Serie A (37): Parma 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 21:51

Kończymy i będziemy się przez ponad 2 miesiące napalać na mercato :think:
z jednej strony już się nie mogę doczekać, z drugiej pewnie skończy się jak przez ostatnie dwa lata

:allegri: na śmietnik
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:10

Brawo Seba!! Zrobiłeś to po prostu fantastycznie. Nie piszcie, że Seba nie nadaje się do Juventusu. Rok regularnej gry dał mu niesamowicie dużo. Dzisiaj cena 3,5 mln € jest po prostu śmieszna. Śmieszna jak Juventus. Giovinco dzisiaj zakpił z Juventusu. Zakpił ze zmysłu Marotty & Delneriego, zakpił też z Was tutaj, którzy wbijali w niego szpilki mówiąc, że jest przereklamowany, sraki i owaki.

Mam nadzieję, że Giovinco nie wróci do Juventusu. Szkoda jego czasu. Mam nadzieję, że w wieku Chielliniego Seba, w przeciwieństwie do Giorgio, będzie miał jakiekolwiek sukcesy. :lol: :lol:

Obrazek
Elender

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:30

zoff pisze:Brawo Seba!! Zrobiłeś to po prostu fantastycznie. Nie piszcie, że Seba nie nadaje się do Juventusu. Rok regularnej gry dał mu niesamowicie dużo. Dzisiaj cena 3,5 mln € jest po prostu śmieszna. Śmieszna jak Juventus. Giovinco dzisiaj zakpił z Juventusu. Zakpił ze zmysłu Marotty & Delneriego, zakpił też z Was tutaj, którzy wbijali w niego szpilki mówiąc, że jest przereklamowany, sraki i owaki.

Mam nadzieję, że Giovinco nie wróci do Juventusu. Szkoda jego czasu. Mam nadzieję, że w wieku Chielliniego Seba, w przeciwieństwie do Giorgio, będzie miał jakiekolwiek sukcesy. :lol: :lol:
A ja mam nadzieję że trafi do nas i nowy trener będzie na niego stawiał.Ale jeżeli miałby się u nas zmarnować to także życzę mu regularnej gry w innych klubach.W dzisiejszym meczu był Niesamowity :-D

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:31

zoff pisze:w wieku Chielliniego Seba, w przeciwieństwie do Giorgio, będzie miał jakiekolwiek sukcesy. :lol: :lol:
Najlepszy obrońca we Włoszech minionego roku. Plus zainteresowanie Realu i innych klubów i uznanie wśród kibiców tychże klubów [fajnie tak poczytać na forum Realu wypowiedzi o tym, że Chiellini byłby strzałem w 10 i jest warty sporej kasy].

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:40

Mi osobiscie Giovinco w dzisiejszym meczu nie zaimponowal. Mial kilka niepotrzebnych strat, zdecydowanie stac go na wiecej. Nie zmienia to jednak faktu, ze proba zastapienia go przez pokrake lanzafame czy wiecznie kontuzjowanego martineza to porazka miernotty. Chcialbym zeby Seba wrocil do nas po sezonie, ale szczerze mowiac bardziej wierze w pozostanie alojzego i kolejny beznadziejny sezon.

Abstrahujac od meczu, wole Boasa (wiem, ze jest to praktycznie niemozliwe) i brak transferow niz Conte i te fikcyjne 100 mln. Nawet tacy przecietni zawodnicy LM powinni wywalczyc bez zadnych problemow w tej jakze slabej ostatnio lidze. Zreszta wystarczy spojrzec jak nas zespol porusza sie po boisku :lol: - tego nie da sie wytlumaczyc kontuzjami.

EDIT: zahor rozumiem, ze Ty sledzisz mecze Parmy stad Twoje nastawienie do Giovinco.

BTW. Jak jeszcze gral u nas przeciwko Bolonii zagral jedno z najlepszych spotkan.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 22:55 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:47

zoff pisze:Brawo Seba!! Zrobiłeś to po prostu fantastycznie. Nie piszcie, że Seba nie nadaje się do Juventusu. Rok regularnej gry dał mu niesamowicie dużo. Dzisiaj cena 3,5 mln € jest po prostu śmieszna. Śmieszna jak Juventus. Giovinco dzisiaj zakpił z Juventusu. Zakpił ze zmysłu Marotty & Delneriego, zakpił też z Was tutaj, którzy wbijali w niego szpilki mówiąc, że jest przereklamowany, sraki i owaki.

