Serie A (5): Catania 1-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Catania słabo, my też słabo.
Na początku nawet popierałem pomysł ze zmianą ustawienia ale teraz jak to widze to jestem przeciew. Wróćmy do 4-2-4 wejdzie DP albo FQ za Marchisio (chłop może nam załatwić czerwo).
Vidal bardzo dobrze. Pirlo słabiej niż ostatnio. Grosso przy bramce
A miało być tak pięknie do meczu z Milanem.
Zmiana ustawienia na drugą połowe i jedziemy po 3PKT!!
Na początku nawet popierałem pomysł ze zmianą ustawienia ale teraz jak to widze to jestem przeciew. Wróćmy do 4-2-4 wejdzie DP albo FQ za Marchisio (chłop może nam załatwić czerwo).
Vidal bardzo dobrze. Pirlo słabiej niż ostatnio. Grosso przy bramce

- rh
- Juventino
ten mecz jak narazie wyjasnia dlaczego elia siedzial. on i krasic graja fatalnie. wogole to mam nadzieje ze dni Krasicia w Juve sa policzone bo on chyba nie jest bez formy. on jest po prostu cienki jak szczyny weza. rowniez licze na szybka interwencje conte.
Vidal -> Del Piero
Elia -> Giac
wracamy do 442 i postarajmy sie zmienic bieg meczu.
Vidal -> Del Piero
Elia -> Giac
wracamy do 442 i postarajmy sie zmienic bieg meczu.
- Swider10
- Juventino
To gra Juventus? Gra z 1 napastnikiem nie przynosi zadnego skutki zero pomyslu na gre w 2 polowie Q i DP to podstawa inaczej bedzie ciezko ;/
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Vimes
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Chiellini chyba chce wszystkim udowodnić, że nie jest dobrym obrońcą. Tego Lugano/B. Alvesa trzeba było kupić, jako partnera dla Barzagliego...
Jaki znowu Grosso????? Przecież takich wbic w pole karne są dziesiątki w czasie meczów i to powinni wybijac obrońcy w polu karnym, jesli nie zostanie zablokowane. A koles z Catanii odsadził Chielliniego.Wojtek pisze: Grosso przy bramce![]()
Ostatnio zmieniony 25 września 2011, 15:57 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Bardzo słabo skrzydła, strasznie agresywny Marchisio ( powinien już mieć dwie żółte), niewidoczni Vidal i Matri. Pirlo szuka, ale coś nie trybi. Wkurza mnie widok Vidala jako cofniętego napastnika.
Po przerwie w miejsce Marchisio chciałbym Quaga jako partnera Matriego. Gramy 4-4-2, a w miejsce Krasicia wchodzi Giaccherini. Takie rozwiązania mogą ożywić grę.
Giorgio dziś fatalnie, Grosso też. Lichsteiner zarąbiście raz uratował akcję z lewej strony zastępując Groszo
.
Jeśli się nie ogarniemy to przegramy nawet wyżej.
Co do transmisji polecam http://www.freefootball.eu/upcoming.php -> Navip HD2 RU Sopcast
Po przerwie w miejsce Marchisio chciałbym Quaga jako partnera Matriego. Gramy 4-4-2, a w miejsce Krasicia wchodzi Giaccherini. Takie rozwiązania mogą ożywić grę.
Giorgio dziś fatalnie, Grosso też. Lichsteiner zarąbiście raz uratował akcję z lewej strony zastępując Groszo

Jeśli się nie ogarniemy to przegramy nawet wyżej.
Co do transmisji polecam http://www.freefootball.eu/upcoming.php -> Navip HD2 RU Sopcast

- zippo01
- Juventino
Dwie zmiany w przerwie i wracamy do gry
Giaccherini za Elie oraz Quagliarella za Marchisio zmieniamy na 442 i jedziemy ;D A i gdzie są wszyscy którzy domagali sie Elii
Koło 60 minuty Pepe za Krasica i mecz do wygrania :-D

