Serie A (27): JUVENTUS 0-2 Bologna

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:00

Teraz niech idą pod prysznic myć pochwy :ok: koniec sezonu, koniec marzeń o LM. Del Neri niech dorówna Ranieriemu i spierdziela czym prędzej.
My nie mamy pół napastnika, Bologna ma Di Vaio. Toni rulezzz przy strzale w obrońcę z 5 metra :rotfl: :smile:
Za LE dziękuję, wolę zając 8 miejsce. Szkoda mi, że Del Piero w ostatnich chwilach swojej kariery, musi babrać się w tej kopie. W grudnio po meczu z lazio byliśmy wiceliderem z 6 pkt. stratą do milanu :rotfl:
Koniec sezonu, dziękuję dobranoc!

P.S wejdźcie i zobaczcie 2 gola w tym filmie, co wam przypomina, niektórzy pewnie nie pamiętają tej bramki...

Obrazek
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

powinnismy sciagnac najwiekszego trenera sadyste jaki tylko jest. moze jak dostana lanie na treningu to zaczna biegac. zapomnijmy o scudetto czy chocby o grze w Lm przez najblizsze lata. nie ma kasy ani pomyslu na transfery, no i nie ma kto ich przeprowadzac. do tego wejdzie finansowe fair play i zapomnijmy o wiekszych wydatkach.
zostalismy ligowym sredniakiem, posmiewiskiem. Avvocato sie w grobie przewraca

trayor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mecz rodem z ostatniego sezonu, chaos, kiksy i strzały na wysokość drugiego piętra, a dla Bologny 2 gole z niczego. ehh... Tu trzeba nie tylko trenera ale i piłkarzy światowej klasy. Już widzę wypowiedzi zawodników i Del Neriego po meczu... A może znowu ogłoszą ciszę prasową? O Lidze Mistrzów nie było już co marzyć przed tą kolejką, teraz zaczynam się bać o Ligę Europejską. Szkoda, że zlikwidowali Intertoto...

Tuż przed meczem Juventusu oglądałem Bayern - Borussia, tego się nie da porównać... Z czym do ludzi :|
PietroBosman pisze:Zwolnić trenera?A co nam to da?Może zadziała "efekt nowej miotły"...ale to starczy na 1-2 mecze.Co potem?
przynajmniej zdobyliby kilka punktów.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:01

mnowo pisze:A tak wyglądał nasz trener z pomysłem na grę i wizją taktyczną po tym, jak dostaliśmy drugą bramę. Aż sobie screena ćwiachnąłem.

Obrazek
Obrazka nie widzę niewiem czemu mi nie wczytało, ale domyślam się że nic ciekawego..(oczywiście o koncepcje DN na gre mi chodzi)
Totalne dno prezentujemy, jak wcześniej pisałem gramy taką taktyką:
http://www.youtube.com/watch?v=7y5jp_G6sG4
Cały czas do przodu, staramy się przede wszystkim
Może się odbije i wpadnie, może nie..
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2011, 23:02 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:02

Mietson pisze:
Campione d'Europa pisze::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Moggi wróć!!

:C

FORZA DI VAIO
To jest właśnie przykład typowego kibica interku - niedowartościowany bachor, który zamiast cieszyć się albo martwić grą swojej drużyny, woli próbować wyprowadzić z równowagi kibiców Juventusu. Kartka i niech sobie odpocznie.

Po co karmisz trola? On tak ma od urodzenia. Ponoć jest ból.

Niech mi nikt nie pisze o ewentualnym zwycięstwie z Milanem, bo chyba mało kogo to już obchodzi... Nie gramy o nic, a ewentualna wygrana ponownie sprawi, że będzie się bezpodstawnie pisać w kontekście "wielkich" celów Juve. Prawda jest jednak taka - nas w tym sezonie już nie ma, nie gramy nawet o honor, bo go nie ma.

Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:04

Przecież wszystkiemu jest winien zezol , jedynymi zawodnikami którzy coś znaczą to Buffon, Chellini,Melo i Krasic. Cała kampania Marotty od samego zatrudnienia Del Neriego to porażka. A trener to podstawa jaka różnica jest między nim a Mourinho, Mourinho z drużyny która nic nie wygrała i była pośmiewiskiem Europy (Inter bo te tytuły po Calciopoli to tak z przymrużeniem oka należy traktować) zrobił z Interu drużynę walczącą o każdą piłkę, świetnie zorganizowaną taktycznie. Gdyż przykłady w piłce pokazują ( Grecja, Szwajcaria na MŚ, Australia Hiddinka) że z przeciętnych piłkarzy można stworzyć zespół jeżeli jest się elastycznym taktycznie i potrafi się zmobilizować.
Po prostu trzeba jak najszybciej znaleźć trenera z wizją może Lippi może Martin O'Neil już teraz aby można zacząć coś budować, śmialiśmy się z Ferrary ale on był niedoświadczony a i tak rozgrywał mecze lepsze niż Del Neri.
Najchętniej bym odciął wszystko związane z Marottą grubą kręskę nie wykupował żadnego z piłkarzy i niech to ogarnia ktoś kto się na tym zna. I kto będzie szanował i kochał ten klub.

tracerek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:05

Gotti pisze:Rozwiązać ten żenujący klub, zwolnić tych darmozjadów i założyć klub od nowa. Innej możliwości tu nie widzę. Banda najemników i amatorów.
Szczerze powiedziawszy twoja wypowiedź mnie bardziej zażenowała, niż dzisiejszy mecz...

