Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 2-0 Catania
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Dokładnie podpisuje się pod tym stwierdzeniem.Arbuzini pisze:Sorensen całkiem fajnie. Nawet zaczął obiegać Krasica. Mamy talent, którego nie wolno nam zmarnować. Młody sprawia wrażenie pracowitego i szalenie odpowiedzialnego człowieka.
8)
- Filip
PS. nie wiem czy ktoś z was oglądał na rosyjskim sopcascie, ale komentator miał niezły polew z Augustyna
To jak jechał z Augustyna to jeszcze pikuś, ale on miał co chwila jakieś dziwne wzniosłe momenty

- Juventino79
- Juventino
Wynik cieszy, liczę ,że to będzie nasz zwrot i odbicie się od przysłowiowego dna... Kontuzja Toniego oczywiście niezmiernie martwi, tak samo wizja Amauriego w naszej ofensywie
Teraz czas na mecz z Bari - czas wrócić do TOP4... Forza Juve!

- marek.siedlce
- Juventino
Chłopak się rozwija w dobrą stronę. Do ataku też by mogli dać jakiegoś głodnego gry młodzieniaszka a nie Toni czy Floro Flores. Było by znacznie więcej pożytku.Buczus_JuveFan pisze:Dokładnie podpisuje się pod tym stwierdzeniem.Arbuzini pisze:Sorensen całkiem fajnie. Nawet zaczął obiegać Krasica. Mamy talent, którego nie wolno nam zmarnować. Młody sprawia wrażenie pracowitego i szalenie odpowiedzialnego człowieka.
8)
FORZA JUVE !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja mialem okazjęCorcky pisze: PS. nie wiem czy ktoś z was oglądał na rosyjskim sopcascie, ale komentator miał niezły polew z Augustyna

ojej :roll: To po lm...zastanów się chłopie bo ostatnie 15-20 min. to było bronienie wyniku, lepszy zespół spokojnie doprowadzily do remisu.juventusprzemek pisze:Taaaakie Juve chcę oglądać do końca sezonu,
Tak. Jest zasada, że jak rozgrywa się 1 mecz, to gospodarzem jest drużyna, ktora na koniec poprzedniego sezonu byla wyżej w tabeli. Czyli z lazio gralibyśmy u siebie, było 11ste...zaś z romą zagramy w Rzymie.<<W@jTEk>> pisze: PS. W 1/4 zagramy z Lazio lub Romą wiadomo już gdzie?
Przypomnę, że rewanż jest tylko w 1/2 finału.
Mecz nie był porywający, tatalną klęską byłoby nie pokonać w 1 składzie, rezerwowej i przesłabej catanii. Miło było patrzeć na poezje Alexa i Buffona w bramce.
Fajnie, że boki pomocy strzelił. Szkoda, że Alexowi nie uznał :doh: Sędziowanie jest poniżej dna!

- francois
- Juventino
Myślę, że warto, aby cała drużyna potrenowała skuteczność...
Gdyby Aquilani, Marchisio i Krasić wykorzystali swoje setki to wynik byłby dużo wyższy :roll:
Grzegorz Mielcarski o Del Piero w półfinale MŚ 2006:
Ps. Dobrze widzieć Gigiego znowu w bramce.
Gdyby Aquilani, Marchisio i Krasić wykorzystali swoje setki to wynik byłby dużo wyższy :roll:
Grzegorz Mielcarski o Del Piero w półfinale MŚ 2006:
Wciąż aktualne"Szybkość może nie ta, ale kunszt, jego wielki talent i ta precyzja cały czas jest"

Ps. Dobrze widzieć Gigiego znowu w bramce.
- jsduga
- Juventino
Wstyd byłoby przegrać ten mecz. Spokojnie wygraliśmy to spotkanie. Może wynik nie jest jakimś pogromem, ale gdyby zliczyć te wszystkie błędy sędziego i nasz brak skuteczności, to wygrana mogła być dużo bardziej okazała. Co więcej...pokonaliśmy ich praktycznie bez stylu, bez charyzmy, mecz nie był widowiskiem, a na uwagę zasługuje dobry powrót Buffona, wiecznie żywy Alex....i chyba tyle
PS: Nasz ostatni transfer jest karą dla zarządu za to, że sprowadza nasz klub do postaci średniaków. Zakup się spłacił przecież...
Czas na kolejny Floro Flores, czy inny Di Natale, Maxi Lopez?

PS: Nasz ostatni transfer jest karą dla zarządu za to, że sprowadza nasz klub do postaci średniaków. Zakup się spłacił przecież...
Czas na kolejny Floro Flores, czy inny Di Natale, Maxi Lopez?
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- bajbek17
- Juventino
Pewnie mnie zwyzywacie, ale trudno. Alex zagrał jeden dobry mecz w tym sezonie i juz go nosicie na rekach a raz w roku to sie nawet garbaty wyprostuje :twisted: A tak poważnie to ne liczyłbym na niego w innych meczach bo to raczej jednorazowy wyczyn choc chciałbym się mylić. Mnie jednak Alex przyzwyczaił do słabych występów i wole go w roli Jokera.
- Bianconeri23
- Juventino
Jeden dobry mecz w tym sezonie?! Obok Quagliarelli to Del Piero jest naszym najlepszym napstnikiem w tym sezonie.bajbek17 pisze:Pewnie mnie zwyzywacie, ale trudno. Alex zagrał jeden dobry mecz w tym sezonie i juz go nosicie na rekach a raz w roku to sie nawet garbaty wyprostuje :twisted: A tak poważnie to ne liczyłbym na niego w innych meczach bo to raczej jednorazowy wyczyn choc chciałbym się mylić. Mnie jednak Alex przyzwyczaił do słabych występów i wole go w roli Jokera.

- bajbek17
- Juventino
No a kto ma być drugim Iaquinta albo Amauri? No prosze Cie.Bianconeri23 pisze:Jeden dobry mecz w tym sezonie?! Obok Quagliarelli to Del Piero jest naszym najlepszym napstnikiem w tym sezonie.bajbek17 pisze:Pewnie mnie zwyzywacie, ale trudno. Alex zagrał jeden dobry mecz w tym sezonie i juz go nosicie na rekach a raz w roku to sie nawet garbaty wyprostuje :twisted: A tak poważnie to ne liczyłbym na niego w innych meczach bo to raczej jednorazowy wyczyn choc chciałbym się mylić. Mnie jednak Alex przyzwyczaił do słabych występów i wole go w roli Jokera.