Serie A (7): Chievo 0-0 JUVENTUS
- Mate.G
- Juventino
Krasić to totalne dno...
Pewno wejdzie Giac i mam nadzieje Matri
Pewno wejdzie Giac i mam nadzieje Matri
- jakku1
- Juventino
Znow slabo graja skrzydla. Pepe kompletnie niewidoczny. Krasic jak zwykle po swojemu. Jesli dolozyc do tego fakt, ze Vucinic co chwile glupio traci pilke to mamy obraz pierwszej polowy.
Potrzebne sa zmiany! Wprowadzilbym Estigarribie za Krasicia i Pepe przesunal na prawa strone. Moze tam Pepeusz odzyje, a Paragwajczyk rozrusza z kolei ta lewa strone.
Potrzebne sa zmiany! Wprowadzilbym Estigarribie za Krasicia i Pepe przesunal na prawa strone. Moze tam Pepeusz odzyje, a Paragwajczyk rozrusza z kolei ta lewa strone.
- Nedved4life
- Juventino
To pierwszy mecz jaki oglądam w tym sezonie i spodziewałem się szybkiej gierki, wchodzenia z piłą do bramki i w ogóle składności w akcjach ze strony Juve. Ale to co widzę to raczej nie to, muszą się chłopaki rozegrać i pozbierać bo nam Chievo może strzelić pierwsze.
A co do zmian to ja bym na dwóch napastników grał jednak no ale skoro Conte chce jednym to faktycznie Krasicia przydałoby się ściągnąć bo Milos od zimy gra jak gra, czasem ma przebłyski ale forma nie jest równa i to widać w jego grze. Wydaję mi się jednak, że jak do tej pory najgorszym na boisku był raczej Vucinic, co miał piłę to tracił.
A co do zmian to ja bym na dwóch napastników grał jednak no ale skoro Conte chce jednym to faktycznie Krasicia przydałoby się ściągnąć bo Milos od zimy gra jak gra, czasem ma przebłyski ale forma nie jest równa i to widać w jego grze. Wydaję mi się jednak, że jak do tej pory najgorszym na boisku był raczej Vucinic, co miał piłę to tracił.
Ostatnio zmieniony 16 października 2011, 15:52 przez Nedved4life, łącznie zmieniany 1 raz.
- bastek13
- Juventino
Wieje nudą niesamowicie. Krasic poniżej jakiejkolwiek krytyki, pewniak do zmiany. Po drugie, nie rozumiem jak można tak lekkomyślnie bawić się piłką w obronie. Czuje się jakbym miał deja vu z poprzedniego sezonu.
Juventus był nieprawdopodobnie silny, tak wielki i mocny jak pełen talentów. Już samo stanie koło nich w tunelu było onieśmielające.
~G. Neville
~G. Neville
- zippo01
- Juventino
http://matrix-futbol.blogspot.com/2011/08/canal-3.html tu jest dobra jakość
Co do meczu to Krasic do zmiany i jak się nic nie ruszy to za Marchisio lub Vidala Del Piero i przechodzimy do 424
Co do meczu to Krasic do zmiany i jak się nic nie ruszy to za Marchisio lub Vidala Del Piero i przechodzimy do 424
- Vojtimar
- Juventino
Na razie dno totalne. Gramy najmocniejszym dostępnym środkiem i nie możemy zdominować Chievo!! Krasic do zmiany, najlepiej za 2 napastnika. Vucinic jak będzie tak dalej grał to max 60 min. i też ma zostać zmieniony. Gramy piach i jakieś balony rodem z ekstraklasy.
Z Juve na dobre i złe!
- Szilgu
- Juventino
Coś nie tak z Vucinicem. Chłopak wraca w takich sytuacjach, że Pepe by stanął
Ogólnie spokojna pierwsza połowa, dużo walki w środku pola. Dobrze, że sędzia gwizdnął faul na Pirlo, bo byłoby 1-0 dla Chievo. Mówiłem, że Pirlo czasem jest zbyt pewny siebie
Może to go czegoś nauczy.
Pod koniec pierwszej połowy wreszcie zaatakowaliśmy. No ale w tym sezonie dużo lepiej gramy w drugich 45 minutach, więc liczę na to i dzisiaj.
Po pierwszej połowie jestem optymistą.

Ogólnie spokojna pierwsza połowa, dużo walki w środku pola. Dobrze, że sędzia gwizdnął faul na Pirlo, bo byłoby 1-0 dla Chievo. Mówiłem, że Pirlo czasem jest zbyt pewny siebie

Pod koniec pierwszej połowy wreszcie zaatakowaliśmy. No ale w tym sezonie dużo lepiej gramy w drugich 45 minutach, więc liczę na to i dzisiaj.
Po pierwszej połowie jestem optymistą.
- Prusor
- Juventino
skala ocen max 10.
obrona - 6 jednak coś działała, była czasem widoczna i to w pozytywnym słowu znaczeniu no i nie straciliśmy bramki
pomoc - 4 trochę akcji było, dużo chaosu, Krasic za dużo wyjść za linie z piłką i ogólnie cienko
atak - ? :płaczę:
Ogólnie rzecz biorąc do 42 min. nudy. Mecz ciężki..no ale jeśli gramy takim a nie innym ustawieniem i z 1 napadziorem ( bezsens) to na remis gramy ? ;/
obrona - 6 jednak coś działała, była czasem widoczna i to w pozytywnym słowu znaczeniu no i nie straciliśmy bramki
pomoc - 4 trochę akcji było, dużo chaosu, Krasic za dużo wyjść za linie z piłką i ogólnie cienko
atak - ? :płaczę:
Ogólnie rzecz biorąc do 42 min. nudy. Mecz ciężki..no ale jeśli gramy takim a nie innym ustawieniem i z 1 napadziorem ( bezsens) to na remis gramy ? ;/
No Del Piero No Party Noo !..
- Lypsky
- Juventino
Analogicznie jak w meczu Catanią - do pola karnego jakoś to wygląda, reszta to dzieło przypadku. Będę zaskoczony jeśli uda się wygrać. Pretensje mam do każdego zawodnika. Krasić do zmiany, niezbędny jest drugi napastnik (Matri).
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
jakku1 pisze:Potrzebne sa zmiany! Wprowadzilbym Estigarribie za Krasicia i Pepe przesunal na prawa strone. Moze tam Pepeusz odzyje, a Paragwajczyk rozrusza z kolei ta lewa strone.