Człowieku, czyś Ty się nie zagalopował? Piszesz tak, jakby właśnie zdobył dwa gole w finale Ligi Mistrzów. A prawda jest taka, że wbił gola żenująco grającemu Juventusowi, któremu w takiej formie gola wbić może każdy. A Rudnevs nawet trzy. Fakt, że bardzo mu zależało żeby dobrze zagrać w obu meczach przeciwko Juve i udało mu się, bo wbił w nich trzy gole. Ale to jest prawie połowa jego dorobku bramkowego w tym sezonie !! Dodam, że gdyby Juventus grał przez cały sezon tak, jak w tych meczach, to obecnie żegnałby się z Serie A. Cena 3,5 mln euro za pół karty nie jest śmieszna - transfermarkt wycenia go na siedem baniek właśnie.
Ja tam życzę mu żeby grał sobie w tej Parmie, nieźle mu to idzie, łapie się do pierwszego składu. Ale do takiego Juventusu, jaki chciałbym oglądać, jest za słaby do pierwszego składu i tego się będę trzymać.
Chciałbym spytać wychwalających Giovinco - ile spotkań Parmy oglądali w tym sezonie? Obstawiam że niewiele, bo większość z nich wychodzi z założenia że on co mecz tak wkręca w ziemię wszystkich jak dzisiaj Mottę. A gdzie był Giovinco tydzień temu przeciwko Bolonii? Albo w wielu innych meczach? Dlaczego kiedy raz na sześć spotkań Seba trafi do siatki to wszyscy krzyczą "będzie wielki" a w pozostałych spotkaniach nikt się nie pokwapi żeby zainteresować się jak on grał?

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 22:59

Ouh_yeah pisze: Najlepszy obrońca we Włoszech minionego roku. Plus zainteresowanie Realu i innych klubów i uznanie wśród kibiców tychże klubów [fajnie tak poczytać na forum Realu wypowiedzi o tym, że Chiellini byłby strzałem w 10 i jest warty sporej kasy].
Aha. Ile razy zdobył Scudetto? Pół?
zahor pisze:A gdzie był Giovinco tydzień temu przeciwko Bolonii?
Wg. football-lineups.com był MVP tego spotkania. Goal.com też potwierdza tą informacje.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 23:13

zoff pisze:Aha. Ile razy zdobył Scudetto? Pół?
A Di Natale ile razy zdobył? A świetnym napastnikiem jest?

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 23:14

zoff pisze:
zahor pisze:A gdzie był Giovinco tydzień temu przeciwko Bolonii?
Wg. football-lineups.com był MVP tego spotkania. Goal.com też potwierdza tą informacje.
Nie wiem, ale dziennikarze Sport Mediaset uznali inaczej.
Ouh_yeah pisze:
Za to Materazzi z Chivu zdobyli sporo, idąc tym tropem są lepsi niż Kielon przed dwoma laty.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 23:18 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.

probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 23:16

Ouh_yeah pisze:
Tu właśnie nie chodzi o zdobyte trofea czy indywidualne nagrody. Chiellini wyrobił sobie dobra markę, tak samo jak Di Natale. Trofea nie grają :smile:

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 23:36

Giovinco zrobił postęp niesamowity. Nie możecie temu przeczyć. Dyskutować nad jego aktualną wartością sobie możecie, ale jest to dosyć akademickie. Uderzenie, technikę ma lepszą niż Krasić. Pewnie, że nie jest idealny. Dużo pracy przed nim. Ale jesteście cholera nieobiektywni. Nie ma dzisiaj w kadrze Juve takiego kogoś jak Giovinco.

Jeszcze raz wielkie brawa dla Seby!! Jeździł z tymi turyńskimi wiatrakami pięknie.

Obrazek
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 03:15

Giovinco w Juve nie zagra juz nigdy. Tyle razy go kopali w dupe, ze nie dziwie mu sie ze nie chce wrocic. Zarzad kolejny raz spieprzyl sprawe niemal sila wyrzucajac Gio z klubu, ktory teraz sie na nim msci. Pewnie za rok zostanie kupiony przez Milan, Inter albo inny mocny europejski klub a my w tym naszym kochanym Juve zostaniemy z gównem jak zwykle.
BTW. Treze 12 goli w lidze juz :)

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 03:52

Co jak co, ale Giovinco to by się przydał. Grać potrafi praktycznie wszędzie. Prawe i lewe skrzydło, w ataku, a nawet za napastnikami. Na pewno się chłopak rozwinął i na grę w Juventusie zasługuje. Był chyba najlepszym zawodnikiem Parmy w tym sezonie i w dużej mierze przyczynił się do utrzymania tego klubu w lidze. Taki mały zdechlak, a z każdym da sobie radę. Teraz Giovinco obojętne do jakiego klubu trafi będzie w nim dużym wzmocnieniem.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 09:33

Del pisze:Giovinco w Juve nie zagra juz nigdy. Tyle razy go kopali w ###, ze nie dziwie mu sie ze nie chce wrocic. Zarzad kolejny raz spieprzyl sprawe niemal sila wyrzucajac Gio z klubu, ktory teraz sie na nim msci. Pewnie za rok zostanie kupiony przez Milan, Inter albo inny mocny europejski klub a my w tym naszym kochanym Juve zostaniemy z ### jak zwykle.
BTW. Treze 12 goli w lidze juz :)
Nie chce niec ujmowac lidze Hiszpanskiej, ale tam jest latwiej o bramki krol strzelcow jak dobrze pojdzie bedzie mial 40 w lidze:D

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
psychol_sympatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 11:10

jareckik pisze: Nie chce niec ujmowac lidze Hiszpanskiej, ale tam jest latwiej o bramki krol strzelcow jak dobrze pojdzie bedzie mial 40 w lidze:D
Liga hiszpańska jest śmiechu warta, rzekłbym wręcz. Żal tylko, że mają 4 miejsca w LM, powinni mieć 2, bo po co więcej.

Obrazek
Zablokowany