Coppa Italia (1/2): Milan 1-2 JUVENTUS
- strong return
- Juventino
Znowu pokazujemy naszą siłę w ataku. Alex kiedyś zakiwa się na śmierć, a piłki nie odda, a Boriello leży jak zwierzę. Esti gubi piły, a jeden groźny strzał to za mało.
Podoba mi się nawet gra Giacca, Padoina. W środku pola dominujemy właściwie. Caceres(choćny sytuacja z Szarym) chyba jakiś spanikowany i zetresowany. Barzagli-bardzo dobrze jak zwykle. Ogólnie jesteśmy lepsi i powinniśmy to udokumentować bramką.
.
Podoba mi się nawet gra Giacca, Padoina. W środku pola dominujemy właściwie. Caceres(choćny sytuacja z Szarym) chyba jakiś spanikowany i zetresowany. Barzagli-bardzo dobrze jak zwykle. Ogólnie jesteśmy lepsi i powinniśmy to udokumentować bramką.
.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- eXoN
- Juventino
Estigarribia i Boriello - śmiech na sali
Zmienić ich szybko, i nie powinniśmy tego przegrać.
Zmienić ich szybko, i nie powinniśmy tego przegrać.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Wojtek
- Juventino
Giac and Barzagli najlepsi! Caceres bardzo aktywny po prawej stronie. Zagranie Del Piero w 40 minucie
Teraz negatywy: Estigarribia co ma piłke to traci albo wgl jej nie potrafi przyjąć no i powinien zdobyć gola (gdyby potrafić uderzyć prawą nogą), Boriello odrazu do zmiany! On chce nam wszystkich przypomnieć o Amaurim, ciągle tylko pada w polu karnym
Mecz ogólnie nudny lecz to my mieliśmy lepsze okazje (ładny strzał Giaca), no i mogliśmy mieć karnego (ręka Bonery).
Zmiany od początku drugiej połowy: Boriello->Quagliarella,Estigarribia->Vucinic
Bramkowy remis lub skromne zwycięstwo wystarczy.

Mecz ogólnie nudny lecz to my mieliśmy lepsze okazje (ładny strzał Giaca), no i mogliśmy mieć karnego (ręka Bonery).
Zmiany od początku drugiej połowy: Boriello->Quagliarella,Estigarribia->Vucinic
Bramkowy remis lub skromne zwycięstwo wystarczy.
- kosciu88
- Juventino
Fabio za Boriello i Marrone za Estigarribie, 433 i jedziemy. Mecz niezbyt ciekawy.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Giovani
- Juventino
Wy tak na serio z tą dobrą pierwszą połową ? Gramy jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Całe spotkanie to jakiś cyrk. Kopanina, aż suty drą, mnóstwo niedokładnych podań, strat, nikt się nawet dobrze pokazać do podania nie umie. Na ogromny plus Barzagli - jak na razie man of the match. Nasze 3 nowe asy beznadziejnie, szczególnie Boriello. Liczę na lepszą drugą połowę, jak do 65 minuty nie zaczną grać porządnej piłki, to wyłączam 

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeśli ktoś się zastanawiał czy będziemy mieli w drużynie kogoś bardziej drewnianego niż Amauri to po tym meczu mamy odpowiedź- Borriello lepiej niech facet skupi się na grze i zacznie biegać, bo inaczej nie widzę innej możliwości niż wprowadzenie Fabio w jego miejsce. Jak dla mnie jeszcze Esti do zmiany, co ON ZMAŚCIŁ!!
Poza tym to Milan w ataku zneutralizowany, a Ibra znalazł swojego nowego kata w Juve, a na imię mu Andrea Barzagli
Poza tym to Milan w ataku zneutralizowany, a Ibra znalazł swojego nowego kata w Juve, a na imię mu Andrea Barzagli

- bendzamin
- Redaktor
http://abutv.com.pl/kanal2.html
Ja ogladam tu, komentarz po angielsku i bez lagow.
W drugiej polowie Vucinic albo Quagliarella za Borriello i jazda, cos sie powinno udac strzelic. Chcialbym tez zobaczyc Elie dluzej niz przez 4 minuty.
Ja ogladam tu, komentarz po angielsku i bez lagow.
W drugiej polowie Vucinic albo Quagliarella za Borriello i jazda, cos sie powinno udac strzelic. Chcialbym tez zobaczyc Elie dluzej niz przez 4 minuty.
- Ein
- Juventino
Widzę, że dużo osób musi się przekonać dlaczego skład wyjściowy jest często bez Olka, Estii itp. Elia pewnie na ten sam przypadek cierpi.
To, że Olek potrafi się tylko wywracać i najwyżej przetrzymać piłkę widać już od roku, jak nie dwóch. :-)
I nie rozumiem jak Matriego można do Boriello porównywać. Matri potrafi się cofnąć, przytrzymać, wrzucić etc. Boriello zatrzymał się w rozwoju gdzieś na poziomie 2006 r.
To, że Olek potrafi się tylko wywracać i najwyżej przetrzymać piłkę widać już od roku, jak nie dwóch. :-)
I nie rozumiem jak Matriego można do Boriello porównywać. Matri potrafi się cofnąć, przytrzymać, wrzucić etc. Boriello zatrzymał się w rozwoju gdzieś na poziomie 2006 r.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:41 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Remus
- Juventino
Słaby mecz, piłkarze grają jakby od niechcenia. Nie mogę patrzeć na Boriello - totalne dno. Albo na ziemi wymuszając faule, albo wdający się w dyskusję albo faulujący i podejmujący złe decyzje na boisku. Bardzo słabo także Esti. Co ten piłkarz robi w Juve? Zadnej agresywności w jego grze i żadnej skuteczności. Nic, po prostu nic nie reprezentuje na skrzydle. Obrona perfekcyjnie, Ibra sobie przy Barzaglim nie pograł. Podoba mi się także Caseres, ma chłop ciąg na bramkę, a i umiejętności piłkarskie nie najgorsze. Widać, że jest też szybki. Padoin zupełnie niewidoczny. W pomocy najlepiej Pirlo. Trzeba przycisnąć Milan w drugiej połowie i zdobyć bramkę na bardzo słabym dziś Milanie.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak z czystej ciekawości. Co zrobił Alex, że wszyscy go oceniają na plus? Każdy jego drybling to strata, a naliczyłem 3 sytuacje ,że mógł zagrać i było by z tego przynajmniej dośrodkowanie.
- Szaq
- Juventino
Boriello macha łapami jak Amauri. Estigaribia po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu ,że jest takim Pepe tylko 3 razy głupszym.gra jakby w ogóle nie myślał.
Giach znowu bardzo dobrze.Barzagli jak zawsze klasa.
Giach znowu bardzo dobrze.Barzagli jak zawsze klasa.