Życie prywatne Bianconerich

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 15:46

Kogut W. pisze:
jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś? :think:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 15:57

eeee tam od razu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. widać dobrą atmosferę w obozie, i niech będzie tak dalej. ja mam osobiście beke. Vidal jako King Arthur, Vucinic jak zwykle leniwy :D

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 16:00

Jacy Wy wszyscy przewrażliwieni jesteście. Nagrali krótki filmik, sami mieli z tego radochę, kibice mają z tego radochę i o to chodzi. To dobrze świadczy o atmosferze w zespole :)

Matri Super Saiyan 4 mistrz! :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 16:22

Dokładnie co wy tacy przewrażliwieni? Niektóre filmiki są faktycznie kiepskie ale ten moim zdaniem wyszedł dobrze. A jak ktoś w ogóle nie lubi tego typu rzeczy to niech nie ogląda i tyle.

Z Juve na dobre i złe!
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 17:08

Elo Vidal:) pisze:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.

A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 18:08

Kogut W. pisze:
jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś? :think:
[/quote]
trochę dystansu panowie :roll: nie zawsze trzeba być poważnym, trochę rozrywki i humoru w drużynie to dobry znak :) przyjemnie się to ogląda !

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 18:20

C_Marchisio pisze:
Elo Vidal:) pisze:
Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.

A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
Ja też nie lubię jak ktoś coś źle mówi, ale dobrze, że mnie poprawiłeś :wink: .

PS: Samej w sobie akcji nie krytykuję fajnie, że klub odkąd założył profil na YT robi tego typu eventy. Wiadomo, że przede wszystkim gra i wygrywanie :) , ale element zabawy też powinien być.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 18:25

Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.

p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem :prochno: :prochno: :prochno:

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 19:09

Sila Spokoju pisze: p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem :prochno: :prochno: :prochno:
Jak 99,9% mieszkancow Podlasia* :lol:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 20:30

pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 21:28

Sila Spokoju pisze:Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.
Dokładnie.
Dlatego fajnie, że chłopaki mają fajną zabawę i takową dają kibicom (spoza podlasia ;) )...

Bardzo pozytywnie oceniam tę inicjatywę! Uśmiałem się.

JuveCracow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 21:51

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom użytkowników zbulwersowanych nagraniem HARLEM SHAKE Juventus Football Club, proponuję następnym razem przeprowadzić konferencję z udziałem piłkarzy Juve w rytm utworu na poziomie. Moje propozycje:

Henry Purcell - Marsz Pogrzebowy:
Edvard Grieg - Śmierć Azy:
XIII.Stoleti - Dom, Gdzie Tańczą Umarli:

--- --- ---
Mate.G pisze:Ale, że ktoś tu wstawi Purcela to się nie spodziewałem :think:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Ostatnio zmieniony 08 marca 2013, 22:10 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 21:56

Wiedziałem ! Wiedziałem, że będą spiny na temat 40 sekundowego filmiku :prochno: Ale, że ktoś tu wstawi Purcela to się nie spodziewałem :think:

Filmik pozytywny, oglądnąłem chyba z 5 razy.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 22:15

PrzemasJuve pisze:pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie
Właśnie tego się obawiam. U nas zmotywowało się tylko kilku graczy, a za tydzień na śmietnisku najpierw jedenastka, a potem cały stadion :smile: :whistle:
Dla mnie propsy, po obejrzeniu Szejku city* (lepszego...) czekałem na Juve :D
-> występ Kolarova pokazuje fenomen Harlem Szejków ;) .

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 00:10

To nie jest tak, że ja jestem przeciwny takim inicjatywom.

Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".

Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".

I w sumie to tyle...

p.s
Nie miałem zamiaru nikogo urazić czy obrazić,

Pozdro

Obrazek
ODPOWIEDZ