LM (gr. A) [01]: JUVENTUS 1-1 Bordeaux
- Bob
- Juventino
mecz nieoddaje tego uroku jakiego moglismy zobaczyc cudowne parady Buffona ktory jak dla mnie jest w najwyzszej formie Poulsen krytykowany przez wiekszosc zrobił najwieksze zagrożenie widać ,ze chłopak chce grać może w meczu ligowym pokaże co potrafi , Grosso - 2 młodosć , Cannavaro czym starszy tym lepszy , Giovinco wkońcu z Diego powinien zagrać to bedzie wtedy pomoc z prawdziwego zdarzenia . co tu mowić wiecej Juve idzie małymi krokami po trofeum
Trezeizi obudzony tylko grać i strzelać
z Bayernem bedzie dopiero pojedynek a Bordo też skury łatwo nieodda wiec to jest jedna z najmocniejszych grup jak do tej pory twarda walka i jeszcze raz twarda .

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- gruzin_juve
- Juventino
Bob Sapp skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle?przprawa będzie trudna, ale tak jak w zeszłym roku myśle że Bordeaux odpadnie, bo nie wierze że z żydkami wywalczą6 pkt, co innego JUVE
najmilej zaskakuje mnie w tym sezonie Gigi BUFFOn, który w każdym meczu wyjmuje setki, zarówno w JUVE jak i reprezentacji, za co
dla niego. w zeszłym sezonie pewnie połowa tych strzałów by wpadło...
najmilej zaskakuje mnie w tym sezonie Gigi BUFFOn, który w każdym meczu wyjmuje setki, zarówno w JUVE jak i reprezentacji, za co

- stahoo
- Juventino
Szkoda, że łysy, gruby, szrekowaty, drukarz wypatrzył wynik meczu. Szkoda. Nie chodzi tylko o sytuacje ze spalonym, ale też o nie gwizdanie gdy Giovinco był przewracany na 20 metrze. Szkoda. Typ ewidentnie nie nadaje sie na sędziego LM.
Widzę 2 plusy tego meczu- Buffon i Melo.
Gigi był po prostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Uratował nam tyłek. Forma wróciła i mamy przyjemność oglądania najlepszego brakarza świata. Można to śmiało w tym momencie powiedzieć.
Melo- faktem jest, że zaliczył kilka strat, ale kilka jego odbiorów, a zwłaszcza przejść i rajdów to najwyższa światowa półka. Oprócz Diego, to właśnie Melo może być za rok, dwa na ustach całego piłkarskiego świata.
A teraz, żeby nie było tak słodko, to uważam, że Giovinco mimo całych jego chęci, nie wypadł bardzo dobrze. Po prostu jego wzrost i waga robi swoje. Wystarczyło lekkie wejście bark-bark obrońcy i Seba sie wywracał. Dwa razy drukarz dał wolnego, resztę incydentów olał. Za delikatny jest Seba.
Grosso z kolei zanotował z tego co pamiętam 2 genialne interwencje (zwłaszcza ta w 2 połowie, gdy wślizgiem wybijał piłke z pola bramkowego). Ale też kilka razy szybcy napastnicy "Żirondę" objechali go jak chcieli. Występ na zero.
Szkoda, że był taki sędzia a nie inny.
Widzę 2 plusy tego meczu- Buffon i Melo.
Gigi był po prostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Uratował nam tyłek. Forma wróciła i mamy przyjemność oglądania najlepszego brakarza świata. Można to śmiało w tym momencie powiedzieć.
Melo- faktem jest, że zaliczył kilka strat, ale kilka jego odbiorów, a zwłaszcza przejść i rajdów to najwyższa światowa półka. Oprócz Diego, to właśnie Melo może być za rok, dwa na ustach całego piłkarskiego świata.
A teraz, żeby nie było tak słodko, to uważam, że Giovinco mimo całych jego chęci, nie wypadł bardzo dobrze. Po prostu jego wzrost i waga robi swoje. Wystarczyło lekkie wejście bark-bark obrońcy i Seba sie wywracał. Dwa razy drukarz dał wolnego, resztę incydentów olał. Za delikatny jest Seba.
Grosso z kolei zanotował z tego co pamiętam 2 genialne interwencje (zwłaszcza ta w 2 połowie, gdy wślizgiem wybijał piłke z pola bramkowego). Ale też kilka razy szybcy napastnicy "Żirondę" objechali go jak chcieli. Występ na zero.
Szkoda, że był taki sędzia a nie inny.
- chapi
- Juventino
- Scouser
- Juventino
Oglądałem mecz gdzieś od 15 miunty. Ogólnie widowsko dobre. Juve zagrało dobrze. Przeszkodą była ta (nie wiem czy to będzie odpowiednie słowo) "mokra" murawa. Na pewno się im ciężko grało. Spalony oczywiście był. Poulsen zaskoczył mnie osobiście, były chyba 2 sytuacje gdzie fajnie przeszedł bodajże 2-3 Żyrądystów. Faktycznie szkoda tych trzech punktów. Mecz był bardzo wyrównany jednak z przewagą Juve. A to co nie robił Buffon - znajduje się w znakomitej formie - oby tak dalej.
Bayern wygrał, Maccabi przegrało - aj ciekawie zapowiada się rywalizacja w tej grupie. Powodzonka życzę.
Bayern wygrał, Maccabi przegrało - aj ciekawie zapowiada się rywalizacja w tej grupie. Powodzonka życzę.
nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone - Hassan bin Sabbah
- Jack
- Juventino
Graliśmy nie najlepiej.Szczególnie w pierwszej połowie,w drugiej była poprawa.
+
1.Buffon - świetna forma ale to pokazał już w meczach reprezentacji.Po kontuzji juz nie ma śladu.Absolutnie najlepszy bramkarz świata.
2.Cannavaro - profesor,nasz absolutny pewniak.
3.Melo - pewny w środku.Mało strat i dobra gra.
4.Giovinco - na wyrost bo nie był to najlepszy mecz w jego wykonaniu ale pokazał pare zagrań i momentami był naszym największym atutem w ofensywie.
5.Amauri - gola nie zdobył ale zagrał nieźle.strasznego ma pecha w tym sezonie.Świetna gra a bramek brak
-
1. Caceres - totalna porażka,słaby na boku ,tragiczny w środku.Zebina prosze nie łam sie .
2. Marchisio - Tradycyjnie totalne średniactwo.Oglądam praktycznie kazdy mecz Juve i pamietam moze pare meczy w których pokazał coś co usprawiedliwiałoby jego ciągłą obecnośc w pierwszym składzie.A jego powołania do repry to chyba oznaka że Lippi juz wyliniał. :roll:
3.Iaquinta- mimo bramki.Cieniuje vicek strasznie,żal patrzec na jego straty a i strzały mu nie wychodziły.
Miejmy nadzieje ze kontuzje(ciekawe czy zagramy kiedys mecz w ktorym nikt nie dozna kontuzji) nie beda powazne.
Bayern wygrał swoj mecz i nie mozemy z nimi przegrac bo bedzie nieciekawie.
+
1.Buffon - świetna forma ale to pokazał już w meczach reprezentacji.Po kontuzji juz nie ma śladu.Absolutnie najlepszy bramkarz świata.
2.Cannavaro - profesor,nasz absolutny pewniak.
3.Melo - pewny w środku.Mało strat i dobra gra.
4.Giovinco - na wyrost bo nie był to najlepszy mecz w jego wykonaniu ale pokazał pare zagrań i momentami był naszym największym atutem w ofensywie.
5.Amauri - gola nie zdobył ale zagrał nieźle.strasznego ma pecha w tym sezonie.Świetna gra a bramek brak

