Serie A (30): Napoli 3-1 JUVENTUS
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Prawda jest taka że gówno by dało wpuszczenie ofensywnego piłkarza zamiast Grygery. Jeden piłkarz nic nie wskura, tym patalachom nie chce się grać, nie mają motywacji, są już znużeni tym sezonem. Zac też się nie popisuje ale ta porażka to w dużej mierze wina piłkarzy. Jesteśmy w dupie. Więcej nie da się powiedzieć.
FORZA JUVE!!!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Nie ma zarządu, nie ma trenera, nie ma drużyny.
Nie trudno ogrywać drużynę, której nie ma.
Jeśli już nie zakwalifikują się do eLM to mam nadzieję, że skończą koło dziesiątego miejsca. Próbować zaoszczędzić na Hiddinku w walce o trzecie miejsce dwa miliony i skończyć z Zaccheronim na dziesiątym... to się nadaje do encyklopedii piłki nożnej, pod hasło "najwięksi nieudacznicy futbolu", zaraz po Morattim. Najbardziej mnie w...nerwia, że Blanc dalej jest święcie przekonany, że kierowanie klubem piłkarskim jest łatwiejsze niż mógł to sobie wyobrazić a Elkann ma głęboko w...poważaniu Juventus. Klub się wali a te clowny p...ierniczą o tym jak to sprowadzą Riberiego. No k...urka, strzeliłoby się jednemu z drugim przez kubek to może odechciałoby się robić biznes i karierę w Turynie. Za daleko jestem żeby to zrobić ale jedno tym p...anienkom moge obiecać - do końca życia będę im to pamiętał.
Nie trudno ogrywać drużynę, której nie ma.
Jeśli już nie zakwalifikują się do eLM to mam nadzieję, że skończą koło dziesiątego miejsca. Próbować zaoszczędzić na Hiddinku w walce o trzecie miejsce dwa miliony i skończyć z Zaccheronim na dziesiątym... to się nadaje do encyklopedii piłki nożnej, pod hasło "najwięksi nieudacznicy futbolu", zaraz po Morattim. Najbardziej mnie w...nerwia, że Blanc dalej jest święcie przekonany, że kierowanie klubem piłkarskim jest łatwiejsze niż mógł to sobie wyobrazić a Elkann ma głęboko w...poważaniu Juventus. Klub się wali a te clowny p...ierniczą o tym jak to sprowadzą Riberiego. No k...urka, strzeliłoby się jednemu z drugim przez kubek to może odechciałoby się robić biznes i karierę w Turynie. Za daleko jestem żeby to zrobić ale jedno tym p...anienkom moge obiecać - do końca życia będę im to pamiętał.
calma calma
- Buri
- Juventino
jesteśmy świadkami historii, historii upadku 
a wprowadzenie garbusa w miejsce Alexa poprostu majstersztyk:)

a wprowadzenie garbusa w miejsce Alexa poprostu majstersztyk:)
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Dybala 4ever
- Juventino
Wiecie co ?? Może niektórzy mnie uważać za kretyna, ale myślę, że paradoksalnie nie zagranie w LM i LE w kolejnym sezonie może być dla Juve wybawieniem. Bo wtedy będzie totalna rewolucja i zarząd być może też wyleci, bo Elkann dojdzie do wniosku, że taki interes się nie opyla i należy wywalić wszystkich winnych tego upadku. Jak dostaniemy się do LM i LE to zobaczycie Blanc i reszta stańczyków zostaną, bo wykonali świetnie swą robotę, bo gra w LM=$, a jak się dostanie klubowie po kieszeni to mogą zostać za to rozliczeni i wywaleni na bruk. Jeśli tak by to wyglądało to bym się cieszył, że nie zagramy. Lepiej 1 sezon zagrać koszmarny i mieć potem świetlaną przyszłość z sukcesami. Jednak to mogą być tylko marzenia i zapewne tak nie będzie, więc degrengolady ciąg dalszy. Jak zwykle obejmujemy prowadzenie, a potem je tracimy w mega epicki sposób. Inne drużyny mogą nam zazdrościć, Blanc i spółka mogą napisać książkę pt. "Juventus, jak przegrywać w spektakularny sposób. Porady i wskazówki" . Brak gry w pucharach oznacza dla mnie brak wstydu jak w meczu 1:4 kiedy bayern spuścił nam solidne manto:/.
- Alexis93
- Juventino
Nasuwa się tylko jedno pytanie: sezon się skończy i co dalej? Nie ma szans na LM, na LE cień szansy, co dalej? Wyprzedaż i koniec Juventusu? Czy rewolucja?
edit Liga Mistrzów a naszym daleko do tego miana. Koniec złudzeń. Albo totalna rewolucja albo ostateczny upadek.
edit Liga Mistrzów a naszym daleko do tego miana. Koniec złudzeń. Albo totalna rewolucja albo ostateczny upadek.
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010, 23:21 przez Alexis93, łącznie zmieniany 1 raz.
Juventus na zawsze!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dzisiejsza zmiana Del Piero - Grygera wystarcza w zupełności jako komentarz do całego meczu. Nie wiem jak wielkim trzeba być idiotą, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> czy kretynem, aby pozwalać na to, aby Juventus się bronił. My powinniśmy cały mecz atakować. A to jest tak, bramka strzelona i robota w ofensywie zakończona.
Poniekąd się cieszę, jeżeli nie zagramy w żadnych pucharach w przyszłym sezonie to stoczymy się jeszcze niżej, a może wtedy Juventus się powoli odbuduje. Bo to, co jest teraz (z całym szacunkiem) to jest kupa, jedna wielka kupa.
Poniekąd się cieszę, jeżeli nie zagramy w żadnych pucharach w przyszłym sezonie to stoczymy się jeszcze niżej, a może wtedy Juventus się powoli odbuduje. Bo to, co jest teraz (z całym szacunkiem) to jest kupa, jedna wielka kupa.
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010, 23:20 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sk1le
- Juventino
Za każdym razem jak strzelimy bramkę w pierwszych minutach meczu to albo remisujemy albo przegrywamy (np: Siena, Fulham, Napoli). Najlepiej według mnie zagrał Chiellini i Camoranesi. Bardzo słabo Marchisio i Melo.. Zmiana Del Piero ---> Grygera? Nie komentuje. Na ławie siedzi młody, zdolny, głodny gry chłopak (chyba każdy wie o kogo chodzi) a Albert wpuszcza Garbatego ?!
Trzeba będzie się pogodzić z tym iż w następnym sezonie Juventus nie zagra w Lidze Mistrzów.. :płaczę:

