Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- pan Zambrotta
 - Juventino

Winiar1989JuveForever pisze:Cooojaka kpinaa !!! 8 godzin do meczu i odwołany bo deszczty
nawet jakby padało jeszcze 5 godzin to boisko mozna przygotowac nawet w godzine !!!
oj polaczki, polaczki... wyjrzyjcie dalej niż zza swojej chałupy i dowiedzcie się, że w Italii są powodzie spowodowane wielkimi ulewami. Chyba, że chcecie przemianować Juventus na sekcję piłki wodnej.Simi pisze:Nie no bez jaj. Ten musi się odbyć.. lepiej teraz niż później. Odwołanie meczu 7 godzin przed rozpoczęciem? Głupota. Mam nadzieje że dziś normalnie rozegramy mecz.
- Buczus_JuveFan
 - Juventino

Ta jasne, dopóki nie zobacze oficjalnej notki na juventus.com to nie uwierze.
Jeśli jednak to była prawda, to wielka szkoda i smierdzi na wylot, tyle czasu do rozpoczęcia pogoda może się zmienić boisko można przygotować a tu taki klops. Napoli osłabione, po meczach LM. To mogła być (albo będzie) szansa na wygranie z nimi w końcu.
Eh.... mam nadzieje, że to tylko pochopna informacja.
Tak jak pisałem czekam na oficjalke z juventus.com

Jeśli jednak to była prawda, to wielka szkoda i smierdzi na wylot, tyle czasu do rozpoczęcia pogoda może się zmienić boisko można przygotować a tu taki klops. Napoli osłabione, po meczach LM. To mogła być (albo będzie) szansa na wygranie z nimi w końcu.
Eh.... mam nadzieje, że to tylko pochopna informacja.
Tak jak pisałem czekam na oficjalke z juventus.com
					Ostatnio zmieniony 06 listopada 2011, 13:31 przez Buczus_JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.

- Arty83
 - Juventino

Najgorsze że pewnie wcisną ten mecz gdzieś w środku tygodnia (wraz z meczem Genoa-Inter) i do tego czasu Napoli zdąży zregenerować siły po LM. Szkoda szkoda, jedyne co mnie pociesza, że może będę może mogł go obejrzeć w całość bo dziś ze wzg. na wyjazd służbowy obejrzałbym tylko 1 polowę...

- fallweiss
 - Juventino

Nie ma się co dziwić, opady są naprawdę bardzo duże, byłby problem z samym dojazdem, stanem murawy itd.

- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/N ... 8227.shtml
Dramat. To śmierdzący dramat. Jakaś nowa moda powstaje na odwoływanie spotkań drużyn, które na tygodniu grały puchary :lol: Nam zawsze pod górę, calciopoli to zamało jednak

Nadmienię tylko, że tego spotkania w terminarzu nie ma gdzie juz upchac, a przez tę sytuację, sami bedziemy na miejscu napoli (mecz w tyg.) jeszcze pewnie go wcisną między jakiś mecz z romą czy lazio, albo jeszcze lepiej.
Totalna amatorka, żadnych ofiar więc o co chodzi? :!: :shock: Zauważcie, że między meczem z interem a naszym kolejnym bedzie przerwa 3 tyg.(termin na rep.). Rewelacja, wtedy kiedy byliśmy w gazie, żadnych kontuzji itp....to nie fair, mam tego dość :evil:

Dramat. To śmierdzący dramat. Jakaś nowa moda powstaje na odwoływanie spotkań drużyn, które na tygodniu grały puchary :lol: Nam zawsze pod górę, calciopoli to zamało jednak
Nadmienię tylko, że tego spotkania w terminarzu nie ma gdzie juz upchac, a przez tę sytuację, sami bedziemy na miejscu napoli (mecz w tyg.) jeszcze pewnie go wcisną między jakiś mecz z romą czy lazio, albo jeszcze lepiej.
Totalna amatorka, żadnych ofiar więc o co chodzi? :!: :shock: Zauważcie, że między meczem z interem a naszym kolejnym bedzie przerwa 3 tyg.(termin na rep.). Rewelacja, wtedy kiedy byliśmy w gazie, żadnych kontuzji itp....to nie fair, mam tego dość :evil:

- fallweiss
 - Juventino

Hej, spokojnie, jest oberwanie chmury, na południu to nie jest częste. Nie ma co szukać tutaj jakiegoś podwójnego dna. W Genui sytuacja jest bardzo trudna do tej pory. To naprawdę nie jest obiektywnie dobry moment na granie w piłkę.