-
1. Caceres - totalna porażka,słaby na boku ,tragiczny w środku.Zebina prosze nie łam sie .
2. Marchisio - Tradycyjnie totalne średniactwo.Oglądam praktycznie kazdy mecz Juve i pamietam moze pare meczy w których pokazał coś co usprawiedliwiałoby jego ciągłą obecnośc w pierwszym składzie.A jego powołania do repry to chyba oznaka że Lippi juz wyliniał. :roll:
3.Iaquinta- mimo bramki.Cieniuje vicek strasznie,żal patrzec na jego straty a i strzały mu nie wychodziły.
Miejmy nadzieje ze kontuzje(ciekawe czy zagramy kiedys mecz w ktorym nikt nie dozna kontuzji) nie beda powazne.
Bayern wygrał swoj mecz i nie mozemy z nimi przegrac bo bedzie nieciekawie.
- pan Zambrotta
- Juventino
Jeśli chłop o pierwszej w nocy zaczyna naskakiwać na drugiego, bo ten zamieścił screena by omówić kontrowersyjną sytuację, to pytanie: "o co Ci chodzi" powinno być zastąpione "ile wypiłeś podczas meczu?".mateo369 pisze:byłem przekonany, że pierwszą osobą która się wybije, zacznie wrzucać screeny i bedzie bronić sędziego to będzie któryś z interistów, ale jak widać forum JP zawsze potrafi zaskakiwać, tym razem na minus niestetypan Zambrotta pisze:Nie jestem za tym, by tak ostro rugać sędziego po tej decyzji, spalony dla mnie wątpliwy.
Ale niech będzie - o co Ci chodzi?
Spalony ewidentny? bo się wychylił? nie wiem, ile lat oglądasz futbol, ale powinieneś był już dawno zauważyć, ż wszelakie linie spalonego w telewizyjnych powtórkach wytyczają nogi (a raczej noga, ta najbardziej "ostatnia") ostatniego obrońcy. Powinieneś wiedzieć, że są piłkarze żerujący na linii spalonego, choćby nasz dawny Pippo Inzaghi, który poprzez wstawienie się w linię z obrońcami startuje do piłki i sędziowie często nie gwiżdzą, mimo że jest "wychylony".
Sam za dużo wychyliłeś wczoraj

