LE (gr. A) [04]: JUVENTUS 0-0 Salzburg
- LordJuve
- Juventino
Kiedyś było tak, że klasowy zawodnik miał ograniczony wybór jeśli chciał trafić do najlepszego klubu świata. Mógł wybrać pomiędzy Realem Madryt, Man City, Milanem i Juventusem. Te 4 kluby to była elita...niestety, dwa ostatnie miejsca się od kilku lat często zmieniają a nam będzie bardzo ciężko wrócić na wypracowane miejsce (o ile wrócimy).
- pan Zambrotta
- Juventino
tak jak pisze madmo, Juve dostało -100 do europejskiego fejmu.
deszczowy dzisiaj -50 do forumowego fejmu.
Tragedia
"a mógł chłop jeździć".
Wali mnie ta cała lakierowanka w postaci pucharku uefa. a przepraszam, ligi europejskiej. cel - awans do LM. To juz tradycja, że włoskie kluby średnio poważnie biorą sobie udział w tych rozgrywkach. Dzisiaj wychodzimy składem z entami i młokosami, -60 do morale, -100 do zdrowia i -200 do podatności na czarną magię?
Trzeba teraz zaiwaniać do jakiejś gildii i zreupować statsy.
Albo się przesiąść na tibicena.
Z ceseną będzie Acqua, Quaglia, będzie git.
Amauri, nigdy nie będziesz polakiem.
dziękuje, dobranoc.
Tragedia
Wali mnie ta cała lakierowanka w postaci pucharku uefa. a przepraszam, ligi europejskiej. cel - awans do LM. To juz tradycja, że włoskie kluby średnio poważnie biorą sobie udział w tych rozgrywkach. Dzisiaj wychodzimy składem z entami i młokosami, -60 do morale, -100 do zdrowia i -200 do podatności na czarną magię?
dziękuje, dobranoc.
- deszczowy
- Juventino
Ten mecz był gorszy, niż mój idio-temat. Szkoda podwójna, po coś takiego może zostać w psychice graczy. A jeszcze dobił mnie Lech. Wyszedł im kolejny "mecz życia" w LE. Śmieszno i straszno, bo jeśli z takim nastawieniem, jak dziś przyjedziemy do Poznania, to -100 do europejskiego fejmu dzisiaj może być tylko przygrywką.pan Zambrotta pisze:tak jak pisze madmo, Juve dostało -100 do europejskiego fejmu.
Tragedia"a mógł chłop jeździć".
dziękuje, dobranoc.
- strong return
- Juventino
Myślę, że wszyscy doskonale wiedzą jakie są priorytety Juventusu na ten sezon, bo to jest jakby oczywiste, gdzie miejsce Juve(w LM) tylko, że jakby zrobić ankietę: Przed rozpoczęciem rozgrywek LE lub w trakcie pt. :Czy dopuszczasz myśl, że Juventus Turyn nie wyjdzie z grupy z udziałem-bez wnikania w szczegóły- z drużyny z drugiej dziesiątki ligi polskiej oraz piątej drużyną ligi austriackiej to byłby tylko śmiech, więc po co się teraz to racjonalizować? Zamiast powiedzieć: daliśmy tu tyłka i tyle.
Wcale mi się też nie uśmiecha, że powielamy schemat "innych drużyn włoskich". Co my Palermo?
Naprawdę Marchisio i Momo się tak "przerobią", jak zagrają dwa mecze w tygodniu z pełnym zaangażowaniem?
Wcale mi się też nie uśmiecha, że powielamy schemat "innych drużyn włoskich". Co my Palermo?
Naprawdę Marchisio i Momo się tak "przerobią", jak zagrają dwa mecze w tygodniu z pełnym zaangażowaniem?
- deszczowy
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=33319
A Pepe twierdzi, że zagrali dobrze.
(Dzięki, Mrozzi!)
A Pepe twierdzi, że zagrali dobrze.
