Życie prywatne Bianconerich
- Dybala 4ever
- Juventino

Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.Kogut W. pisze:Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś?jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
- Myzarel
- Juventino

Jacy Wy wszyscy przewrażliwieni jesteście. Nagrali krótki filmik, sami mieli z tego radochę, kibice mają z tego radochę i o to chodzi. To dobrze świadczy o atmosferze w zespole
Matri Super Saiyan 4 mistrz!
Matri Super Saiyan 4 mistrz!
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Vojtimar
- Juventino

Dokładnie co wy tacy przewrażliwieni? Niektóre filmiki są faktycznie kiepskie ale ten moim zdaniem wyszedł dobrze. A jak ktoś w ogóle nie lubi tego typu rzeczy to niech nie ogląda i tyle.
Z Juve na dobre i złe!
- Dzium
- Juventino

Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.Elo Vidal:) pisze:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
- Andryk
- Juventino

[/quote]Kogut W. pisze:Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś?jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
trochę dystansu panowie :roll: nie zawsze trzeba być poważnym, trochę rozrywki i humoru w drużynie to dobry znak
- Dybala 4ever
- Juventino

Ja też nie lubię jak ktoś coś źle mówi, ale dobrze, że mnie poprawiłeśC_Marchisio pisze:Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.Elo Vidal:) pisze:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
PS: Samej w sobie akcji nie krytykuję fajnie, że klub odkąd założył profil na YT robi tego typu eventy. Wiadomo, że przede wszystkim gra i wygrywanie
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.
p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem

p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- grande amore
- Juventino

Jak 99,9% mieszkancow Podlasia* :lol:Sila Spokoju pisze: p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem![]()
![]()
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- PrzemasJuve
- Juventino

pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dokładnie.Sila Spokoju pisze:Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.
Dlatego fajnie, że chłopaki mają fajną zabawę i takową dają kibicom (spoza podlasia
Bardzo pozytywnie oceniam tę inicjatywę! Uśmiałem się.
- JuveCracow
- Juventino

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom użytkowników zbulwersowanych nagraniem HARLEM SHAKE Juventus Football Club, proponuję następnym razem przeprowadzić konferencję z udziałem piłkarzy Juve w rytm utworu na poziomie. Moje propozycje:
Henry Purcell - Marsz Pogrzebowy:
Edvard Grieg - Śmierć Azy:
XIII.Stoleti - Dom, Gdzie Tańczą Umarli:
--- --- ---
Henry Purcell - Marsz Pogrzebowy:
Edvard Grieg - Śmierć Azy:
XIII.Stoleti - Dom, Gdzie Tańczą Umarli:
--- --- ---
http://pl.wikipedia.org/wiki/IroniaMate.G pisze:Ale, że ktoś tu wstawi Purcela to się nie spodziewałem![]()
Ostatnio zmieniony 08 marca 2013, 22:10 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino

Właśnie tego się obawiam. U nas zmotywowało się tylko kilku graczy, a za tydzień na śmietnisku najpierw jedenastka, a potem cały stadionPrzemasJuve pisze:pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie
Dla mnie propsy, po obejrzeniu Szejku city* (lepszego...) czekałem na Juve
-> występ Kolarova pokazuje fenomen Harlem Szejków
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
To nie jest tak, że ja jestem przeciwny takim inicjatywom.
Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".
Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
I w sumie to tyle...
p.s
Nie miałem zamiaru nikogo urazić czy obrazić,
Pozdro
Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".
Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
I w sumie to tyle...
p.s
Nie miałem zamiaru nikogo urazić czy obrazić,
Pozdro
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI