Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS
- wojczech7
- Juventino
Skoro nie ma Toniego, chyba nie ma innej opcji. Co innego, gdybyśmy grali jednym napastnikiem._Piotrek_ pisze:Jeszcze jak się zmieści na ławce to będzie dobry znak.jakku1 pisze:Sa powolania i jest Quag ; )
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pumex
- Juventino
O to samo miałem pytać. Jakoś tak bezpieczniej byłoby mieć jednego więcej obrońcę na ławce.stahoo pisze:Ktoś mi w logiczny sposób wytłumaczy, dlaczego jest tylko 5 obrońców i nie ma Sorensena?
Gazzetta zmieniła trochę prognozowany skład Juve. Teraz według nich skrzydła będą tworzyć Krasic (prawy) i Pepe (lewy). Dziś również gdzieś przeczytałem, że na lewym może zostać wystawiony Alex, ale to chyba była jakaś kompletna bujda. Zobaczymy, ja osobiście wolałbym zobaczyć Pepe na prawym i Elie na lewym, ale po przedmeczowej wypowiedzi Conte można wywnioskować, że Holendra i Paragwajczyka w meczu ze Sieną jeszcze nie ujrzymy.

- Monte Cristo
- Juventino
Zeby tylko nie była taka sama sytuacja jak z Tiago - trener go nie wystawia przez pól roku bo jego zdaniem jeszcze się nie zaklimatyzowal/nie zgral/nie przekonal go do siebie. A potem, bez dostania realnej szansy, jest niewypałem bo nie grał. Z Giovinco w sumie tak samo.pumex pisze:O to samo miałem pytać. Jakoś tak bezpieczniej byłoby mieć jednego więcej obrońcę na ławce.stahoo pisze:Ktoś mi w logiczny sposób wytłumaczy, dlaczego jest tylko 5 obrońców i nie ma Sorensena?
Gazzetta zmieniła trochę prognozowany skład Juve. Teraz według nich skrzydła będą tworzyć Krasic (prawy) i Pepe (lewy). Dziś również gdzieś przeczytałem, że na lewym może zostać wystawiony Alex, ale to chyba była jakaś kompletna bujda. Zobaczymy, ja osobiście wolałbym zobaczyć Pepe na prawym i Elie na lewym, ale po przedmeczowej wypowiedzi Conte można wywnioskować, że Holendra i Paragwajczyka w meczu ze Sieną jeszcze nie ujrzymy.
- @D@$
- Juventino
Chyba Conte nie chciał go ciągać, skoro potem i tak na ławce jest jeden obrońca (jak z Parmą). W tej sytuacji dla mnie oczywiste, że Grosso zagra w pierwszym składzie a Bonnucci na rezerwie. Gdyby miał być wariant z Chiellinim na lewej to myślę, że prędzej na ławie byłby Sorensen.pumex pisze:O to samo miałem pytać. Jakoś tak bezpieczniej byłoby mieć jednego więcej obrońcę na ławce.stahoo pisze:Ktoś mi w logiczny sposób wytłumaczy, dlaczego jest tylko 5 obrońców i nie ma Sorensena?
W sumie to miłe, że już na rezeriwe nie siedzi po 4-5 obrońców a np. po dwóch napastników i skrzydłowych.
- annihilator1988
- Juventino
Coś czuje, że od pierwszej minuty dane będzie nam zobaczyć ten sam duet skrzydłowych co w meczu z Parmą. Szczerze powiedziawszy wolałbym, aby w miejsce Giaccheriniego zagrał Holender :roll:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Buzol
- Juventino
No i nawet na ławce może posadzić 7. Więc 2 z tej 20 i tak na trybunach zasiądzie.Qrczak pisze:Bartek88 pisze:Wyjasni mi ktos dlaczego Juventus powolal 20 pilkarzy a Siena mogla 24?
Przecież Juve też mogło powołać tylu piłkarzy ,aczkolwiek Conte nie widział takiej potrzeby bo i tak max może wpuścić 3 .
- Łukasz
- Juventino
Dziwi brak Sorensena... Może jakaś kontuzja? Fajnie, że jest Q. Ktoś wie co z Tonim? Jakiś uraz?
Tiago akurat grał dużo. Dużo za dużo.Monte Cristo pisze: Zeby tylko nie była taka sama sytuacja jak z Tiago - trener go nie wystawia przez pól roku bo jego zdaniem jeszcze się nie zaklimatyzowal/nie zgral/nie przekonal go do siebie. A potem, bez dostania realnej szansy, jest niewypałem bo nie grał. Z Giovinco w sumie tak samo.
A dlaczego miałby być niepowołany? Ja się nie zdziwię, jeśli znowu wybiegnie w pierwszym składzie, ale raczej, przy słabym rywalu, spodziewam się debiutu szybkiego Elii od pierwszych minut.Kubba pisze: 3. Dlaczego powołany jest ten cały Gia...?
Jak zobaczę tego ostatniego w pierwszym składzie to się wkurzę!
- Kubba
- Juventino
Dziwię się, że Emanuele GiaccheriniDzięki wiki :*, który kompletnie nic nie pokazał przez 90min ze słabą Parmą, jest na liście 20(czemu nie 23?) powołanych piłkarzy. A Chelo, który przez niecałe 40min w meczu z angolami pokazał 100 razy więcej niż ów Włoch, nie znajduje się nawet na ławce. Brak zgrania? Wątpię...Łukasz pisze:A dlaczego miałby być niepowołany? Ja się nie zdziwię, jeśli znowu wybiegnie w pierwszym składzie, ale raczej, przy słabym rywalu, spodziewam się debiutu szybkiego Elii od pierwszych minut.Kubba pisze: 3. Dlaczego powołany jest ten cały Gia...?
Jak zobaczę tego ostatniego w pierwszym składzie to się wkurzę!
- Piotrekmmz
- Juventino
@up... Po kiego Ci 23 zawodników, jak i na mecz będzie ich tylko 18... Powiem więcej, zdziwię się, jeśli FaQu będzie w osiemnastce meczowej. Odpadnie MyNigger + ktoś z dwójki Fabio - Pazienza...
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Luzuj poślady. Jeśli przegramy (tfu, tfu) to będzie można się zastanawiać jakie decyzje Antosia były błędne. Wiadomo, że po FerDelZacku ciężko o kredyt zaufania dla trenera Juve, ale poczekajmy do jutra.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Łukasz
- Juventino
To jest gł. kryterium. Giacch jest z zespołem dłużej niż Elia i Estigarribia, że nie wspomnę o tym, że jest jednak nieco lepiej obeznany z ligą... Wiesz, chodzi też o to, żeby tych naszych "gwiazdek" nie spalić, dlatego póki co gra włoski rzemieślnik.Kubba pisze:Brak zgrania? Wątpię...