Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- Puszka
- Juventino
Trzeba zdobyc 3pkt, zwlaszcza ze gramy u siebie. Skoro tez gramy na wlasnym boisku mozna spodziewac sie podobnej gry jak w meczu z Parma. Bologna moze wkoncu strzelic bramke, wiec mysle, ze Di Vaio nas dziabnie. Stawiam 3:1 dla nas.
- pumex
- Juventino
To co powiedzieć o Vidalu? Kiedy mu dać zagrać od pierwszy minut jak nie w domowym spotkaniu z Bologną w środku tygodnia?? :doh: Przez wszystkie media awizowany do gry jest Marchisio. I co? On będzie grał wszystkie 38 spotkań? Trochę tego nie rozumiem, szczególnie, że Vidal w niczym nie ustępuje Włochowi. Szkoda..mrozzi pisze:Rozumiem problemy z komunikacją i fakt, że Elia, Esti muszą się lepiej zapoznać ze schematami taktycznymi Conte, ale jeśli ich wprowadzać do składu, to właśnie w takich pojedynkach.
Liczę na 3 pkt
FORZA JUVE!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Coraz więcej przesłanek ku temu, że jednak od pierwszej na boisku zobaczymy Krasicia. Całe szczęście (o ile te przewidywania się oczywiście sprawdzą), bo już nie zniosę dłużej Giaccheriniego w podstawie.
Zdaje się, że Conte wychodzi z założenia, że zwycięskiego składu się nie zmienia. Będzie dokonywać korekt, ale musimy się uzbroić w cierpliwość. Marchisio prezentował się w ostatnich spotkaniach poprawnie, zatem trener nie widzi potrzeby, bo go zmieniać już teraz, zwłaszcza że wypoczęty Vidal robi na boisku różnicę jako joker i ktoś, kto przydaje się zespołowi w ostatnich minutach spotkania przy bronieniu wyniku. Być może Conte wprowadzi go na boisko nieco wcześniej niż ostatnio. Mam też nadzieję, że w drugiej połowie zobaczymy na lewej stronie kogoś z dwójki Elia/Esti.
@Pumex
Nie stresuj się - Vidal jeszcze będzie grał w podstawie, czego i sobie życzę :-D
Zdaje się, że Conte wychodzi z założenia, że zwycięskiego składu się nie zmienia. Będzie dokonywać korekt, ale musimy się uzbroić w cierpliwość. Marchisio prezentował się w ostatnich spotkaniach poprawnie, zatem trener nie widzi potrzeby, bo go zmieniać już teraz, zwłaszcza że wypoczęty Vidal robi na boisku różnicę jako joker i ktoś, kto przydaje się zespołowi w ostatnich minutach spotkania przy bronieniu wyniku. Być może Conte wprowadzi go na boisko nieco wcześniej niż ostatnio. Mam też nadzieję, że w drugiej połowie zobaczymy na lewej stronie kogoś z dwójki Elia/Esti.
@Pumex
Nie stresuj się - Vidal jeszcze będzie grał w podstawie, czego i sobie życzę :-D
- Piotrekmmz
- Juventino
@ mrozzi
Tak samo miał grać Ziegler, a co z tego wyszło, to wszyscy wiemy. :lol:
Zwycięstwo się liczy, styl nie ważny
Tak samo miał grać Ziegler, a co z tego wyszło, to wszyscy wiemy. :lol:
Zwycięstwo się liczy, styl nie ważny

- Kuben
- Juventino
Fajnie byłoby strzelić ze 2 bramki w pierwszej połowie, wtedy Conte może da pograć Elii czy Estiemu w drugiej.
Mecz wydaje się łatwy, aczkolwiek Bologna jest głodna chociażby bramki, w meczu z nami nie będą mieć niczego do stracenia bo i tak skazywani są na pożarcie i właśnie dlatego bym się ich obawiał. Byle nie murowali się tak jak Siena, byle było więcej ruchu w ataku(Alex? Q?), bylebyśmy zdominowali środek pola i nie popełniali błędów w obronie to dobry wynik sam przyjdzie
Mecz wydaje się łatwy, aczkolwiek Bologna jest głodna chociażby bramki, w meczu z nami nie będą mieć niczego do stracenia bo i tak skazywani są na pożarcie i właśnie dlatego bym się ich obawiał. Byle nie murowali się tak jak Siena, byle było więcej ruchu w ataku(Alex? Q?), bylebyśmy zdominowali środek pola i nie popełniali błędów w obronie to dobry wynik sam przyjdzie
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mecz koniecznie do wygrania! Do dziś mi się sni pojedynek z poprzedniego sezonu gdzie zgwałcił nas ..Di Vaio. Czas na rewanż.
Giaccherini ławeczka, nie widzę innej opcji. Krasić musi wreszcie zagrać.
Po tym co powiedzial ostatnio Mirko, że spacerowal po boisku, i jemu dałbym odpocząć. Conte na wstepnie zapewniał, że nie bedzie tolerował takiego zachowania. Jestem bardzo zniesmaczony postawą Vucinica. Ponadto w ataku mamy z czego wybierać. Czas zobaczć Fabio w akcji, mam nadzieje, że zagra.
To nie bedzie łatwy mecz. Jak strzelimy pierwsi gola to wygramy na100%. Do roboty panowie, gramy na maksa!
Giaccherini ławeczka, nie widzę innej opcji. Krasić musi wreszcie zagrać.
Po tym co powiedzial ostatnio Mirko, że spacerowal po boisku, i jemu dałbym odpocząć. Conte na wstepnie zapewniał, że nie bedzie tolerował takiego zachowania. Jestem bardzo zniesmaczony postawą Vucinica. Ponadto w ataku mamy z czego wybierać. Czas zobaczć Fabio w akcji, mam nadzieje, że zagra.
To nie bedzie łatwy mecz. Jak strzelimy pierwsi gola to wygramy na100%. Do roboty panowie, gramy na maksa!