(Dzięki, Mrozzi!)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Cichutko siedź murzynku i nie zapomnij spuścić wody po tym leczeniu kompleksów. Szacunku to sobie ucz znajomków - ja patrzę na ciebie z góry i tak pozostanie.Pontius21 pisze:mrozzi pisze: Czekam na "polaczkowe" komenty
"makaroniarzyku" ogarnij się i wykaż trochę szacunku i pokory bo to jest śmieszne jak raz za razem jesteś kozak przed meczem a potem siedzisz cicho albo prowadzisz merytoryczne dysputy jak gdyby nikt nie pamiętał co pisałeś wcześniej
Kolejny raz słabiutko i zespół absolutne nie zasłużył na te 3 oczka. Spotkanie w Poznaniu będzie kluczowe, ale ostatecznie nas nie ustawi - trzeba będzie liczyć na zwycięstwo z City w Turynie, jeśli oczywiście udałoby się nam wygrać z Lechem. Kontuzje i podejście Delnerego kluczowe.
- Darius19
- Juventino
Już pisałem abyśmy awansowali musimy wygrać oba mecze czyli z Lechem i Man City i to wysoko minimum2:0 bo nawet jeśli wygramy i będziemy mieli te 10 pkt oczywiście przy korzystnym dla nas bilansie bramkowym Lecha i Man City wtedy wyjdziemy. W przeciwnym razie zostaniemy na 3 miejscu i pożegnamy się z Ligą Europejską. A wtedy rzeczywiście zostaje nam tylko liga włoska. A co do dzisiejszego meczu jak to podsumowali w tv4 Juventus wystawił 11 zawodników a 14 było kontuzjowanych więc to chyba mówi wszystko.
FORZA JUVE
- SirRose
- Juventino
Na prawdę nie rozumie tego braku zaangażowania w meczach ze słabszymi zespołami. Pół naszego składu to zawodnicy na wypożyczeniu lub bardzo młodzi - oni powinni pokazywać się w każdym spotkaniu bez wyjątku jeśli marzy im się pozostanie w Turynie.
Awans do kolejnej fazy w tej chwili jest na prawdę bardzo odległy - musimy wygrać dwa pozostałe mecze i nawet to nie gwarantuje nam awansu na 100% (jeśli MC i Lech wygrają swoje mecze z Redbullem to zdecyduje bilans bramek).
Z takim nastawieniem w Poznaniu możemy się niemile rozczarować i przez najbliższe 20 lat będziemy słuchać "Juve ?? Phi... z Lechem sobie nie poradzili"
Nie wiem po co te zapewnienia, że LE jest dla nas ważna. Przecież można po prostu powiedzieć, że mają te rozgrywki w dupie i przynajmniej nie marnowałbym czasu na oglądanie tej szopki...
W awans średnio wierzę, ale mam szczerą nadzieję, że ten blamaż nie zepsuje morale w drużynie i w SerieA będą sobie nadal przyzwoicie radzić i to nie tylko w meczach z tymi największymi lecz właśnie ze średniakami/słabeuszami bo finalnie to własnie te punkty będą decydujące.
Awans do kolejnej fazy w tej chwili jest na prawdę bardzo odległy - musimy wygrać dwa pozostałe mecze i nawet to nie gwarantuje nam awansu na 100% (jeśli MC i Lech wygrają swoje mecze z Redbullem to zdecyduje bilans bramek).
Z takim nastawieniem w Poznaniu możemy się niemile rozczarować i przez najbliższe 20 lat będziemy słuchać "Juve ?? Phi... z Lechem sobie nie poradzili"
Nie wiem po co te zapewnienia, że LE jest dla nas ważna. Przecież można po prostu powiedzieć, że mają te rozgrywki w dupie i przynajmniej nie marnowałbym czasu na oglądanie tej szopki...
W awans średnio wierzę, ale mam szczerą nadzieję, że ten blamaż nie zepsuje morale w drużynie i w SerieA będą sobie nadal przyzwoicie radzić i to nie tylko w meczach z tymi największymi lecz właśnie ze średniakami/słabeuszami bo finalnie to własnie te punkty będą decydujące.
- Zawidowianin
- Juventino
Strona 17 http://pl.uefa.com/MultimediaFiles/Down ... WNLOAD.pdfSirRose pisze: Awans do kolejnej fazy w tej chwili jest na prawdę bardzo odległy - musimy wygrać dwa pozostałe mecze i nawet to nie gwarantuje nam awansu na 100% (jeśli MC i Lech wygrają swoje mecze z Redbullem to zdecyduje bilans bramek).