- Zdun
- Juventino
Kielon, Diego i Buffon reszta Adios ! Pewnie znowu naszym hitem transferowym w letnim okienku bedzie kurna powrót Tiago i np wydanie 25 mln (Melo)...na nie wiem, do naszego stylu pasowałby tereaz Mariusz Lewadnowski i bysmy zagrali 4 def pomocnikami....
Chimenti
Zdenek Zdenek Zdenek i Zdenek
Poulsen Sissoko Melo Mariusz L
Amauri Kurani
mocno ofensywny sklad...
Juve?
((
Elo melo:) ...zgadza sie ale wtedy do nas nikt nie przyjdzie..
Chimenti
Zdenek Zdenek Zdenek i Zdenek
Poulsen Sissoko Melo Mariusz L
Amauri Kurani
mocno ofensywny sklad...
Juve?

Elo melo:) ...zgadza sie ale wtedy do nas nikt nie przyjdzie..
- olga.
- Juventino
naprawdę to jest masakra jakaś, patrząc na to markowanie gry, to oni nawet nie zasługują na obecne miejsce w tabeli. Ten klub jest rozpierniczony, tu już się nie da poprawiać, tu trzeba budować od nowa. Powolna, konsekwentna autodestrukcja...
Co do tej hitowej zmiany, na mediasecie podali, że zac zapomniał, że to już trzecia i dopiero w momencie jak chciał zrobić jeszcze jedną (Trez/Giovinco), ktoś go oświecił, że wykorzystał już limit
Co do tej hitowej zmiany, na mediasecie podali, że zac zapomniał, że to już trzecia i dopiero w momencie jak chciał zrobić jeszcze jedną (Trez/Giovinco), ktoś go oświecił, że wykorzystał już limit
- juventini22
- Juventino
Ja sie boje ze nawet 9 miejsce to moze byc malo na rewolucje, bo znajac elkana co to sie tak przejmuje juve jak pies z kulawa noga, powie ze ma zaufanie do zarzadu i ich zostawi zobaczycie, boje sie tego, ale moze tak byc,
- kamilu_87
- Juventino
- Szymek140993
- Juventino
A może dobrze by było zostać w Serie B, tam przynajmniej nasza drużyna wyróżniała by się na tle innych klubów, bo jak na razie to nie zasługujemy na Serie A a co dopiero mówiąc o Europejskich Pucharach. I moim skromnym zdaniem to się nie zmieni, póki goli nie będą strzelać tylko obrońcy ze stałych fragmentów. I przede wszystkim musimy zacząć grać szybszą piłkę a nie przy stanie 1-0 zacząć się bronić po to by przegrać 1-3.
Tylko cóż z tego, wszyscy o tym wiedzą ale nikomu nic sieają się liczyć wyniki meczów i to nie chce zrobić.
Mam takie wrażenie, że dla działaczy klubu przestało się liczyć to czy drużyna na koniec sezonu zajmie 1 czy 8 miejsce, a interesuje ich jedynie bilans finansowy, i nie chcą dostać sie do Ligi mistrzów czy ligi europejskiej dla jakichś wyższych celów tylko po to by dostać $$$$ od UEFA za zakwalifikowanie się do turnieju. FORZA JUVE
Tylko cóż z tego, wszyscy o tym wiedzą ale nikomu nic sieają się liczyć wyniki meczów i to nie chce zrobić.
Mam takie wrażenie, że dla działaczy klubu przestało się liczyć to czy drużyna na koniec sezonu zajmie 1 czy 8 miejsce, a interesuje ich jedynie bilans finansowy, i nie chcą dostać sie do Ligi mistrzów czy ligi europejskiej dla jakichś wyższych celów tylko po to by dostać $$$$ od UEFA za zakwalifikowanie się do turnieju. FORZA JUVE
- ^Slim^
- Juventino
Żenady ciąg dalszy, nie wiem jak można być tak słabymi. Zebina próbuje "dorównać" Grygerze, jest tak beznadziejny. Dwa razy faulował w polu karnym i jeszcze jak perfidnie.
A ta zmiana - lolololol, inaczej tego nie da się skomentować. Ten skrzywiony ryj Zaca w 80 minucie podsumował mecz.
Jedyne pozytyw w tym meczu (tak! wyłuskałem jakieś!) to postawa Claudio - kiedyś będzie wymiatał, chłopak ma potencjał.
A ta zmiana - lolololol, inaczej tego nie da się skomentować. Ten skrzywiony ryj Zaca w 80 minucie podsumował mecz.
Jedyne pozytyw w tym meczu (tak! wyłuskałem jakieś!) to postawa Claudio - kiedyś będzie wymiatał, chłopak ma potencjał.