Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- yamakasi
- Juventino
To znaczy mniej wiecej tyle że odkrywają murawę spod plandekAkuqJuve pisze:19:40 - In attesa di capire se la partita si disputerà, gli addetti del campo iniziano a togliere i teloni che coprono il manto erboso.
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- mateo369
- Juventino
a czy to ważne? po piwo ZAWSZE warto iść, przecież się nie zmarnujeSmok-u pisze:Czyli gramy na 100%? Bo nie wiem czy iść po piwo ;]

Lichy ma odpoczywać? Jetem za, ale wolałbym aby to nastąpiło w niedzielę w Turynie ze Sieną. W takich warunkach grając na wyjeździe powinniśmy wyjść możliwie najsilniejszym składem.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- CzarnyZkultury
- Juventino
odwolany. wlasnie gadali na sky sport w studiu przedmeczowym.
PS. ja srednio znam, ale moge sie mylic. zobaczymy za 40minut
PS. ja srednio znam, ale moge sie mylic. zobaczymy za 40minut
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012, 20:06 przez CzarnyZkultury, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zizou_1989
- Juventino
znam włoski i jakoś nie słyszałem nic ze odwołali, narazie czekają na sędziów a po za tym ściągają dalej płachty
- Konrad_cmf_
- Juventino
ehhh ludzie, ja tu nie wiem czy Juve ogladać dzisiaj i wypic piwko po egzaminie czy sobie ściągnąć mecz rano i iść spokojnie na hale o 21.30
Dylematy, dylematy ;|
W sumie czuje po kosciach, że w takich warunkach będziemy mieli o wiele większe problemy z 3 pkt niż w normalnych i mecz będzie nerwowy nie tylko dla piłkarzy, ale też dla widzów
Dylematy, dylematy ;|
W sumie czuje po kosciach, że w takich warunkach będziemy mieli o wiele większe problemy z 3 pkt niż w normalnych i mecz będzie nerwowy nie tylko dla piłkarzy, ale też dla widzów
- jakku1
- Juventino
Bardzo dobrze, niech odwolaja. Przyda Nam sie oddech. Nawet jak przeniosa to spotkanie na kiepski dla Nas termin to i tak zarowno Caceres jak i Padoin beda mogli grac, wiec bedzie juz wieksza glebia, niz teraz. A pomysly wrzucenia Pepe na prawa strone zamiast Lichego sa kiepskie.
- pumex
- Juventino
W sumie całkiem fajna, prosta argumentacjajakku1 pisze:Bardzo dobrze, niech odwolaja. Przyda Nam sie oddech. Nawet jak przeniosa to spotkanie na kiepski dla Nas termin to i tak zarowno Caceres jak i Padoin beda mogli grac, wiec bedzie juz wieksza glebia, niz teraz. A pomysly wrzucenia Pepe na prawa strone zamiast Lichego sa kiepskie.

- Mate.G
- Juventino
Strzelam, że 21 lutego.
- Swider10
- Juventino
Mecz w innym terminie czyli możemy liczyć na transmicję Canal + 
Najważniejsze jest zdrowie piłkarzy czyli to chyba dobra decyzja.

Najważniejsze jest zdrowie piłkarzy czyli to chyba dobra decyzja.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"