Życie prywatne Bianconerich
- Dybala 4ever
- Juventino
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.Kogut W. pisze:Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś?jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
- Myzarel
- Juventino
Jacy Wy wszyscy przewrażliwieni jesteście. Nagrali krótki filmik, sami mieli z tego radochę, kibice mają z tego radochę i o to chodzi. To dobrze świadczy o atmosferze w zespole
Matri Super Saiyan 4 mistrz!

Matri Super Saiyan 4 mistrz!

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Vojtimar
- Juventino
Dokładnie co wy tacy przewrażliwieni? Niektóre filmiki są faktycznie kiepskie ale ten moim zdaniem wyszedł dobrze. A jak ktoś w ogóle nie lubi tego typu rzeczy to niech nie ogląda i tyle.
Z Juve na dobre i złe!
- Dzium
- Juventino
Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.Elo Vidal:) pisze:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
- Andryk
- Juventino
[/quote]Kogut W. pisze:Ja również. Co to ma w ogóle być? Że niby śmieszne, czy coś?jarmel pisze:Nie wiem, ja jakoś nie potrafię zrozumieć fenomenu tej "akcji".
trochę dystansu panowie :roll: nie zawsze trzeba być poważnym, trochę rozrywki i humoru w drużynie to dobry znak

- Dybala 4ever
- Juventino
Ja też nie lubię jak ktoś coś źle mówi, ale dobrze, że mnie poprawiłeśC_Marchisio pisze:Niestety, ale nie jest to prawdą. Pierwszy oryginalny harlem shake wykonali Australijczycy - KLIK. Poza tym to nie byli amerykańscy żołnierze, lecz norwescy. Sorry, że się czepiam, ale już po raz 100 słyszę właśnie taką nieprawdziwą wypowiedź.Elo Vidal:) pisze:
Jak się można domyślić ta akcja oczywiście pochodzi z Jułesej. Zrobili to jako pierwsi żołnierze amerykańscy i najpierw tam to zyskało na popularność, a że moda amerykańska jest trendi to i doszło to do Europy i tutaj też to małpują na własny sposób.
A co do filmiku to miło się go ogląda, Super Saiyan Matri najlepszy :-D
PS: Samej w sobie akcji nie krytykuję fajnie, że klub odkąd założył profil na YT robi tego typu eventy. Wiadomo, że przede wszystkim gra i wygrywanie

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.
p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem

p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem

- grande amore
- Juventino
Jak 99,9% mieszkancow Podlasia* :lol:Sila Spokoju pisze: p.s. uprzedzę wasze pytania --> tak jestem pieprzonym sztywniakiem![]()
![]()
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- PrzemasJuve
- Juventino
pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dokładnie.Sila Spokoju pisze:Trzeba sobie uświadomić, że zabawa a robienie idiotycznych rzeczy dla 'fejmu' to dwie różne sprawy.
Dlatego fajnie, że chłopaki mają fajną zabawę i takową dają kibicom (spoza podlasia

Bardzo pozytywnie oceniam tę inicjatywę! Uśmiałem się.
- JuveCracow
- Juventino
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom użytkowników zbulwersowanych nagraniem HARLEM SHAKE Juventus Football Club, proponuję następnym razem przeprowadzić konferencję z udziałem piłkarzy Juve w rytm utworu na poziomie. Moje propozycje:
Henry Purcell - Marsz Pogrzebowy:
Edvard Grieg - Śmierć Azy:
XIII.Stoleti - Dom, Gdzie Tańczą Umarli:
--- --- ---
Henry Purcell - Marsz Pogrzebowy:
Edvard Grieg - Śmierć Azy:
XIII.Stoleti - Dom, Gdzie Tańczą Umarli:
--- --- ---
http://pl.wikipedia.org/wiki/IroniaMate.G pisze:Ale, że ktoś tu wstawi Purcela to się nie spodziewałem![]()
Ostatnio zmieniony 08 marca 2013, 22:10 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Właśnie tego się obawiam. U nas zmotywowało się tylko kilku graczy, a za tydzień na śmietnisku najpierw jedenastka, a potem cały stadionPrzemasJuve pisze:pomysl jak i sam filmik jest rewelacyjny! dawno mi tak nic nie poprawilo humoru jak to, ciekawe kto z wloch bedzie chcial nam dorownac i sprobuje tego u siebie

Dla mnie propsy, po obejrzeniu Szejku city* (lepszego...) czekałem na Juve

-> występ Kolarova pokazuje fenomen Harlem Szejków

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
To nie jest tak, że ja jestem przeciwny takim inicjatywom.
Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".
Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
I w sumie to tyle...
p.s
Nie miałem zamiaru nikogo urazić czy obrazić,
Pozdro
Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".
Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
I w sumie to tyle...
p.s
Nie miałem zamiaru nikogo urazić czy obrazić,
Pozdro