Sparing (24.07): JUVENTUS 2-1 Lyon
- ketraB
- Juventino
fajna 2 połowa, pierwszej widziałem ostatnie 15 min... Diego potwierdza to co mówi się na forum - nie sprzedawać go... ładna asysta i dobra gra, Motta fajnie reszta w sumie ok... obeszło się bez większych przypałów - to tylko sparing
który to próbował naśladować triki Diego, ale się przewrócił ? ^^
Z Krasicem i np. Clichym wyglądałoby to jeszcze lepiej
który to próbował naśladować triki Diego, ale się przewrócił ? ^^
Z Krasicem i np. Clichym wyglądałoby to jeszcze lepiej
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2010, 23:18 przez ketraB, łącznie zmieniany 2 razy.
- Simi
- Qualità Juventino
Całkiem ciekawie złożone zdanie. :lol:HubsonJUVE pisze:[...]mówił prawde ze bedzie walczył z Gigim o walke w pierwszym skladzie
Co do meczu, to jak dla mnie Motta i Martinez poprawili się, po ostatnim występie. Na minus niestety Marchisio, który przespał niestety mecz, ale sądzę że niedługo będzie z nim dużo lepiej.
Z tym muszę się w pełni zgodzic.marcinek pisze:O tym zapomnialem napisac. Kielon dosc ze glupi karny to pod koniec meczu faul prawie na lini pola karnego. Gdyby to byl Legro to chyba wszyscy by na niego juz klatwe rzucili. Oby byl to wypadek przy pracy.deszczowy pisze: Natomiast nie podobał mi się faul Kielona.
- Łukasz
- Juventino
Oj wskoczy, wskoczy, jak mu tylko te plecy naprawią, choć to może potrwać. A postawa Storariego dziwić nie może, w zeszłym sezonie był jednym z lepszych bramkarzy w Serie A.rafal-1897 pisze:Storari tylko udowadnia, że teraz nawet Buffon sobie nie wskoczy tak od chętki do składu.
rafal-1897 pisze:Pasquato musi się jeszcze trochę poduczyć techniki, ale jest na dobrej drodze

Techniki mu nie brak, z myśleniem trochę gorzej.
Marotcierafal-1897 pisze:Marottcie
- rafal-1897
- Juventino
To był Pasquatotriada pisze:który to próbował go naśladować, ale się przewrócił ? ^^
W to, że wskoczy to nie wątpię, ale łatwo Storari bramki nie sprzeda :-D .Łukasz pisze:Oj wskoczy, wskoczy, jak mu tylko te plecy naprawią, choć to może potrwać. A postawa Storariego dziwić nie może, w zeszłym sezonie był jednym z lepszych bramkarzy w Serie A.rafal-1897 pisze:Storari tylko udowadnia, że teraz nawet Buffon sobie nie wskoczy tak od chętki do składu.
Niech weźmie darmowe korepetycje od mistrza :lol: .Łukasz pisze:rafal-1897 pisze:Pasquato musi się jeszcze trochę poduczyć techniki, ale jest na dobrej drodze
Techniki mu nie brak, z myśleniem trochę gorzej.
PrzepraszamŁukasz pisze:Marotcierafal-1897 pisze:Marottcie
Pewnie tak jak w FM. Przypadkowe numery na mecze towarzyskie :-DJuveFilip_8_ pisze:a ktos ma jakies info na temat tych niecodziennych numerow naszych grajkow? z tego co zauwazylem to Kielon 30 zamiast 3, Marchisio 14 zamiast 8, Poulsen 26 zamiast 18?
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2010, 23:22 przez rafal-1897, łącznie zmieniany 2 razy.
- JuveFilip_8_
- Juventino
a ktos ma jakies info na temat tych niecodziennych numerow naszych grajkow? z tego co zauwazylem to Kielon 30 zamiast 3, Marchisio 14 zamiast 8, Poulsen 26 zamiast 18?

- ketraB
- Juventino
że niby zła decyzjarafal-1897 pisze:To był Pasquatotriada pisze:który to próbował go naśladować, ale się przewrócił ? ^^. Miał chłopak pecha...

szkoda, że nie mamy jeszcze kompletnej drużyny... sierpień tuż tuż
- Simi
- Qualità Juventino
Założę się że Ci piłkarze będą grali z normalnymi numerkami w trakcie sezonu, lub już nawet w przyszłym meczu sparingowym.JuveFilip_8_ pisze:a ktos ma jakies info na temat tych niecodziennych numerow naszych grajkow? z tego co zauwazylem to Kielon 30 zamiast 3, Marchisio 14 zamiast 8, Poulsen 26 zamiast 18?
- Łukasz
- Juventino
Będą, zapewne. Ale Nike się nie popisało. Zresztą to nie nowość. Przypomina mi się przerabianie koszulki dla naszego młodego Hiszpana w zeszłym sezonie.Simi pisze:Założę się że Ci piłkarze będą grali z normalnymi numerkami w trakcie sezonu, lub już nawet w przyszłym meczu sparingowym.JuveFilip_8_ pisze:a ktos ma jakies info na temat tych niecodziennych numerow naszych grajkow? z tego co zauwazylem to Kielon 30 zamiast 3, Marchisio 14 zamiast 8, Poulsen 26 zamiast 18?
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
prawdopodobnie nie słuchali się Hajzera i nie doprało im koszulek. Być może nie zdążyli nadrukować numerków.JuveFilip_8_ pisze:a ktos ma jakies info na temat tych niecodziennych numerow naszych grajkow? z tego co zauwazylem to Kielon 30 zamiast 3, Marchisio 14 zamiast 8, Poulsen 26 zamiast 18?
Podobała mi się gra Martineza i Motty. Storari dobrze broni. Pepe strzelił gola - dziękuję dobranoc.

