Życie prywatne Bianconerich

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 15:46

Kogut W. pisze:
jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś? :think:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 15:57

eeee tam od razu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. widać dobrą atmosferę w obozie, i niech będzie tak dalej. ja mam osobiście beke. Vidal jako King Arthur, Vucinic jak zwykle leniwy :D
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 16:00

Jacy Wy wszyscy przewrażliwieni jesteście. Nagrali krótki filmik, sami mieli z tego radochę, kibice mają z tego radochę i o to chodzi. To dobrze świadczy o atmosferze w zespole :)

Matri Super Saiyan 4 mistrz! :prochno:
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 16:22

Dokładnie co wy tacy przewrażliwieni? Niektóre filmiki są faktycznie kiepskie ale ten moim zdaniem wyszedł dobrze. A jak ktoś w ogóle nie lubi tego typu rzeczy to niech nie ogląda i tyle.
Z Juve na dobre i złe!
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 17:08

Elo Vidal:) pisze:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.

A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 18:08

Kogut W. pisze:
jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś? :think:
[/quote]
trochę dystansu panowie :roll: nie zawsze trzeba być poważnym, trochę rozrywki i humoru w drużynie to dobry znak :) przyjemnie się to ogląda !
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 18:20

C_Marchisio pisze:
Elo Vidal:) pisze:
Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.

A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
Ja też nie lubię jak ktoś coś źle mówi, ale dobrze, że mnie poprawiłeś :wink: .

PS: Samej w sobie akcji nie krytykuję fajnie, że klub odkąd założył profil na YT robi tego typu eventy. Wiadomo, że przede wszystkim gra i wygrywanie :) , ale element zabawy też powinien być.
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 89 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 18:25

Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.

p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem :prochno: :prochno: :prochno:
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 19:09

Sila Spokoju pisze: p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem :prochno: :prochno: :prochno:
Jak 99,9% mieszkancow Podlasia* :lol:

Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 20:30

pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 21:28

Sila Spokoju pisze:Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.
Dokładnie.
Dlatego fajnie, że chłopaki mają fajną zabawę i takową dają kibicom (spoza podlasia ;) )...

Bardzo pozytywnie oceniam tę inicjatywę! Uśmiałem się.
JuveCracow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 21:51

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom użytkowników zbulwersowanych nagraniem HARLEM SHAKE Juventus Football Club, proponuję następnym razem przeprowadzić konferencję z udziałem piłkarzy Juve w rytm utworu na poziomie. Moje propozycje:

Henry Purcell - Marsz Pogrzebowy:
Edvard Grieg - Śmierć Azy:
XIII.Stoleti - Dom, Gdzie Tańczą Umarli:

--- --- ---
Mate.G pisze:Ale, że ktoś tu wstawi Purcela to się nie spodziewałem :think:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Ostatnio zmieniony 08 marca 2013, 22:10 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 21:56

Wiedziałem ! Wiedziałem, że będą spiny na temat 40 sekundowego filmiku :prochno: Ale, że ktoś tu wstawi Purcela to się nie spodziewałem :think:

Filmik pozytywny, oglądnąłem chyba z 5 razy.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 22:15

PrzemasJuve pisze:pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie
Właśnie tego się obawiam. U nas zmotywowało się tylko kilku graczy, a za tydzień na śmietnisku najpierw jedenastka, a potem cały stadion :smile: :whistle:
Dla mnie propsy, po obejrzeniu Szejku city* (lepszego...) czekałem na Juve :D
-> występ Kolarova pokazuje fenomen Harlem Szejków ;) .
Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 89 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 00:10

To nie jest tak, że ja jestem przeciwny takim inicjatywom.

Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".

Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".

I w sumie to tyle...

p.s
Nie miałem zamiaru nikogo urazić czy obrazić,

Pozdro
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
ODPOWIEDZ