Lech Poznań - Juventus

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 12:41

To jak planujecie Panowie? Będziecie ryzykować kupno biletu bezpośrednio w kasie?

#AllegriOut
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 17:21

Sam już nie wiem. Jak dla mnie to ja obejrzę sobie mecz w Lublinie przed telewizorem bo dostanie wejściówki nie oszukujmy się to będzie CUD.

FORZA JUVE
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 12:23

Pozdrawiamy tych, którzy będą chcieli się wbić na sektor gospodarzy. Miłego stania. JPC starać się będzie o bilety na sektor gości. Dlatego jedyne co wam grozi to stanie w kolejce przed siedzibą JuvePoland Club. Sprzedaży internetowej nie przewidujemy :prochno:

PS. Żartuję oczywiście :)

Jasnym jest, że Poznaniacy (Lechici) trochę postoją. Jeśli my dostaniemy to bezpośrednio w siedzibie klubu.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 17:31

Mam takie pytanie, ktore napewno juz padlo kilka razy, ale nie chce mi sie szukac po calym temacie:

Jesli chce byc na meczu, to gdzie bedzie najlepsze miejsce? Nie chodzi mi o widocznosc, chodzi mi o to gdzie moge sie spodziewac najlepszego dopingu dla Juventusu.

Na sektor gosci bedzie baaaaaaaardzo trudno dostac bilety, prawda?

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 17:33

Martin pisze:Dlatego jedyne co wam grozi to stanie w kolejce przed siedzibą JuvePoland Club.
Tylko nie zapomnijcie o butach zmiennych aby nie zadeptać paneli w siedzibie :D
Monte Cristo pisze:Jesli chce byc na meczu, to gdzie bedzie najlepsze miejsce?
Była już o tym mowa - najlepsze miejsce - nie tylko ze względu na widoczność ale i atmosferę jest niestety tylko jedno i będzie na nie dużo chętnych:
Obrazek

A tak na poważnie to czy na prawdę gdzieś oprócz sektora dla gości wyobrażasz sobie doping dla Bianconerich?

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 17:54

tabo89 pisze: A tak na poważnie to czy na prawdę gdzieś oprócz sektora dla gości wyobrażasz sobie doping dla Bianconerich?
Niby nie, ale myslalem ze byc moze byla by jakas akcja na wykupienie czesci biletow od Lecha czy cus, ja nie wiem, tylko dla pewnosci sie pytam. ;)
Np. z Shamrockiem byla taka akcja, niby sektora dla gosci nie bylo a i tak znalezli sie kibice Juve na stadionie (wiem, wiem, Irlandczycy, ale podobna akcja mogla by byc w Polsce, nie codziennie Juventus jest w naszym kraju).

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 18:14

Wraca misja "przejmowania trybun Lecha"? :prochno:

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 18:27

stahoo pisze:Wraca misja "przejmowania trybun Lecha"? :prochno:
Bylo by milo! :D

Ogolnie to pewnie wiekszosc kibicow Juve bedzie stalo na trybunach Lecha, jesli nie dalo by sie zalatwic biletow na sektor gosci jakos we Wloszech.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 19:01

Powodzenia! :ok:

:doh:

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 20:49

Monte Cristo pisze:

Ogolnie to pewnie wiekszosc kibicow Juve bedzie stalo na trybunach Lecha, jesli nie dalo by sie zalatwic biletow na sektor gosci jakos we Wloszech.
Na załatwienie biletów we Włoszech będzie trudno a wręcz to będzie prawie nie możliwe. No ale może się udać. Bo można się domyślać że część biletów nie wykorzystanych w Turynie pójdzie do Warszawy a konkretnie na Legie bo jak każdy wie Juve ma zgodę z Legią. Dlatego ja mimo najszczerszych chęci bycia w Poznaniu raczej zostanę w Lublinie i tam mecz obejrzę. Gdyż nawet jak dostaniemy jakieś bilety to trafią one w pierwszej kolejności do osób posiadających legitymację JPC.

FORZA JUVE
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 20:53

Monte Cristo pisze:
Dostać w mordę? :prochno:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 22:52

jak pojadę to w ciszy i skupieniu będę przeżywał mecz :| na sektorze gospodarzy. Niby mecz z udziałem Juve ale to tak jak z cukiem w opakowaniu...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2010, 23:48

Uwaga uwaga, otwieram zapisy do grupy której zadaniem będzie przejęcie sektoru Lecha na tym meczu! Wymagane 50cm w bicepsie i zryta psychika :lol:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 08:03

Zakończmy może dyskusję na temat "przejmowania trybuny Lecha" cytatem od jednego z członków Wiary Lecha: "Martin, wytłumacz na tym swoim forum wszystkim pacanom, którzy chcą na trybuny Kolejorza wbić się w pasiakach, że to może się dla nich źle skończyć... tak dla ich dobra". Koniec cytatu i koniec dyskusji.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
juventusiak_94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2010, 20:49

Darius19 pisze:
Monte Cristo pisze:

Na załatwienie biletów we Włoszech będzie trudno a wręcz to będzie prawie nie możliwe. No ale może się udać. Bo można się domyślać że część biletów nie wykorzystanych w Turynie pójdzie do Warszawy a konkretnie na Legie bo jak każdy wie Juve ma zgodę z Legią. Dlatego ja mimo najszczerszych chęci bycia w Poznaniu raczej zostanę w Lublinie i tam mecz obejrzę. Gdyż nawet jak dostaniemy jakieś bilety to trafią one w pierwszej kolejności do osób posiadających legitymację JPC.
a jak nie mam legitymacji członkowskiej JPC, ano karty kibica, to jest w ogóle możliwość zakupu biletów, czy nie za bardzo?

http://www.youtube.com/user/buffi33

your life your freestyle ylyf !

* Juventus&Freestyle *
Zablokowany