Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 17:11

_Piotrek_ pisze:
jakku1 pisze:Sa powolania i jest Quag ; )
Jeszcze jak się zmieści na ławce to będzie dobry znak.
Skoro nie ma Toniego, chyba nie ma innej opcji. Co innego, gdybyśmy grali jednym napastnikiem.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 17:30

Ktoś mi w logiczny sposób wytłumaczy, dlaczego jest tylko 5 obrońców i nie ma Sorensena? Co szkodziło wziąć go zamiast jakiegoś Pazienzy, najwyżej posiedziałby na trybunach.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 17:55

stahoo pisze:Ktoś mi w logiczny sposób wytłumaczy, dlaczego jest tylko 5 obrońców i nie ma Sorensena?
O to samo miałem pytać. Jakoś tak bezpieczniej byłoby mieć jednego więcej obrońcę na ławce.

Gazzetta zmieniła trochę prognozowany skład Juve. Teraz według nich skrzydła będą tworzyć Krasic (prawy) i Pepe (lewy). Dziś również gdzieś przeczytałem, że na lewym może zostać wystawiony Alex, ale to chyba była jakaś kompletna bujda. Zobaczymy, ja osobiście wolałbym zobaczyć Pepe na prawym i Elie na lewym, ale po przedmeczowej wypowiedzi Conte można wywnioskować, że Holendra i Paragwajczyka w meczu ze Sieną jeszcze nie ujrzymy.

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 18:37

pumex pisze:
stahoo pisze:Ktoś mi w logiczny sposób wytłumaczy, dlaczego jest tylko 5 obrońców i nie ma Sorensena?
O to samo miałem pytać. Jakoś tak bezpieczniej byłoby mieć jednego więcej obrońcę na ławce.

Gazzetta zmieniła trochę prognozowany skład Juve. Teraz według nich skrzydła będą tworzyć Krasic (prawy) i Pepe (lewy). Dziś również gdzieś przeczytałem, że na lewym może zostać wystawiony Alex, ale to chyba była jakaś kompletna bujda. Zobaczymy, ja osobiście wolałbym zobaczyć Pepe na prawym i Elie na lewym, ale po przedmeczowej wypowiedzi Conte można wywnioskować, że Holendra i Paragwajczyka w meczu ze Sieną jeszcze nie ujrzymy.
Zeby tylko nie była taka sama sytuacja jak z Tiago - trener go nie wystawia przez pól roku bo jego zdaniem jeszcze się nie zaklimatyzowal/nie zgral/nie przekonal go do siebie. A potem, bez dostania realnej szansy, jest niewypałem bo nie grał. Z Giovinco w sumie tak samo.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 19:31

pumex pisze:
Chyba Conte nie chciał go ciągać, skoro potem i tak na ławce jest jeden obrońca (jak z Parmą). W tej sytuacji dla mnie oczywiste, że Grosso zagra w pierwszym składzie a Bonnucci na rezerwie. Gdyby miał być wariant z Chiellinim na lewej to myślę, że prędzej na ławie byłby Sorensen.
W sumie to miłe, że już na rezeriwe nie siedzi po 4-5 obrońców a np. po dwóch napastników i skrzydłowych.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 20:05

Coś czuje, że od pierwszej minuty dane będzie nam zobaczyć ten sam duet skrzydłowych co w meczu z Parmą. Szczerze powiedziawszy wolałbym, aby w miejsce Giaccheriniego zagrał Holender :roll:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 20:20

Nie ogarniam trochę składu...

1. Dlaczego nie ma Freda?
2. Dlaczego nie ma Chelo?
3. Dlaczego powołany jest ten cały Gia...?

Jak zobaczę tego ostatniego w pierwszym składzie to się wkurzę!

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 21:48

Wyjasni mi ktos dlaczego Juventus powolal 20 pilkarzy a Siena mogla 24?

KLIK ==>www
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 21:51

Bartek88 pisze:Wyjasni mi ktos dlaczego Juventus powolal 20 pilkarzy a Siena mogla 24?

Przecież Juve też mogło powołać tylu piłkarzy ,aczkolwiek Conte nie widział takiej potrzeby bo i tak max może wpuścić 3 .

Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 21:55

Qrczak pisze:
Bartek88 pisze:Wyjasni mi ktos dlaczego Juventus powolal 20 pilkarzy a Siena mogla 24?

Przecież Juve też mogło powołać tylu piłkarzy ,aczkolwiek Conte nie widział takiej potrzeby bo i tak max może wpuścić 3 .
No i nawet na ławce może posadzić 7. Więc 2 z tej 20 i tak na trybunach zasiądzie.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 22:04

Dziwi brak Sorensena... Może jakaś kontuzja? Fajnie, że jest Q. Ktoś wie co z Tonim? Jakiś uraz?
Monte Cristo pisze: Zeby tylko nie była taka sama sytuacja jak z Tiago - trener go nie wystawia przez pól roku bo jego zdaniem jeszcze się nie zaklimatyzowal/nie zgral/nie przekonal go do siebie. A potem, bez dostania realnej szansy, jest niewypałem bo nie grał. Z Giovinco w sumie tak samo.
Tiago akurat grał dużo. Dużo za dużo.
Kubba pisze: 3. Dlaczego powołany jest ten cały Gia...?

A dlaczego miałby być niepowołany? Ja się nie zdziwię, jeśli znowu wybiegnie w pierwszym składzie, ale raczej, przy słabym rywalu, spodziewam się debiutu szybkiego Elii od pierwszych minut.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 23:18

Łukasz pisze:
Kubba pisze: 3. Dlaczego powołany jest ten cały Gia...?

A dlaczego miałby być niepowołany? Ja się nie zdziwię, jeśli znowu wybiegnie w pierwszym składzie, ale raczej, przy słabym rywalu, spodziewam się debiutu szybkiego Elii od pierwszych minut.
Dziwię się, że Emanuele GiaccheriniDzięki wiki :*, który kompletnie nic nie pokazał przez 90min ze słabą Parmą, jest na liście 20(czemu nie 23?) powołanych piłkarzy. A Chelo, który przez niecałe 40min w meczu z angolami pokazał 100 razy więcej niż ów Włoch, nie znajduje się nawet na ławce. Brak zgrania? Wątpię...

Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 23:27

@up... Po kiego Ci 23 zawodników, jak i na mecz będzie ich tylko 18... Powiem więcej, zdziwię się, jeśli FaQu będzie w osiemnastce meczowej. Odpadnie MyNigger + ktoś z dwójki Fabio - Pazienza...

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 23:28

Luzuj poślady. Jeśli przegramy (tfu, tfu) to będzie można się zastanawiać jakie decyzje Antosia były błędne. Wiadomo, że po FerDelZacku ciężko o kredyt zaufania dla trenera Juve, ale poczekajmy do jutra.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 23:44

Kubba pisze:Brak zgrania? Wątpię...
To jest gł. kryterium. Giacch jest z zespołem dłużej niż Elia i Estigarribia, że nie wspomnę o tym, że jest jednak nieco lepiej obeznany z ligą... Wiesz, chodzi też o to, żeby tych naszych "gwiazdek" nie spalić, dlatego póki co gra włoski rzemieślnik.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Zablokowany