Serie A (9): JUVENTUS 2-1 Fiorentina
- pablo1503
- Juventino
Raczej 4-3-3Antichrist pisze:Najlepsze podsumowanie pierwszej połowy. 4-4-3 to dla nas najlepsze ustawienie.sport.pl pisze:PRZERWA Przez pierwsze 45 min. Fiorentina była potrzebna na boisku tylko w jednym celu - żeby Juventus miał kogo bić. Gospodarze grają naprawdę znakomicie. Świetne prezentowanie się ułatwiają im z kolei goście, którzy grają naprawdę słabo. Co prawda Boruc popełnił błąd przy golu, ale gdyby nie on, padłoby kilka innych bramek.

- bajbek17
- Juventino
Hehe w Suskim, ale obecnie jestem w Belgii i mamy tutaj neta 100 mb i kichaMate.G pisze:Ja tak samo mam tp 6mb ale na początku działo 0.5mb więc nawet transmisji nie szukałembajbek17 pisze:Fajnie, że całą pierwszą połowę spędziłem na szukaniu nie zacinającej transmisji![]()
Ahh ta małopolskaw jakim powiecie mieszkasz :E ?
Co do meczu to nic nie powiem śledziłem tylko relacje live na seriea.pl

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Faktycznie, my bad. Miało być 4-3-3.pablo1503 pisze:Raczej 4-3-3Antichrist pisze:Najlepsze podsumowanie pierwszej połowy. 4-4-3 to dla nas najlepsze ustawienie.sport.pl pisze:PRZERWA Przez pierwsze 45 min. Fiorentina była potrzebna na boisku tylko w jednym celu - żeby Juventus miał kogo bić. Gospodarze grają naprawdę znakomicie. Świetne prezentowanie się ułatwiają im z kolei goście, którzy grają naprawdę słabo. Co prawda Boruc popełnił błąd przy golu, ale gdyby nie on, padłoby kilka innych bramek.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- kosciu88
- Juventino
Chyba VIdalC_Marchisio pisze:Kto strzelał na bramkę, przy golu Bonucciego ?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mati888
- Juventino
takiego jeszcze nie widziałemAntichrist pisze:4-4-3 to dla nas najlepsze ustawienie.

ech, powinno być już 2-3 do jaja. Lichy mi imponuje, Vucinic trochę zaskakuje, fajnymi przerzutami czaruje już nie tylko Pirlo, ale i Marchisio - widać służy mu gra u boku mistrza, coś nie coś podłapuje. Świetnie. Fakt, ze Viola dziś nie stawia prawie żadnego oporu, ale mimo wszystko nasza gra wygląda bardzo, bardzo fajnie. Oby tak dalej
edit: a żeby nie kłapać dziobem bez sensu, dodam coś ciekawego:
http://www.rojadirecta.me/goto/www.foot ... m/ch1.html
oglądałem całe 45 minut bez zacięcia
Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:45 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pumex
- Juventino
W pierwszej połowie przewaga Juve była tak miażdżąca, że aż skoda tylko jednobramkowego prowadzenia. Mam nadzieję, że w drugiej połowie nie wydarzy się nic fatalnego dla Starej Damy, strzelimy jeszcze bramkę i spokojnie ten mecz wygramy 

- mnowo
- Qualità Juventino
Co do Pepe to nie jechałbym tak po nim - owszem, majtnął się kilka razy i zmarnował setki, ale ciśnie nieźle. Nie rozliczałbym go tak do końca z niewykorzystanych sytuacji (choć ich szkoda) a popatrzył na całokształt.
Poza tym mówicie, że 4-3-3 to dla nas najlepsza formacja, podczas gdy w tym sezonie gramy dopiero pierwszy raz w takiej - nie za szybko na takie hasła?
Niech zagrają równie dobry bądź prawie tak samo dobry kolejny albo jeszcze kolejny mecz w tym ustawieniu, to i ja się pod tym podpiszę - na razie wolę obserwować 
Poza tym mówicie, że 4-3-3 to dla nas najlepsza formacja, podczas gdy w tym sezonie gramy dopiero pierwszy raz w takiej - nie za szybko na takie hasła?

- leito1344
- Juventino
Dominacja po całości. W końcu długie podania na które czekałem ładnych pare lat.
trzeba przyznać że rywal nie jest w najlepszej formie. Po przerwie wejdzie Alberto i może będą chcieli o coś powalczyć.
Na razie przy złej grze rywali (a wgl to jej braku) prowadzimy jedną bramką. Wynik jak najbardziej pozytywny bo przecież liczą się 3 pkt.
Czekamy na drugą połowę
*Barzagli - rajd po prawej w ostatniej akcji- stadiony świata
trzeba przyznać że rywal nie jest w najlepszej formie. Po przerwie wejdzie Alberto i może będą chcieli o coś powalczyć.
Na razie przy złej grze rywali (a wgl to jej braku) prowadzimy jedną bramką. Wynik jak najbardziej pozytywny bo przecież liczą się 3 pkt.
Czekamy na drugą połowę
*Barzagli - rajd po prawej w ostatniej akcji- stadiony świata
Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:47 przez leito1344, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Nie mam pojęcia co jest przyczyną, ale u mnie również tragedia, a do tej pory wszystkie mecze chodziły pięknie. Dziś nawet veetle nie chce mi się włączyć.bajbek17 pisze:Hehe w Suskim, ale obecnie jestem w Belgii i mamy tutaj neta 100 mb i kichaMate.G pisze:Ja tak samo mam tp 6mb ale na początku działo 0.5mb więc nawet transmisji nie szukałembajbek17 pisze:Fajnie, że całą pierwszą połowę spędziłem na szukaniu nie zacinającej transmisji![]()
Ahh ta małopolskaw jakim powiecie mieszkasz :E ?
Co do meczu to nic nie powiem śledziłem tylko relacje live na seriea.plDawno tak zle nie bylo...

- JuveForeverPoznan
- Juventino
Vucinic :shock:
normalnie szok ze jeszcze nie prowadzimy z 3:0. to ustawienie nam sluzy, mniej strat, niedokladnych podan, wiecej okazji i strzalow. i dosrodkowania duuuzo lepsze. skoro nie mamy skrzydel to nim powinnismy grac ze slabszymi rywalami. ale musimy szybko strzelic na 2:0, uspokoic gre i podlamac przeciwnika

Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:47 przez JuveForeverPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- cerb
- Juventino
Potwierdzam.. Vidal..kosciu88 pisze:Chyba VIdalC_Marchisio pisze:Kto strzelał na bramkę, przy golu Bonucciego ?
Wszystko fajnie.. nawet fantastycznie... tylko jak stracą gola na 1:1 to obawiam się że zapał równie szybko minie..
Takie Juve to się ogląda:P
- kosciu88
- Juventino
Jesli ktos ma Sopcasta i dobre lacze to odpalcie kanal 91871. Ruski kanal ale obraz malina i nic nie tnie.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Ponte999
- Juventino
Vucinic pokazuje kawał świetnej gry
Vidal jak dla mnie prezentuje się beznadziejnie coraz mniej wierzę w jego osobę. Marchiso mi się podoba całkiem całkiem. Matri jak dla mnie bardzo słabo.... No i za niego mógłby wejść FQ aby wykorzystać dziury w obronie Violi bo El Capitano już temu raczej nie podoła...

Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:49 przez Ponte999, łącznie zmieniany 1 raz.
Cmteam.pl Grupa Zachodniopomorska