Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 2-1 Bologna
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dla mnie również. Chyba najlepszy mecz Bonucciego jaki widziałem (w Juve). Kurcze miałem nadzieję, że obejrzymy Estiego przez 90min ;(pitrek pisze:jak to krasic dla mnie najsłabszy na boisku
- meda11
- Juventino
Sorensen ze dwa razy został zmuszony do sprintu z piłką u nogi i w odróżnieniu do Krasicia nie połamał sobie nóg. Jak to możliwe, że bardzo młody stoper grając na nie swojej pozycji lepiej sobie radzi z przyjęciem i prowadzeniem piłki niż doświadczony skrzydłowy grający na swojej ulubionej pozycji? 
PS. Jak Bonucci zrobił wślizg to cały stadion się ożywił. :rotfl:

PS. Jak Bonucci zrobił wślizg to cały stadion się ożywił. :rotfl:
- pablo1503
- Juventino
Są jeszcze tacy na tym forum.PaoloM10 pisze:Chyba zwolennicy Krasicia w końcu dadzą sobie spokój po tym co pokazał w 1 połowieZa to Giacherrini jak najbardziej na +

Mam nadzieję, że Del Piero i Quagleiarella poprawią swoją grę, bo nie widzę ich w podstawowej 11 z Romą.
O ile w momencie, gdy wchodzą z ławki, to coś pokazują, to dziś prócz 2-3 przebłysków nic nie robią.

- Łukasz
- Juventino
Nigdy w życiu. Nie dość, że jest wolny, to jeszcze lewej nogi nie ma. Stoper.tracerek pisze: W takim wieku można by go jeszcze przemianować na lewego obrońce, z czego mielibyśmy większy pożytek.
- LordRahl
- Juventino
Mecz nudnawy w 1 połowie, w drugiej od początku Juve wrzuciło 5 bieg i jechali ładnie, sporo fajnych akcji, ale ten jak mu tam Agliardi(?) bronił jak natchniony.
Krasic nie grał tak źle wg mnie, było kilka akcji w jego stylu, szkoda że nie strzelił gola.
Alex mnie rozbawiał, biedni chłopcy dawali się kiwać
Obrona w porządu , na + dwie interwencje świetne Storariego. Nawet De Ceglie się rozkręcił w 2 połowie  .
Pozytywnie znowu zaskoczył mnie Pazienza , chłopak jest świetny, czyści bardzo ładnie i potrafi coś rozegrać, Pirlo to nie jest ale nieźle.
Pochwalę również Conte, dobre dość zmiany i w miarę w czasie trafione.
PS. Giaccherini grał dobrze, pokazywał się do gry, próbował, no i Q, dobre zawody, szkoda że nie wcisnął gola ale było ok.
PS2. Giacch ładny gol!!!! Ja ….. 1-1 załosne!!!!
Krasic nie grał tak źle wg mnie, było kilka akcji w jego stylu, szkoda że nie strzelił gola.
Alex mnie rozbawiał, biedni chłopcy dawali się kiwać

Obrona w porządu , na + dwie interwencje świetne Storariego. Nawet De Ceglie się rozkręcił w 2 połowie  .
Pozytywnie znowu zaskoczył mnie Pazienza , chłopak jest świetny, czyści bardzo ładnie i potrafi coś rozegrać, Pirlo to nie jest ale nieźle.
Pochwalę również Conte, dobre dość zmiany i w miarę w czasie trafione.
PS. Giaccherini grał dobrze, pokazywał się do gry, próbował, no i Q, dobre zawody, szkoda że nie wcisnął gola ale było ok.
PS2. Giacch ładny gol!!!! Ja ….. 1-1 załosne!!!!
- pablo1503
- Juventino
Szkoda, nawet bardzo. Giaccherini! niesamowity mecz i świetna akcja podcas bramki

Zapomniałem, że jest dogrywka...
Del Piero 120min. na boisku? Ciekawe

Zapomniałem, że jest dogrywka...
Del Piero 120min. na boisku? Ciekawe

Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2011, 22:55 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- jakku1
- Juventino
Rany boskie, tutaj powinno byc 5:0 a nie 1:1. Rozumiem, ze teraz dogrywka?
Giac na duza okejke
Cala polowe gral bardzo dobrze, a bramka w zasadzie to tylko podsumowala. Esti tez fajna zmiana. Wychodzi na to, ze Krasic jest teraz Naszym ostatnim pomocnikiem - jesli chodzi o hierarchie.
Giac na duza okejke