- jakku1
- Juventino
Z meczow przedsezonowych nie wyciagalbym jakichs powazniejszych wnioskow, zwlaszcza biorac pod uwage to, co sie dzialo w zeszlym sezonie a jak przebiegaly przygotowania (final Peace Cup, wygrane z Realem i Sevilla). Marchisio i Chiellini "zawsze" kiepsko graja w letnich sparingach. Poczytajcie komentarze do spotkan z uwbieglego roku
Ogladalem tylko kawalek tego meczu, poniewaz mam bardzo slabe lacze, ale moja uwage zwrocila Nasza prawa strona. Motta i Lanzafame razem potrafia przeprowadzic ciekawa akcje i ich postawa rokuje na przyszlosc. Zobaczymy jak to bedzie juz w lidze.
Ja mam wrazenie, ze zarowno Krasic jak i Pepe, czy Lanzafame moga grac jako lewoskrzydlowi. I tak tez kalkuluje Marotta. Nawet jesli Serb slabo operuje lewa noga (czego nie wiem), to w sytuacji gdyby zostal wystawiony jako lewoskrzydlowy duzo latwiej byloby mu schodzic do srodka uderzajac pilke. Podobny manewr nie tak dawno temu zastosowal Bayern Monachium, gdzie lewonozny Robben szalal po prawej mance, zas prawonozny Ribery po lewej (on przychodzil do Bayernu jako prawoskrzydlowy, po MS 2006 gdzie Francja na lewej pomocy miala Maloude a Ribery'ego na prawej).

Ogladalem tylko kawalek tego meczu, poniewaz mam bardzo slabe lacze, ale moja uwage zwrocila Nasza prawa strona. Motta i Lanzafame razem potrafia przeprowadzic ciekawa akcje i ich postawa rokuje na przyszlosc. Zobaczymy jak to bedzie juz w lidze.
Ja mam wrazenie, ze zarowno Krasic jak i Pepe, czy Lanzafame moga grac jako lewoskrzydlowi. I tak tez kalkuluje Marotta. Nawet jesli Serb slabo operuje lewa noga (czego nie wiem), to w sytuacji gdyby zostal wystawiony jako lewoskrzydlowy duzo latwiej byloby mu schodzic do srodka uderzajac pilke. Podobny manewr nie tak dawno temu zastosowal Bayern Monachium, gdzie lewonozny Robben szalal po prawej mance, zas prawonozny Ribery po lewej (on przychodzil do Bayernu jako prawoskrzydlowy, po MS 2006 gdzie Francja na lewej pomocy miala Maloude a Ribery'ego na prawej).
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2010, 00:21 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
Do tej pory myślałem, że ta biała rameczka wokół loga betclic to jakiś chory wymysł tegoż sponsora. Jak się jednak okazuje <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> panów z NIKE nie zna granic. Zrywać umowę z tymi baranami jak najprędzej, bo nawet na Sopcast'cie ciężko się na to patrzy.
Dobry mecz Diego.
Dobry mecz Diego.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No podobnie było z Nedvedem, który grywał z początku na prawej stronie w Lazio, a potem przeszedł na lewą i już tam pozostał... Jest tylko jeden problem:jakku1 pisze: Ja mam wrazenie, ze zarowno Krasic jak i Pepe, czy Lanzamfame moga grac jako lewoskrzydlowi. I tak tez kalkuluje Marotta. Nawet jesli Serb slabo operuje lewa noga (czego nie wiem), to w sytuacji gdyby zostal wystawiony jako lewoskrzydlowy duzo latwiej byloby mu schodzic do srodka uderzajac pilke. Podobny manewr nie tak dawno temu zastosowal Bayern Monachium, gdzie lewonozny Robben szalal po prawej mance, zas prawonozny Ribery po lewej (on przychodzil do Bayernu jako prawoskrzydlowy, po MS 2006 gdzie Francja na lewej pomocy miala Maloude a Ribery'ego na prawej).
Krasić i Pepe to solidni zawodnicy na SerieA, a Nedved i Robben to ścisła światowa czołówka. Ani Krasić, ani Pepe nawet nie zbliżą się nigdy do takiego poziomu... :naughty:
- Dybala 4ever
- Juventino