Serie A (15): Roma 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Prusor
- Juventino
Mo właśnie Vidal Vidalem popełnił błąd ale jak tu trafnie zauważyli koledzy to nie ma co go obarczać ciągle. Buffon stał jak wryty. Zresztą mniejsza z tą akcją. Juve gra moim zdaniem dobrze. Naciska, szczela, atakuje itd. brakuje wykończenia akcji no i czasem tego podania zamiast samemu na przebój biec z piłką. Roma gra słabo tylko ratuje ich zaciekła obrona. My kilkanaście strzałów na bramkę Roma 1 no i pech a dla nich szczęście.
Brakuje 2 napastnika tzn. Vucinicia ( nie przepdam za jego "klasą" ale grając na skrzydle grał jak podwieszony napastnik). Piszę to dlatego że Matri średnio ( fakt mało podań do niego dociera) no i Marchisio narazie w sumie parę razy słyszałem jego nazwisko wymienione przez komentatora ( zawsze jakoś więcej uczestniczył w akcji ofensywnej - dawał na napadziora).
Jestem dobrej myśli ( taką mam nadzieję) że damy rade wywieść 3 pkt.
FORZA !!!
Brakuje 2 napastnika tzn. Vucinicia ( nie przepdam za jego "klasą" ale grając na skrzydle grał jak podwieszony napastnik). Piszę to dlatego że Matri średnio ( fakt mało podań do niego dociera) no i Marchisio narazie w sumie parę razy słyszałem jego nazwisko wymienione przez komentatora ( zawsze jakoś więcej uczestniczył w akcji ofensywnej - dawał na napadziora).
Jestem dobrej myśli ( taką mam nadzieję) że damy rade wywieść 3 pkt.
FORZA !!!
No Del Piero No Party Noo !..
- Buri
- Juventino
Chłopie wyjąłeś mi to z ust... też tego nie wiem czego ty nie wiesz..beka pisze:Nie wiem, dlaczego ten smieszny lamela nie ma jeszcze zoltej kartki.
Nie wiem, dlaczego sedzia nie odgwizdal kilku wyraznych rzutow wolnych dla nas
Nie wiem, dlaczego Bonucci i Chiellini bawia sie w rozgrywanie, kiedy mamy taka pomoc, jaka mamy.
Nie wiem, gdzie byl przez ta polowe Marchisio.
Nie wiem, dlaczego u nas praktycznie kazdy gra dzisiaj sam ze soba.
Mam nadzieje, ze Conte ich ladnie opieprzy i po przerwie uda sie cos zmienic. Remis to jest plan totalnego minimum, mam nadzieje, ze uda sie jednak wygrac, bo ta obrona romy nie prezentuje dzisiaj nic wielkiego.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- jakku1
- Juventino
To znaczy jak na razie to tylko Ty masz i nikt wiecejpumex pisze:Można. Buffon musi kontrolować lot piłki, nawet, jeśli przed nim Vidal powinien wybić tą piłkę. Takie rzeczy się zdarzają, a bramkarz musi być na posterunku. Tymczasem Buffon sobie olał wolno lecącą piłkejakku1 pisze:Jak mozna miec pretensje do Buffona?

Moim zdaniem, Vidal po to stal wlasnie tam gdzie stal, zeby wybijac takie pilki, czy to lecace gora czy dolem. Buffonowi tak czy siak ciezko byloby do tego dojsc - musialbym zobaczyc jescze raz powtorke.
Del Piero to kompletnie nie widze w tym meczu. Wolalbym Quaga. Najlepiej zamiast Esti, ale pewnie Conte da Paragwajczykowi jeszcze troche pograc.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011, 21:48 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Prusor
- Juventino
Właśnie Właśnie Właśnie. Panie Conte potrząśnij nimi !!!beka pisze:Nie wiem, dlaczego ten smieszny lamela nie ma jeszcze zoltej kartki.
Nie wiem, dlaczego sedzia nie odgwizdal kilku wyraznych rzutow wolnych dla nas
Nie wiem, dlaczego Bonucci i Chiellini bawia sie w rozgrywanie, kiedy mamy taka pomoc, jaka mamy.
Nie wiem, gdzie byl przez ta polowe Marchisio.
Nie wiem, dlaczego u nas praktycznie kazdy gra dzisiaj sam ze soba.
No Del Piero No Party Noo !..
- pumex
- Juventino
Przepraszam bardzo, Mnowo i Prusor mają podobne zdaniejakku1 pisze:To znaczy jak na razie to tylko Ty masz i nikt wiecejpumex pisze:Można. Buffon musi kontrolować lot piłki, nawet, jeśli przed nim Vidal powinien wybić tą piłkę. Takie rzeczy się zdarzają, a bramkarz musi być na posterunku. Tymczasem Buffon sobie olał wolno lecącą piłkejakku1 pisze:Jak mozna miec pretensje do Buffona?

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Myślę, że remis jest wynikiem sprawiedliwym, aczkolwiek mieliśmy lekką przewagę nad Romą. Wracamy na fotel lidera, ale tylko już bilans bramkowy, a nie punkty nam to zapewnił. Juve dalej niepokonane. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pogrzebacz
- Juventino
Pirlo gral dzisiaj taki piach ze dla dobra zespołu sam powinien poprosic o zmiane... Chcialbym zobaczyc jego statystyke strat i niecelnych podan...
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Masakraaa, słabiutka romaa mogła z nami bez problemu wygrac, Gigi znowu ratuje nam tyłek. PIRLO grał jak niewidomy totalna padaka. Nikt nie zasługuje dzisiaj na pochwałe prócz Gigiego.
GDZIE BYŁ NASZ PRESSING GDZIE SWIETNY ATAK POZYCYJNY !!!!!
ILE JESZCZE TYCH REMISÓW !!!!!!!
GDZIE BYŁ NASZ PRESSING GDZIE SWIETNY ATAK POZYCYJNY !!!!!
ILE JESZCZE TYCH REMISÓW !!!!!!!
- pablo1503
- Juventino
Po raz kolejny mogliśmy mogliśmy odskoczyć Milanowi na kolejne 2pkt i po raz kolejny tracimy dobrą okazję. Nie spodziewałem się, że brak Vucinicia tak wpłynie na naszą grę. Podanie Elii do Fabio
PS. Czy tylko mi się zdaje, czy Bonucci zagrał dobry mecz?
EDIT:
Obrona karnego, POEZJA

PS. Czy tylko mi się zdaje, czy Bonucci zagrał dobry mecz?
EDIT:
Obrona karnego, POEZJA

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011, 22:41 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.