- kogut
- Juventino
Niestety ale wszyscy bez wyjątku grają słabo. Do "wyróżniających" się z pewnością należą:
- Grosso - który każdą akcje rozpoczyna w swoim stylu czyli długa niecelną piłką wzdłuż linii, przy bramce po raz koleny krył na radar
- Chellini - niestety Giorgio znowu bez formy, kolejna bramka na jego konto, bardzo głupia strata w jednej z akcji
- Matri - ja osobiście juz nie mogę na niego patrzeć, dałem mu kredyt zaufania po meczu z Bologna ale znowu zawodzi, rozumiem że gra osamotniony w ataku ale każda piłka do niego kończy sie stratą bo chłopak ma ogromne problemy z przyjęciem, dodatkowo wogule nie wychodzi na pozycje - chowa sie za obrońcami jakby bał sie dostać piłke
- Pirlo - kolejny juz czwarty zmarnowany wolny z dogodnej pozycji
Vidal na lewą obronę. Del Piero za Grosso i Qugia za Matriego. Tylko to nas ratuje
- Grosso - który każdą akcje rozpoczyna w swoim stylu czyli długa niecelną piłką wzdłuż linii, przy bramce po raz koleny krył na radar
- Chellini - niestety Giorgio znowu bez formy, kolejna bramka na jego konto, bardzo głupia strata w jednej z akcji
- Matri - ja osobiście juz nie mogę na niego patrzeć, dałem mu kredyt zaufania po meczu z Bologna ale znowu zawodzi, rozumiem że gra osamotniony w ataku ale każda piłka do niego kończy sie stratą bo chłopak ma ogromne problemy z przyjęciem, dodatkowo wogule nie wychodzi na pozycje - chowa sie za obrońcami jakby bał sie dostać piłke
- Pirlo - kolejny juz czwarty zmarnowany wolny z dogodnej pozycji
Vidal na lewą obronę. Del Piero za Grosso i Qugia za Matriego. Tylko to nas ratuje
- pumex
- Juventino
Jeden wart drugiego. O ile do Elii nie mam dużych pretensji, bo to jego pierwszy mecz, to do Serba mam ogromne. Gra siarę paręnasty mecz z rządu.Lypsky pisze:Elia to dwa razy większy jeździec bez głowy niż Krasić
45 min na strzelenie 2 goli. Sorry za pesymizm, ale to nie może się udać

- rh
- Juventino
Vidal bardzo dobrze? a czym on niby sie wyroznil? nie ma za co go pochwalicWojtek pisze:Catania słabo, my też słabo.
Vidal bardzo dobrze. Pirlo słabiej niż ostatnio. Grosso przy bramce![]()
- Gandalf8
- Juventino
Jak zwykle kiedy oglądam transmisję po polsku to Juve gra fatalnie
.
Żadnego pomysłu na akcję ofensywną, skrzydeł brak, Pirlo świetnie pilnowany a Marchisio i Vidal nie potrafią rozegrać (ale Vidal przynajmniej próbuje...) a to wszystko sprawia, że Matri jest odcięty od podań... No i obrona też nie lepsza - Catania zbyt łatwo rozgrywa piłkę pod naszym polem karnym
Jak już kilka osób przede mną czekam na FQ w drugiej połowie (oczywiście za Marchisio) i może przebudzenie się któregoś skrzydła (może Lichy coś dobrze wrzuci z prawej strony)

Żadnego pomysłu na akcję ofensywną, skrzydeł brak, Pirlo świetnie pilnowany a Marchisio i Vidal nie potrafią rozegrać (ale Vidal przynajmniej próbuje...) a to wszystko sprawia, że Matri jest odcięty od podań... No i obrona też nie lepsza - Catania zbyt łatwo rozgrywa piłkę pod naszym polem karnym

Jak już kilka osób przede mną czekam na FQ w drugiej połowie (oczywiście za Marchisio) i może przebudzenie się któregoś skrzydła (może Lichy coś dobrze wrzuci z prawej strony)
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.