Serie A (29): Sampdoria 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 14:17

Ja się może na piłce nie znam, może jest to dla mnie czarna magia, ale awruk!

1. czy tylko ja mam wrażenie, że Ciro nam cały sezon zwalił ? Pamiętam newsa o jego "nowatorskich" metodach treningowych, które teraz nie pozwalają nam wytrzymać 45 min na pełnych obrotach.
2. zarząd. awruk! ja mam pytanie dlaczego ci <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> powypożyczali pseudograjków pokroju molinaro, tiago ? może gdyby byli to by chociaż wybiegali te kolejne 45 i byśmy remisowali, a nie przegrywali.
3. Zac, od kiedy on nas trenuje to styl gry Juve (moim zdaniem) znacząco się poprawił. Pokazuje to tylko w jakim gównie siedzieliśmy za poprzedniego trenera. Ale teraz, czy on jest na tyle dobry żeby trenować Juve. Nie.
4. nie wiem ocb, ale czy jest jakaś możliwość, aby wyebać z Juve tego brata pedała ? bo nie dość, że mamy:
a) zayebiście słabych zawodników
b) średniego trenera
c) gramy bez przygotowanie przedsezonowego
d) mamy z dupy zarząd
to może chociaż właściciel odpowiedni by się zdał ?

ogólnie nie mam słów na Juventus. Bo to co teraz gra to jest Juventus tylko z nazwy. Zerwaliśmy w ogóle z tradycjami. Spotkałem się ostatnio z opinią, że ciężko jest budować zespół, gdzie stare gwiazdy są na serio stare, młodzi są za słabi na poziom starego Juve, a najemnicy są z dupy wzięci, gdzie zarząd to banda finansjerów, którzy na piłce się nie znają. Zostają tylko kibice, ale ich zdanie akurat pod uwagę nie jest brane,a szkoda.

i jeszcze odnośnie Alexa. Fakt, że on musi grać w I 11 jest dla mnie najlepszym dowodem, że Juve to średniak z tradycjami - nic więcej.

Poza tym. Fajna jest lista piłkarzy, którzy są po kontuzji albo nadal mają kontuzję. I fakt, że łysy ma problemy z nogą i gra w meczu
:prochno:

Tragedia, rozpacz. Nie wierzę, że minęło już 7 lat, 7 lat :

a my zamiast w górę, to w tył.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 16:55

Niewiem na czym polegała taktyka ale chyba na wrzutkach na VI albo treze zresztą bezsensownych zagrań... :angry: Mieliśmy jakąś dogodną okazje ? CHYBA NIE ! :angry:

Kto winien bramki? Chimenti bronił dobrze ale on zawinił przy bramce!
Dlaczego nie piąstkował ?

W lecie oczekuje rewolucji w juve nowy trener,zarząd i wywalić tych dziadków z juve! NIECH TEN SEZON SIĘ JUŻ WRESZCIE SKOŃCZY!

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 18:41

Mecz z Sampdorią nie wypadł zbytnio ciekawie Ba! Wypadł w ogóle beznadziejnie. Jakieś szarpanki i to tylko w drugiej połowie, nie wiem nawet czy jakiś strzał w światło bramki był, normalnie masakra. Pierwsza połowa to jeszcze w miarę, ale też bym się zbytnio nie zachwycał. Spadamy na 6. miejsce, obecnie sytuacja wygląda wręcz beznadziejnie, jeśli chodzi o przyszłoroczną grę w Lidze Mistrzów. Trzeba zacząć wygrywać, bo inaczej w przyszłym sezonie sobie pogramy w Lidze Europejskiej, jeśli nie przegramy z Napoli, oczywiście.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 18:59

Jeżeli ktoś dopatruje się, winy za obecny sezon tylko w jednej czy to osobie czy sytuacji, to ja nie pojmuje jego myślenia ( o ile taki osobnik wogóle myśli). Obecna sytuacja to nawarstwianie się problemów, które na końcu dały taki właśnie efekt. A problemy to : pierdołowaci trenerzy ( opcje tymczasowe które później stają się elementami "projektu"), pierdołowaci piłkarze sprowadzani bez jakiejkolwiek koncepcji, milion kontuzji w ciagu sezonu ( czemu prawdopodobnie odpowiada zły ośrodek treningowy), złe przygotowanie do sezonu, a to wszystko prowadzi nas do Mr. Blanca and Mr. Secco nad którymi władze sprawuje Mr. Elkann. Nie można odpowiedzialności zrzucać na Grygere, Grosso itd itp bo to nie ich wina ze sa marnymi kopaczami, ktoś ich do tego klubu sprowadził i nie szuka lepszych opcji, to nie wina piłkarzy że co 2 tyg któremuś się "przytrafia" kontuzja mięśni, to nie wina Ferrary czy Ranieriego że ktoś ich zatrudnił na stanowisku trenera, a napewno to nie dzieło przypadku.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 19:49

Ja się zapytam tylko o jedno- jak można z 30 metrów lobnąć bramkarza stojącego pół metra przed linią bramkową? :prochno:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 19:51

stahoo pisze:Ja się zapytam tylko o jedno- jak można z 30 metrów lobnąć bramkarza stojącego pół metra przed linią bramkową? :prochno:
Jak? Tak jak to zrobił Cassano.
:D

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 20:08

Ein pisze:
Tragedia, rozpacz. Nie wierzę, że minęło już 7 lat, 7 lat :

a my zamiast w górę, to w tył.

ajjjj, aż się łza w oku kręci

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!

FORZA JUVE !!!
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 22:02

nie wykorzystaliśmy kilku sytuacji a Sampa strzeliła bramkę z niczego, choć dużo wcześniej mogli zdobyć kilka goli po ładnych akcjach... no cóż futbol jest nieobliczalny liczę na 4 miejsce na koniec sezonu nie ważne jak ważne aby było ... a wraz z nim kwalifikacje do LM

pamiętacie tamto 5-1 ?
teraz Sampdoria też strzeliła jedną bramkę ...

Czyli to bardziej my jesteśmy słabsi niż oni mocniejsi...

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 22:41

dr.DeV pisze:pamiętacie tamto 5-1 ?
Pod względem efektowności chyba najlepsze spotkanie w sezonie, także nie sposób nie pamiętać, aczkolwiek w tamtym meczu graliśmy chyba możliwie najlepszym dla nas ustawieniem, które się sprawdziło i które chwile później odeszło w zapomnienie. Z Giovinco na lewej i Camoranesim na prawej stronie skrzydeł. Od tamtego czasu zmieniło się to, że my tą taktyką nie gramy, dlatego też bramki tracimy, ale ich nie strzelamy. Koniec.

Zablokowany