- Juventini2007
 - Juventino

Jeszcze poczekajmy. Ani na juventus.com ani na oficjalnej stronie włoskiej federacji nie ma jeszcze informacji o przełożeniu meczu.

"Ja liczę na wpadkę Juve kiedyś w końcu muszą przegrać."
						- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Oczywiście....tracimy lidera, kto wie na jak dlugo...Arty83 pisze:Skoro mecz odwołany to wypada tylko liczyć, że wszyscy z czołówki potracą punkty, fajnie by było
No jestem zdenerwowany. 3 tyg. bez Juventusu, nie wytrzymam :!:
p.s na livescore już przełożony.
					Ostatnio zmieniony 06 listopada 2011, 13:46 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- pan Zambrotta
 - Juventino

Dragon, proszę Cię. W Neapolu już jest tak:Dragon pisze:Totalna amatorka, żadnych ofiar więc o co chodzi? :!:

A może być niedługo tak:
bo z tego co widzę, to tam cały dzien ma padać. Uruchom wyobraźnię i przemyśl, co może się stać, gdy ~40-50tys. ludzi będzie odciętych od świata, bo zaleje stadion.
- mrozzi
 - Juventino

- Podziekował: 4 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Weź ochłoń. Nie masz oglądu sytuacji, a piszesz, że nie ma żadnych ofiar. :shock: Na północy, w Ligurii, parę osób już zginęło i wcale nie dziwne, że na południu dmuchają na zimne i boją się powtórki z rozrywki.Dragon pisze:http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/N ... 8227.shtml
Meczu nie ma gdzie upchnąć? Jest gdzie. Według pierwszych informacji spotkanie mamy rozegrać 14 grudnia. Nie doszukuj się też jakichś teorii spiskowych, że niby nam zawsze pod górkę... Kpiną byłoby, gdyby spotkanie odbyło się w takich warunkach. "Ot tak" spotkań się nie odwołuje. Lepiej rozegrać tak ważny pojedynek w normalnych warunkach, niż ryzykować wypaczenie wyniku meczu przez pogodę. Nikt nie jest zadowolony z takiego, a nie innego stanu rzeczy, każdy czekał z niecierpliwością na to spotkanie, ale nie ma co psioczyć. Teraz sytuacja z naszego punktu widzenia była bardzo korzystna - zmęczone Napoli, Juve na fali, nie najlepsza forma całego zespołu rywala, ale tak czy siak stać nas na zwycięstwo w tym pojedynku.
Odwołanie spotkania w takich warunkach to jedyna słuszna decyzja.
- pumex
 - Juventino

Nie wyobrażam sobie, żeby Milan, Lazio i Udine stracili jakiekolwiek punkty. Niestety, ale tracimy lidera. Mecz z Napoli najpewniej wcisną w grudniowy środek tygodnia, a w takich okolicznościach ciężko sobie wyobrazić, żebyśmy tam wygraliArty83 pisze:Skoro mecz odwołany to wypada tylko liczyć, że wszyscy z czołówki potracą punkty, fajnie by było
Z jednej strony rozumiem organizatorów, bo jest ciężka sytuacja pogodowa, z drugiej jest żal, bo do meczu jeszcze sporo czasu.

- Arty83
 - Juventino

Ja mimo wszystko liczę na straty punktowe w/w trójki, zresztą pewnie nie tylko ja. Milan gra z niewygodną Catanią, Lazio u siebie nie gra tak dobrze jak na wyjazdach a Udinese w końcu też musi stracić punkty u siebie. Trochę optymizmu proszę... No dobra niech chociaż jeden z tych zespołów się potknie...pumex pisze:Nie wyobrażam sobie, żeby Milan, Lazio i Udine stracili jakiekolwiek punkty. Niestety, ale tracimy lidera. Mecz z Napoli najpewniej wcisną w grudniowy środek tygodnia, a w takich okolicznościach ciężko sobie wyobrazić, żebyśmy tam wygrali![]()
Z jednej strony rozumiem organizatorów, bo jest ciężka sytuacja pogodowa, z drugiej jest żal, bo do meczu jeszcze sporo czasu.