Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Powiem tak, dwa podania Del Pier (Gio i Treze) były fenomenalne.
2 Bramka dla Al Ittihad a raczej to co przed jej strzeleniem się stało to się nie spodziewałem, rozklepali nassss ; d
Amauri bardzo chciał się znów przełamać, dlatego nie podawał i spudłował kilkakrotnie gdyby podał to sam w końcu by strzelił gola.
Meczu nie widziałem więc zagraliśmy słabo 2-2 z Al Jazzerą to troche przegieńcie... mimo że (PRAWIE!!) rezerwowy skład.
2 Bramka dla Al Ittihad a raczej to co przed jej strzeleniem się stało to się nie spodziewałem, rozklepali nassss ; d
Amauri bardzo chciał się znów przełamać, dlatego nie podawał i spudłował kilkakrotnie gdyby podał to sam w końcu by strzelił gola.
Meczu nie widziałem więc zagraliśmy słabo 2-2 z Al Jazzerą to troche przegieńcie... mimo że (PRAWIE!!) rezerwowy skład.

- Marian.
- Juventino
Manninger z poprzedniego sezonu taki strzał by obronił z palcem wiesz gdzie. Lecz mimo dzisiejszego słabego meczu, wierzę w niego.zebol pisze:Oj nie wiem jak z twoim bronieniem ale strzał nie był wcale taki łatwy do obrony piłka metr przed Manningerem odbiła się od ziemi strzał był nawet mocny więc mógł mieć kłopoty ale nie powinien puścić bramki.W tym meczu no nie popisał się.mariantsw1 pisze:Obejrzałem teraz tylko skrót meczu na jutjubie i muszę powiedzieć, że negatywnie zaskoczył mnie Manninger. Czy on zapomniał jak się broni? Pierwszy gol dla arabów to szmata jak nie wiem , nawet ja bym to wybronił. W ogóle taki jakiś nie pewny ten Manninger mi się wydawał, a przypominam , że oglądałem tylko skrót. Może ktoś napisać mi jak spisywał się Ariaudo ?
Ferrara powinien odjeść sam i jeżeli chce zostać dobrym trenerem to powinien się szkolić w jakimś klubie z Serie B, ewentualnie jakiejś Sienie czy Bolonii. Ja czekam na Hiddinka, mam nadzieję, że się doczekam.
Tamten bramkarz to dopiero szmaty puszczał.
Druga bramka dla tej przeciwnej drużyny to ładnie zrobili w pole naszą obronę.
Tu macie link do skrótu z Youtube

- zebol
- Juventino
[/quote]
Manninger z poprzedniego sezonu taki strzał by obronił z palcem wiesz gdzie. Lecz mimo dzisiejszego słabego meczu, wierzę w niego.[/quote]
No to jak wiem że obroniłby ale gra dopiero 2 mecz w tym sezonie więc trudno mu znaleźć ten rytm meczowy.Ja również w niego wierze bo to świetny piłkarz który mimo świetnych umiejętności godzi się być naszym drugim bramkarzem ale to chyba tylko z powodu kasy.
Manninger z poprzedniego sezonu taki strzał by obronił z palcem wiesz gdzie. Lecz mimo dzisiejszego słabego meczu, wierzę w niego.[/quote]
No to jak wiem że obroniłby ale gra dopiero 2 mecz w tym sezonie więc trudno mu znaleźć ten rytm meczowy.Ja również w niego wierze bo to świetny piłkarz który mimo świetnych umiejętności godzi się być naszym drugim bramkarzem ale to chyba tylko z powodu kasy.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- evilboy
- Juventino
FC Dżihad spuścił nam łomot :rotfl:
Co tu dużo pisać - liga podwórkowa... Podobały mi się podania "Dyl Piero", zawiedli natomiast "Di Czilja" i "Manningehr". Na poziomie zagrał też Ariaudo, oby wkrótce wygryzł sprzedawczyka ze składu :twisted:

Co tu dużo pisać - liga podwórkowa... Podobały mi się podania "Dyl Piero", zawiedli natomiast "Di Czilja" i "Manningehr". Na poziomie zagrał też Ariaudo, oby wkrótce wygryzł sprzedawczyka ze składu :twisted:
A mi się zdaje, że arabusy, zawiedzeni poziomem gry bianconerich, poszli w przerwie się przebraćmnowo pisze:Ja jestem pod wrażeniem odwagi i tupetu co poniektórych arabskich kibiców JuventusuZnajdź szczegół nie pasujący do obrazka:
![]()

