje nam Vidala.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- evilboy
- Juventino
Buahahahaha, przegraliśmy! :C
Aż nie wiem, co sensownego można teraz napisać... Wyżyłem się na czacie, więc już nie mam niepohamowanej chęci publicznego wyprzeklinania się.
W mojej ocenie - fachowej, co by nie było - zagraliśmy słaby mecz. Dobranoc.
Aż nie wiem, co sensownego można teraz napisać... Wyżyłem się na czacie, więc już nie mam niepohamowanej chęci publicznego wyprzeklinania się.
W mojej ocenie - fachowej, co by nie było - zagraliśmy słaby mecz. Dobranoc.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Arcadio Morello
- Juventino
Bonucci Ty bacie...
. Piłka odbiła się od niego jak od słupka... Gdyby stał ktoś inny na jego miejscu to by ją wybił... Dlaczego gra Vucinic i Matri? Zmiany Conte... WTF? Znowu Del Piero na 12-13 min... Można zapomnieć chyba o 30 Scudetto...

Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 22:42 przez Arcadio Morello, łącznie zmieniany 2 razy.

- gucio_juve
- Juventino
Proszę, nie obrażaj lam. To w gruncie rzeczy bardzo inteligentne i spokojne zwierzęta.Mate.G pisze:Bonu to jest porażka.
GRAŁ JAK LAMA
![]()
Głupi mecz...
- Prusor
- Juventino
Jasna cholera Sorrentino będzie mi się śnił po nocach !! ;/;/;/
No i świetnie kolejny remis. Sraczka Bonucci ...nie mogę nie mogę. No i fajne zmiany Panie C. Alex jak zwykle zamiast od 2 połowy żeby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na 2:0 to na marne 10 min. wychodzi.
Środa z Bologna nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż 2 bramowe zwycięstwo Juve..albo zawału dostane jak będzie kolejny remis.
Ogólnie ładny mecz. Szybki, dużo akcji i sporo strzałów wykonała nasza drużyna..pech ? możliwe aczkolwiek bramkarz przyjezdnych pięknie bronił...niestety.
No i świetnie kolejny remis. Sraczka Bonucci ...nie mogę nie mogę. No i fajne zmiany Panie C. Alex jak zwykle zamiast od 2 połowy żeby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na 2:0 to na marne 10 min. wychodzi.
Środa z Bologna nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż 2 bramowe zwycięstwo Juve..albo zawału dostane jak będzie kolejny remis.
Ogólnie ładny mecz. Szybki, dużo akcji i sporo strzałów wykonała nasza drużyna..pech ? możliwe aczkolwiek bramkarz przyjezdnych pięknie bronił...niestety.
No Del Piero No Party Noo !..