Jeżeli wygramy z Lechem/City i będziemy miec jednakową ilośc punktów - awans.
onliforpipul
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... City%C2%BB
Big Boss wypowiada się po tym kompromitującym spotkaniu. Jego zdaniem mecz był ciężki, ale nie martwi go stan Krasicia, bowiem ten i tak nie będzie mógł zagrać w najbliższej kolejce. Alojzy ma nadzieję na szybką rehabilitację Legro, w przeciwnym razie zagra ktoś inny (ciekawe kto...). Jednak Delneri wydaje się być zadowolony z przebiegu spotkania ( :shock: ). Zmęczenie zawodników Delneri tłumaczy wysiłkiem drużyny w pojedynku z Milanem.
Na koniec nieco optymizmu 8) Boss zapowiada, że musimy wygrać 2 ostatnie kolejki i możemy to jego zdaniem zrobić. Jednocześnie chwali Lecha - "wszyscy byli zdziwieni 3 bramkami w Turynie, a okazuje się, że tyle samo goli zaaplikowali City - to już coś..."
Big Boss wypowiada się po tym kompromitującym spotkaniu. Jego zdaniem mecz był ciężki, ale nie martwi go stan Krasicia, bowiem ten i tak nie będzie mógł zagrać w najbliższej kolejce. Alojzy ma nadzieję na szybką rehabilitację Legro, w przeciwnym razie zagra ktoś inny (ciekawe kto...). Jednak Delneri wydaje się być zadowolony z przebiegu spotkania ( :shock: ). Zmęczenie zawodników Delneri tłumaczy wysiłkiem drużyny w pojedynku z Milanem.
Na koniec nieco optymizmu 8) Boss zapowiada, że musimy wygrać 2 ostatnie kolejki i możemy to jego zdaniem zrobić. Jednocześnie chwali Lecha - "wszyscy byli zdziwieni 3 bramkami w Turynie, a okazuje się, że tyle samo goli zaaplikowali City - to już coś..."
- Vojtimar
- Juventino
Zero kreatywności, zero fajnych akcji. Ja wiem, że kontuzje i że bezpośredni awans do LM to priorytet, no ale pokażmy jakiś poziom! A Amauri to najbardziej bezproduktywny napastnik ze wszystkich "wielkich klubów" , to prawdziwy fenomen. Jak on mógł być warty 22 mln, nawet 2 lata temu kiedy coś strzelał choć nigdy nie strzelał dużo? Sprzedać za 8, a co mi nawet za 6 mln, za rok już 31 lat będzie miał i to ostatni moment żeby coś na nim zarobić. Marotta chciał pozbyć się wysokich kontraktów? Treze w formie zasługiwał na taką gażę jaką miał, na pewno by odzyskał formę. A Amauri zarabia 1 mln mniej a nie robi NIC. I jak za niedługo znów strzeli 2 bramki to i tak niczego nie zmieni. Jest za słaby i tyle.
Z Juve na dobre i złe!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oh, coz to moje ucieszone oczy widzaartur_89 pisze:Oddać Sissoko, za Mexesa,

Hmm, w sumie z Milanem tak zakrecil bramkarzem i obronca, ze ci nie wiedzieli jaki jest dzien tygodnia po czym nagral pile Del Piero i goal!Vincitore pisze:Co do słabszej postawy Sissoko to wcale się nie dziwię. Gdybyśmy grali dzisiaj z Interem/Milanem/Manchesterem City to byłby jednym z najlepszych na boisku.
Tez lubie anal-Izę :roll:mateelv pisze:anal-izę. ; )
A wiec blad, nie 22, a 23,5mln. ełro dal sekko za niegoWojtinhoFCJ pisze:Jak on mógł być warty 22 mln,

Jesli Trez zarabial 4,5mln. za sezon, to aktualnie Amałri najprawdopodobniej zarabia niecale 500 tysi mniej od niego :-DWojtinhoFCJ pisze:A Amauri zarabia 1 mln mniej a nie robi NIC.
Na wstepie chcialem zaznaczyc, ze nie mialem sposobnosci ogladania dzisiejszych zawodow (zawod - jakze trafne slowo

He he i jeszcze tak mi sie przypomnialo jak po transferze Amałriego bylem przez niektorych ganiony za to, ze wytykam mu od najgorszych anty-pilkarzy, nieudolniakow itp. Fajnie sie chlopak rozkrecil, co nie?

