Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- eXoN
- Juventino
Wiem, ale liczyłem na coś więcej. Trochę boli, jak widzę grę Boriello i Padoina... Mam nadzieję, że po 90 minutach będę w lepszym nastroju.booyak pisze:Słabo to graliśmy z Parmą 8) Dziś gra wygląda przyzwoicie i nie ma się do czego przyczepić za bardzo. No może do przeciętnej pomocy (nie dotyczy Pirlo).eXoN pisze:PIIIIRRRRLOOO!
Ogólnie oprócz tej brameczki słabo gramy.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- mati888
- Juventino
no, Andrzejek nam się przełamał w najlepszym możliwym momencie. Dokładnie o tym pomyślałem jak podchodził do strzału.
Człowiek Zorro ma formę, skubany. Piękne zawody, choć już bez maski
Padoin dziś gorzej niż poprzednio. Barzagli i to 'ninja-przyjęcie' mmmm palce lizać.
Przy bramce Buffon nie miał szans, piłka wpadła w ten najgorszy punkt, źle, że w ogóle ktoś (Chiellini czy kto to?) dopuścił Barrientosa do strzału, no ale cóż, zdarza się. Cisnąć dalej i Kosicky coś jeszcze wyciągnie z sieci
btw: babeczka w reklamie cinquecento - o Jezu, zakochałem się chyba...

Człowiek Zorro ma formę, skubany. Piękne zawody, choć już bez maski
Przy bramce Buffon nie miał szans, piłka wpadła w ten najgorszy punkt, źle, że w ogóle ktoś (Chiellini czy kto to?) dopuścił Barrientosa do strzału, no ale cóż, zdarza się. Cisnąć dalej i Kosicky coś jeszcze wyciągnie z sieci
btw: babeczka w reklamie cinquecento - o Jezu, zakochałem się chyba...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pumex
- Juventino
Przepraszam, ale Conte niejako pozbawia nas kolejnych punktów. Poziom zaufania do tego trenera spada, przynajmniej u mnie. Padoin jest słaby, Borriello nie gra nic, brakuje Vucinica, a 3-5-2 to jakieś łajno.
Why...?
Why...?

- PrzemasJuve
- Juventino
kolejny slaby jak narazie mecz, 3-5-2 to byla ewidentna pomylka, marchisio i giaccherini typowi ninja, atak slabiutko, pirlo w koncu stzrelil, to cieszy, napastnicy nie stzrelili juz od 100 lat - to nie cieszy...
czekamy na 2, oby zwycieska polowe
JUVE!!
czekamy na 2, oby zwycieska polowe
JUVE!!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- yamakasi
- Juventino
najgorsze jest to że Juve w tym sezonie nie wygrało jeszcze meczu w którym pierwsi tracili gola
/ więc co? 1-1? 2-2? bo chyba nie porażka.. gramy dobrze ale tradycyjnie może braknąć kropki na d "i"