- Corcky
- Juventino
Zauważyłem, ze jak Dragon się przed meczami wypowiada, to później sam mecz to katastrofa
No ale może to jeszcze złe duchy z przeszłości (czyt.poprzedniego sezoni) :oops:
Jak już pisałem. Spodziewam się Krasica i.. Giaccheriniego :C Ciekawi mnie jak wiekowy już Pirlo będzie prezentował się w cyklu meczów co 3 dni.

Jak już pisałem. Spodziewam się Krasica i.. Giaccheriniego :C Ciekawi mnie jak wiekowy już Pirlo będzie prezentował się w cyklu meczów co 3 dni.

Alessandro Del Piero ole!
- Vincitore
- Juventino
Wystarczy, że się skoncentrujemy z tyłu i będzie dobrze. Bologna ma rozklekotane tyły, więc na pewno coś wpadnie. Z przodu jednak mają czym straszyć, trio Diamanti-Ramirez-Di Vaio prezentuje się nieźle, także trzeba coś poogarniać z tyłu.
Dużo się okaże w tym meczu.
Dużo się okaże w tym meczu.
- kogut
- Juventino
Panowie co wy tak tego Giachherinniego się uwzieliście. Pepe przecież nie lepszy. Tylko, że ta bramka z Parmą przyciemnia jego obraz gry. A jego gra na lewej stronie w przeciwieństwie Giach to jak niebo a ziemia. Ten facet na lewej stronie nie potrafi grać! Co chwilę przekłada na prawą nogę albo bezsensownie przerzuca piłke na drugą stronę. Przyjrzyjcie się jak on gra na lewej.
- Vincitore
- Juventino
No, ale Pepe ma to do siebie, że przynajmniej jeździ na tyłku i tym nadrabia ewentualne braki techniczne. Giaccherini jest drobny, więc z miejsca odpada i wymaga się od niego fajnej manianki czego niestety nie jest w stanie zaoferować.
- zebol
- Juventino
Skład
Buffon-De Ceglie-Barzagli-Chiellini-Lichtsteiner-Pepe-Marchisio-Pirlo-Krasic-Del Piero- Vucinic
Ławka:
Storrari
Vidal
Bonucci
Elia
Matri
Quagiarella
Giaccherini
Buffon-De Ceglie-Barzagli-Chiellini-Lichtsteiner-Pepe-Marchisio-Pirlo-Krasic-Del Piero- Vucinic
Ławka:
Storrari
Vidal
Bonucci
Elia
Matri
Quagiarella
Giaccherini
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 20:28 przez zebol, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- TURINIO
- Juventino
Skład zatem taki jak był wcześniej awizowany..Ciekawi forma Krasicia i jak będzie wyglądała współpraca Vucinicia z Del Pierozebol pisze:Skład
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- SirRose
- Juventino
Co do braku Vidala w podstawowej 11 zgadzam się z Mrozzim, że Chilijczyk bardzo dużo dawał zespołowi w końcówkach. W poprzednim sezonie mieliśmy z tym problem, nie potrafiliśmy często utrzymać prowadzenia i traciliśmy bramki w ostatnich minutach. Vidal wprowadzony na końcówkę daje nam dużo świeżości i pozwala wykończyć podmęczonego przeciwnika.
Zgadzam się, że Arturo nie ustępuje niczym Claudio - może nawet jest lepszym zawodnikiem od Włocha i zasługuje na pierwszy skład, lecz odwrotna zmiana, czyli Marchisio za Vidala w końcówce, moim zdaniem nie przynosiłaby zespołowi takiego podmuch świeżości.
Zgadzam się, że Arturo nie ustępuje niczym Claudio - może nawet jest lepszym zawodnikiem od Włocha i zasługuje na pierwszy skład, lecz odwrotna zmiana, czyli Marchisio za Vidala w końcówce, moim zdaniem nie przynosiłaby zespołowi takiego podmuch świeżości.
- TheWitcher
- Juventino
Na tuttojuve taki skład podany jest :
Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Pirlo, Marchisio; Pepe, Vucinic, Del Piero, Giaccherini.
A disp.: Storari, Bonucci, Vidal, Elia, Giaccherini, Matri, Quagliarella.
All.: Conte
Obudźcie mnie z tego koszmaru, o czymś nie wiem czy mamy braci Giaccheriniów ? Lepiej dla Conte, żeby był wyniki bo swoimi ulubieńcami i pupilami może doprowadzić nas na dno. Estigarribia niezły dostał prezent - trybuny
Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Pirlo, Marchisio; Pepe, Vucinic, Del Piero, Giaccherini.
A disp.: Storari, Bonucci, Vidal, Elia, Giaccherini, Matri, Quagliarella.
All.: Conte
Obudźcie mnie z tego koszmaru, o czymś nie wiem czy mamy braci Giaccheriniów ? Lepiej dla Conte, żeby był wyniki bo swoimi ulubieńcami i pupilami może doprowadzić nas na dno. Estigarribia niezły dostał prezent - trybuny