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mietson pisze: Zmiana trenera jest nieunikniona, nie ma ratunku dla Delneriego więc powinno się to stać jak najszybciej.
Nie zgadzam się.
Ja tam nie liczę już na Ligę Mistrzów .Od dzisiajdla mnie piłkarze Juve grają wraz z trenerem o swój honor i dobre imię.
I ja bym dał im szansę rehabilitacji.Bo gdyby dzisiaj szczęście się do nas uśmiechnęło(Bonucci dwa razy,słupek Iaquinty i Toni strzelający w obrońcę)to chwalilibyście pod niebiosa odważną taktykę trenera.

Nosz kurcze...Przyznać się!
Kto się nie ucieszył widząc początek drugiej połowy i anonsowane zmiany(Toni i Del Piero)???

Niestety wyszło jak wyszło.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Gotti pisze:Rozwiązać ten żenujący klub, zwolnić tych darmozjadów i założyć klub od nowa. Innej możliwości tu nie widzę. Banda najemników i amatorów.
Co to zmienia? Nic.

Mimo frustracji, nie nazywaj Juventusu "żenującym klubem". Ciężkie chwile nastały ale wypada zachować klasę, nie sądzisz?

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:07

Mietson pisze: To jest właśnie przykład typowego kibica interku - niedowartościowany bachor, który zamiast cieszyć się albo martwić grą swojej drużyny, woli próbować wyprowadzić z równowagi kibiców Juventusu. Kartka i niech sobie odpocznie.
Nie oceniaj kibiców Interu na podstawie wpisów jednego dzieciaka. On jest przykładem typowego napinacza, jakich i u Was nie brakuje. Tego typu ludzie po prostu są, niezależnie od barw klubów, które wspierają.

Nie chcę się wypowiadać na temat meczu, bo a) nie widziałem go, b) to Wasz mecz. Dziwną jesteście drużyną, wygrywacie z nami, by zbierać baty od średniaków. W meczu z Milanem z oczywistych wzgędów będę za Wami.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2011, 23:08 przez Lord of San Siro, łącznie zmieniany 1 raz.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:07

Kubba pisze:Czy mi się wydaje, że z trybun było słychać wrzuty na Agnelliego i "Luciano Moggi!"?
Nie wydaje Ci się - faktycznie skandowali nazwisko Moggiego.

JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:08

tracerek pisze:
Szczerze powiedziawszy twoja wypowiedź mnie bardziej zażenowała, niż dzisiejszy mecz...
smutne ale w jego wypowiedzi jest sporo prawdy. zostalismy posmiewiskiem swiata. nic sie nie zmieni za rok czy za dwa. jaki sens dalej sie osmieszac? bo nie ma nikogo kto ma wiedze, umiejetnosci i checi by posprzatac ten burdel. no i nie ma i nie bedzie kasy. zaraz nie bedzie naszych ostatnich sreber sprzed farsopoli, wtedy to juz bedzie absolutny koniec. bo zaden pilkarz ktory przyszedl po farsopoli nie ma mentalnosci mistrza

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:09

Ja bym zrobił im pranie mózgów bo to coś siedzi w nich i za nic nie idzie nikomu tego zmienić. Del Piero nie ma z kim fajnie rozegrać piłki, grają na faul wszystko. Nawet wolne nie wchodzą.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:10

Piotr21 pisze: Del Piero nie ma z kim fajnie rozegrać piłki, grają na faul wszystko. Nawet wolne nie wchodzą.
Jest z kim. Nie mamy w ataku juz tylko Amauriego z Iaquinta, a w pomocy Poulsena.

Cos nie gra z przygotowaniem tej druzyny, ze zgraniem, schematami rozegrania akcji, etc.

LuckyLuciano

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:11

Tuż przed meczem Juventusu oglądałem Bayern - Borussia, tego się nie da porównać... Z czym do ludzi Neutral
A najlepsze jest to, że wcale nie mamy gorszych graczy od takiego BvB nawet teraz, nie mówiąc już o tym, że mamy o wiele większy budżet a i tak jest burdel. Trener do wymiany, Moggi po sezonie również by się przydał.

Ave Juve! Ave!
Zablokowany