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- KamilDeath
- Juventino
obejrzałem skrót meczu, wnioski .... wszystkie bramkowe sytuacje dzięki Del Piero ( tak tak temu staruszkowi, któremu już tak wielu z was przeszkadza jego obecność w podstawowej 11) i Giovinico - tu jest jasność dla wszystkich - jak gra coś z przodu na pewno się dzieje, obrona jak ostatnio grała tak i gra, żal trochę było patrzeć jak czołowy zespół Serie A gubi się w defensywie jak drużyna amatorów, ale głównie chciałbym się skupić na trenerze, bo to jest cały czas gorący temat, wychodzimy 4-4-2, nawet Del Piero podkreślał to w wywiadzie pomeczowym, to ja się pytam o co chodzi
czyli tak Diego wchodzi do 11, mamy burdel w grze ofensywnej bo nikt nie wie gdzie ma grać i jak grać, nie ma Diego wracamy do starego znanego schematu i coś próbujemy tworzyć w imię schematów zapamiętanych chociażby za czasów pana Siwego, wniosek po co nam Diego skoro nawet trener bez niego drużyny ustawić nie jest w stanie w taki sposób jak on chce :doh: naprawdę bieda będzie w meczu z Parmą, bo po pierwsze nie zobaczymy Giovinico w wyjściowym składzie, baa sądzę nawet, że będzie jeszcze gorzej, nie zobaczymy nawet Del Piero z przodu tylko super snajpera ( jak na dzisiejszy dzień i jego aktualną formę - patrz chociażby skrót ze spotkania towarzyskiego ) Amauriego plus Treze który będzie czekał na jakiekolwiek podanie, które dostaje przeważnie od Del Piero czy Gio, którzy jak wiemy będa obserwować bieg wydarzeń z ławki itd. itd., panowie i panie nie chcę krakać ani być pesymistą, ale jestem kibicem Juve naprawdę dość długo i jeśli Ciro zostanie to nawet cud może nas nie uratować
p.s.
na razie moje obawy potwierdza La Gazzetta

p.s.
na razie moje obawy potwierdza La Gazzetta
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Gość
Przedchwilą oglądałem skrót spotkania i powiem tak Amauri jak zawsze cham i samolub
przy jednej z okazji powinien podać do niepilnowanego gio ale on wolał uderzyć w bramkarza
Trzeba przyznać arabom że bramke na 2:2 zdobyli w stylu barcy :lol: Podsumawanie meczu Ferrara out Hiddink in

- ORP
- Juventino
najgorzej wypowiadać się na temat meczu oglądając skrót bądź czytając relacje live ze stronki JP ! ja oglądałem mecz i powiem ze pierwsza połowa w porównaniu z ostatnimi meczami to rewelacja ! no ale za bardzo szli wszystko dośrodkowaniami ;] 2 połowa to już bez komentarza i przyznam racje że Amauri za bardzo samolubnie no ale cóż zlatan też skąpił podaniami ale za to zawsze trafiał z każdego miejscadiegool28 pisze:Przedchwilą oglądałem skrót spotkania i powiem tak Amauri jak zawsze cham i samolubprzy jednej z okazji powinien podać do niepilnowanego gio ale on wolał uderzyć w bramkarza
Trzeba przyznać arabom że bramke na 2:2 zdobyli w stylu barcy :lol: Podsumawanie meczu Ferrara out Hiddink in
![]()

- Łukasz
- Juventino
Tak, szczególnie w drugim sezonie u nas.ORP pisze:zlatan [...] zawsze trafiał z każdego miejsca
:roll:
PS. chyba obrońców łokciami.
Edit:
To nie głupota. Po prostu kolega - niczym Amauri - był zbyt mało precyzyjny.jarmel pisze:Raczej nie ma to jak napisac glupote i jeszcze jej bronic.ORP pisze:niema to jak wpaść na forum i komentować wybrane fragmenty czyichś wypowiedzi![]()
Tyle, bo troche offtop sie zrobil
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2010, 23:25 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- ORP
- Juventino
jarmel pisze:Nie przesadzajmyORP pisze:ale za to zawsze trafiał z każdego miejsca
niema to jak wpaść na forum i komentować wybrane fragmenty czyichś wypowiedzi :rotfl: pomyśl => napiszŁukasz pisze:Tak, szczególnie w drugim sezonie u nas.ORP pisze:zlatan [...] zawsze trafiał z każdego miejsca
:roll:
PS. chyba obrońców łokciami.

- jarmel
- Redaktor
A wiec uswiadom nas, o Mistrzu, jaki byl cel przytaczania tutaj Zlatana ?
Raczej nie ma to jak napisac glupote i jeszcze jej bronic.ORP pisze:niema to jak wpaść na forum i komentować wybrane fragmenty czyichś wypowiedzi

#AllegriOut