To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- squinter
- Juventino
Padoin out, on nie umie grać z prawej strony! Lichy albo Caceres, osobiście wolałbym Urugwajczyka. Boriello nie gra tak źle, dobrze gra siłowo, sporo piłek przyjmuje i oddaje, wygrywał też sporo pojedynków główkowych. Co prawda płaczek z niego największy w Turynie ale dzisiaj rozgrywa niezły mecz. Z Fabio tworzą dość niebezpieczny atak.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Może mi się wydaje, ale to zdaje się najgorszy mecz w naszym w wykonaniu w tym sezonie. Jakiś drewniany chłopak strzela nam na początku bramkę, która nie powinna była paść. Dzisiaj bardzo niepewnie obrona, rywal gra "na przebój", a i tak radzi sobie z naszą defensywą. Do tego niepewny Buffon. W polu gramy baaardzo słabo. Nie potrafimy stwarzać sobie sytuacji, bramka niestety nie padła po akcji...
Jeśli Conte ma jaja, zmieni w przerwie ustawienie na 4-3-3. Nie wiem, co mu do łba strzeliło, by w pierwszym składzie wystawiać Padoina, Borriello i De Ceglie... Chcemy zdobyć bramkę najprostszym sposobem i to ustawienie w ogóle nam nie leży z takim przeciwnikiem. Rywal gra wysokim pressingiem, podczas gdy to my powinniśmy tak grać...
Ogólnie żal. Jeśli dalej będziemy grać tak kiepsko, nie ma co liczyć na 3 punkty.
Jeśli Conte ma jaja, zmieni w przerwie ustawienie na 4-3-3. Nie wiem, co mu do łba strzeliło, by w pierwszym składzie wystawiać Padoina, Borriello i De Ceglie... Chcemy zdobyć bramkę najprostszym sposobem i to ustawienie w ogóle nam nie leży z takim przeciwnikiem. Rywal gra wysokim pressingiem, podczas gdy to my powinniśmy tak grać...
Ogólnie żal. Jeśli dalej będziemy grać tak kiepsko, nie ma co liczyć na 3 punkty.
- SKAr7
- Juventino
Całkiem nieźle układa się współpraca Quaq+Boriello, szkoda, że ten ostatni ma też zagrania rodem z Matriego- durne straty, przegrane przepychanki, palenie.
Ale Fabio ma dziś ciąg na bramkę i wierzę, że coś ustrzeli.
Pirlo nas obudził- ponad 200 minut grania bez przekonania, na pół gwizdka... a po uderzeniu Andrei? Od razu inny Juventus.
Cieszę się też, że wierzyłem w Kuczera. Gra ten mecz na poziomie nieobecnego Lichta. Odrobinę lepsze dośrodkowania i lewą stroną możemy wpakować i dwie bramki.
Ale Fabio ma dziś ciąg na bramkę i wierzę, że coś ustrzeli.
Pirlo nas obudził- ponad 200 minut grania bez przekonania, na pół gwizdka... a po uderzeniu Andrei? Od razu inny Juventus.
Cieszę się też, że wierzyłem w Kuczera. Gra ten mecz na poziomie nieobecnego Lichta. Odrobinę lepsze dośrodkowania i lewą stroną możemy wpakować i dwie bramki.
- LordRahl
- Juventino
Nie powiedział, gdzie mierzy ani tego, że była świetna, tylko, że w końcu od 3 spotkań coś się działo za naszą sprawą pod polem karnym przeciwnika i w jego polu karnym. Gol Pirlo bardzo ładny, niestety kolesia z Catanii także...Lypsky pisze:To pozdrawiam serdecznie synek. Wysoko mierzyszbohdan pisze: to nasza najlepsza połowa od 3 meczów.
- Kiss
- Juventino
Mecz moze sie podobac przynajmniej w porownaniu do ostatnich wystepow.
Padoin gorszy od Estiego. Ten przynajmniej biegnie z pilka kilka metrow zanim ja straci. Padoin traci juz przy przyjeciu.
Boriello zastepuje Matriego w charakterze zasadzonego drzewa.
Padoin gorszy od Estiego. Ten przynajmniej biegnie z pilka kilka metrow zanim ja straci. Padoin traci juz przy przyjeciu.
Boriello zastepuje Matriego w charakterze zasadzonego drzewa.
- gruzin_juve
- Juventino
:roll:booyak pisze: Padoin biega z prawej a Elii nawet na ławce nie ma :rotfl: Tego nie rozumiem zupełnie.
... chyba nigdy tego nie zrozumiesz.booyak pisze:Chyba nie ma już wątpliwości nikt nad wyższością Q nad Vucinicem?
Masa błędów z jednej jak i z drugiej strony, ale lepsze takie zawody niż autobus w bramce jak w kilku wcześniejszych meczach. Moim zdaniem na plus Quag i De ceglie. Najsłabiej chyba Boriello. Miejmy nadzieje, że coś wpadnie w drugiej połowie.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 21:41 przez gruzin_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
CIAO IL CAPITANO
- Nedved4life
- Juventino
Jak to słaby mecz? Przecież w tej połowie więcej atakowaliśmy niż chyba przez cały mecz z Parmą. Chociaż fakt, w defensywie o dziwo dosyć chaotycznie. Pirlo ładna bramka, widzę, że teraz chce coś jeszcze ustrzelić, a niech strzela bylebyśmy wygrali!
- annihilator1988
- Juventino
Boriello tradycyjnie macha gałęziami, Bogu dziękować, że to tylko wypożyczenie.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Gra wyglada dobrzem chociaz dalej uważam ,że 3-5-2 to nie jest ustawienie dla nas, jak narazie to atak Borrielo, Qualia lepiej sie prezentuje niż ostatnio Vucinic i matri , ale bramek tez nie strzelili a z tego ich trzeba rozliczac, co do PADOINA to makabra jak na narazie, najlepsze jak Fabio był na wysokości pola karnego z prawej strony a ten mu zbiega do linii koncowej
i 2 metry spalony i bahama , a jego wrzutki
ani jedna celna ,
De Ceglie mnie zadziwia juz któryś raz z rzędu

De Ceglie mnie zadziwia juz któryś raz z rzędu