A dzisiaj Primavera zagrala zle? Hmm, podwozie I SZYNY TEZ BYLY ZLE. No przeciez inwestujemy i stawiamy na mlodziez! (quote by G. Marotta)
O jak fajnie kolega to ujal.strong return pisze:tylko, że jakby zrobić ankietę: Przed rozpoczęciem rozgrywek LE lub w trakcie pt. :Czy dopuszczasz myśl, że Juventus Turyn nie wyjdzie z grupy z udziałem-bez wnikania w szczegóły- z drużyny z drugiej dziesiątki ligi polskiej oraz piątej drużyną ligi austriackiej to byłby tylko śmiech, więc po co się teraz to racjonalizować? Zamiast powiedzieć: daliśmy tu tyłka i tyle.
Rozpatrywanie tego turnieju w kategoriach: "nie chce nam sie, bo to tylko LE i oszczedzamy sie na Serie A" to jakas totalna parodyjka. W TAKIEJ grupie, to z poslinionym palcem w uchu przeciwnika powinnismy zajac drugi platz i pokazywac gre w miare przyjemna dla oka. Widac nie prezentujemy poziomu godnego europejskich boisk. WTF? eNcHaeL se poogladam, tam jest przynajmniej jakas akcja... ("Brandon Dubinsky Powerplay goal!"
"Betts scores!"
Yeah

Powodzonka, dobranoc.
PS. Arboleda pyknal fajna brameczke. Niech nasze drewniaczki ucza sie od niego jak odnajdywac sie w polu karnym przeciwnika.
PS2. Zbulic Vinovo!
PS3. Mam smaka na mozarelle z bazylia...
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Właśnie wróciłem z imprezy, a tu nie dość, że rano będzie kac, to jeszcze Juve remisuje z Salzburgiem, nosz Oł-Maj-Gad.
Pier...le, koniec z piciem Red Bulla do vodki !!! Sponsorowaniu przeciwników, mówię od dzisiaj stanowcze NIE.
Amałri hardcore version :rotfl:
Pier...le, koniec z piciem Red Bulla do vodki !!! Sponsorowaniu przeciwników, mówię od dzisiaj stanowcze NIE.
Raczej TO.deszczowy pisze:Chyba Del Neri pokazał naszym grajkom przed meczem TO. Bo wyglądali na mocno wystraszonych.
Amałri hardcore version :rotfl:
Ważny remis na trudnym terenie, także nie ma się co ŁAMAĆewerthon pisze:Amauri de Oliveira Carvalho podczas meczu:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Brutalo
- Juventino
A mogę zapytać pod jakim nickiem wtedy występowałeś ? Bo według danych w profilu zarejestrowałeś się na forum dobry rok po transferze Sandokana...Jacky pisze: He he i jeszcze tak mi sie przypomnialo jak po transferze Amałriego bylem przez niektorych ganiony za to, ze wytykam mu od najgorszych anty-pilkarzy, nieudolniakow itp. Fajnie sie chlopak rozkrecil, co nie?No ale to przeciez ja jestem malkontentem :-D
Mecz fatalny, wynik fatalny. Generalnie wczoraj odpadliśmy z Ligi Europejskiej.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Tragedia, masakra, nawet to ze gralismy bez 12 piłkarzy nie powinno przeszkodzic w zwyciestwie, chociaz moze nasi pilkarze powinni wyjezdzac na treningi do Anglii? Tam chłopy graja po 40+ meczów w sezonie na pełnym gazie kazde 90minut i nic im nie jest (mowie tu o takich druzynach jak np. Bolton czy jakis inny Sunderland), bo maja maksymalnie 3-4 kontuzje na sezon.
Juve potrafi wygrac z kazdym (i prosze sie tu nie smiac!) ale dostac po dpsku tez potrafi dostac doslownie od kazdego. Jestesmy bardziej nieprzewidywalni niz Leszek.
Juve potrafi wygrac z kazdym (i prosze sie tu nie smiac!) ale dostac po dpsku tez potrafi dostac doslownie od kazdego. Jestesmy bardziej nieprzewidywalni niz Leszek.