Serie A (10): Inter 1-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Monte Cristo
- Juventino
Ja mam w telewizorze.18danek97 pisze:ma ktoś transmisje która nie przerywa?
Brawo Marchisio! Ogolnie fajny mecz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Bardzo dobre tempo, bardzo ładny dla oka mecz. Gramy w piłkę! Aż miło popatrzeć i aż szkoda, że nie prowadzimy 4:1 (Matri, Marchisio). Rzut karny dla nas? Pewnie tak, bramkarz przegiął... Oby tak dalej, oby więcej i oby bardziej uważnie w obronie!
- Kubba
- Juventino
W pierwszych 10min myślałem, że serce mi wysiądzie... Po prostu nie istnieliśmy. Na szczęście pierwsza dogodna akcja Juve i gol! :-D
Będzie ciężko wywieźć 3pkt, ale jak najbardziej to jest możliwe... Musimy tylko strzelić jeszcze jedną bramkę i myślę, że Inter się już nie podniesie.
Forza!
Jak taki sędzia jak Rizzoli, nie podyktował tak ewidentnego karnego!? Szkoda słów...
Będzie ciężko wywieźć 3pkt, ale jak najbardziej to jest możliwe... Musimy tylko strzelić jeszcze jedną bramkę i myślę, że Inter się już nie podniesie.
Forza!
Jak taki sędzia jak Rizzoli, nie podyktował tak ewidentnego karnego!? Szkoda słów...
Ostatnio zmieniony 29 października 2011, 21:37 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
Moim zdaniem Juve za bardzo pozwala Interowi grać. Mam nadzieję, że oszczędzają się na II połowę. Stracona bramka z winy Buffona, stał przy słupku, a mimo to puścił. To strzał nie do obrony nie był. Nasi grają za bardzo na luzie. Mam nadzieję, że przyśpieszą.
- risto
- Juventino
jak nastepnym razem interisci napisza ze sedzia gwizdze na ich nie korzysc to braknie mi slow na ich kalectwo. Karny powinien byc i czerwona jak najbardziej dla Castelazziego!!
Ciekawe kto znowu napisze ze Mirko jest leniwy...
Ciekawe kto znowu napisze ze Mirko jest leniwy...
- Palladino
- Juventino
Fajny mecz. Sędzia zawodzi. Niesłuszny spalony Matriego przeboleję ale nie ewidentną czerwoną kartkę dla bramkarza interu i niepodyktowany karny w sytuacji z Marchisio.
Wygrywamy po dobrym meczu. Utrzymać proawdzenie 2 polowie i jestem w niebie. Oby tylko sędzia był sprawiedliwy i Conte zrobił zmiany dobre i w porę.
Wygrywamy po dobrym meczu. Utrzymać proawdzenie 2 polowie i jestem w niebie. Oby tylko sędzia był sprawiedliwy i Conte zrobił zmiany dobre i w porę.
- Pan Mietek
- Juventino
zahor miał rację, bramek sporo, a ja się spodziewałem typowych piłkarskich szachów (jak w poprzednich meczach z interem)
Na minus, duży minus, Bonucci za niepewność i zawalenie gola, na plus właściwie cała reszta, szkoda, że Licht zawalił swoją szansę.
Piękny massimo powinien podziękować sędziemu bo teoretycznie w 42 minucie mecz mógł być rozstrzygnięty (karny + czerwo). Spalonego jak Matri wychodził sam na sam też nie było.
Na minus, duży minus, Bonucci za niepewność i zawalenie gola, na plus właściwie cała reszta, szkoda, że Licht zawalił swoją szansę.
Piękny massimo powinien podziękować sędziemu bo teoretycznie w 42 minucie mecz mógł być rozstrzygnięty (karny + czerwo). Spalonego jak Matri wychodził sam na sam też nie było.
Ostatnio zmieniony 29 października 2011, 21:37 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.