Nie mnie dorysowywać kreskę, może w studiu jakiś profesjonalista wykona i wtedy można ocenić sytuację, ale powiedzenie e spalony ewidentny, czy sędzia wypaczył wynik spotkania to powiedzenia na wyrost.
U nas najbardziej szwankuje skuteczność, Amauri jest tego najlepszym przykładem. Jeszcze kilka meczów i będą na nim psy wieszać, a wystarczyło odrobinę więcej szczęścia i byłby najlepszym naszym strzelcem i każdy by go wpychał do kadry. Cóż, taki futbol.
Ostatnio zmieniony 16 września 2009, 09:20 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahoo
- Juventino
Chelsea-Barcelona? Chelsea nie była lepsza?Bart666 pisze: Jakby Juve było lepsze to by wygrało i bez błędów sędziego.
Ale masz trochę racji. Jak po raz kolejny oglądam powtórke, to spalony był minimalny, a Giovinco odbijał sie od obrońców jak od drzew.
- Bob
- Juventino
a to dlatego ,ze mamy asa i Jokera w rękawie w postaci Diego i Sissokoornen pisze:Bob Sapp skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle?przprawa będzie trudna, ale tak jak w zeszłym roku myśle że Bordeaux odpadnie, bo nie wierze że z żydkami wywalczą6 pkt, co innego JUVE![]()
najmilej zaskakuje mnie w tym sezonie Gigi BUFFOn, który w każdym meczu wyjmuje setki, zarówno w JUVE jak i reprezentacji, za codla niego. w zeszłym sezonie pewnie połowa tych strzałów by wpadło...

a wie ktoś moze czy w pełni zdrowi po meczu są Cannavaro i F.Melo bo coś kuleli w meczu a niema nigdzie info czy wszyscy zdrowi ?
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
- mateo369
- Juventino
mecz obejrzałem w domu, nic nie piłem a to że "późno" pisałem - cóż, nie każdy chodzi grzecznie spać po dobranoncce, tudzież po meczu. ale jeśli chodzi o Ciebie to chyba do tej pory Cię jeszcze trzyma - na nikogo nie naskoczyłem - wyraziłem poprostu swoje zdziwienie, bo to zawsze interiści bronili arbitrówpan Zambrotta pisze:Jeśli chłop o pierwszej w nocy zaczyna naskakiwać na drugiego, bo ten zamieścił screena by omówić kontrowersyjną sytuację, to pytanie: "o co Ci chodzi" powinno być zastąpione "ile wypiłeś podczas meczu?".mateo369 pisze:byłem przekonany, że pierwszą osobą która się wybije, zacznie wrzucać screeny i bedzie bronić sędziego to będzie któryś z interistów, ale jak widać forum JP zawsze potrafi zaskakiwać, tym razem na minus niestetypan Zambrotta pisze:Nie jestem za tym, by tak ostro rugać sędziego po tej decyzji, spalony dla mnie wątpliwy.
Ale niech będzie - o co Ci chodzi?
zapewniam Cię że dłużej niż 80%-90% użytkowników tego forumnie wiem, ile lat oglądasz futbol
'nie wiem ile lat oglądasz futbol' ale powinieneś był już wiedzieć, że przepisy się zmieniają i nie liczą się tylko nogi ale też głowa, a gdzie jest tak napisane w przepisach? już chyba raz o tym ze mną pisałeś w innym temacie - jeśli chcesz to sam poszukaj, dla mnie to nie jest konieczne, bo ja jestem przekonany swojej racji a raczej racji komentatorów ligi angielskiej (i nie tylko) z C+, z palca tego sobie przecież nie wyssali. zresztą jeśli już mowa o realizatorach i wyznaczanych przez nich liniach - znajdź mi w przepisach (tylko sensowne źródło, nie wikipedia) gdzie jest napisane że liczą się nogiale powinieneś był już dawno zauważyć, ż wszelakie linie spalonego w telewizyjnych powtórkach wytyczają nogi (a raczej noga, ta najbardziej "ostatnia") ostatniego obrońcy
Ostatnio zmieniony 16 września 2009, 15:10 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Ein
- Juventino
Nie chce mi się pisać za dużo o tym meczu ponieważ traktuję go jako porażkę. Jednak kilka słów :
- dzięki bogu za Grosso, Melo, Buffona, Canne i Iqe.
Taka prawda, że gdyby nie oni, to ten mecz mogliśmy przegrać różnicą wielu bramek, a i w lidze są jednymi z lepszych.
Spalony był, czy nie ... g*wno mnie to obchodzi prawdę mówiąc. Tiago nie przypilnował, a powinien.
- nasz sprinter rodem z danii, tiago i uwielbiany giovinco. - tych panów to ja bym odstawił na średniaków serie a i puchar włoch.
bezproduktywni i po prostu za słabi fizycznie czy też technicznie. Tiago niby najwięcej biegał na boisku tylko po co, jak nic z tego nie wynikło ?
Nie widziałem aby cokolwiek to dawało naszej drużynie, może mnie ktoś poprawi ?
A Giovinco ? Fajne nim się gra w pesie, ale na lm - ani super technikiem nie jest, że ominąłby tych 2 niggerów z bordo, a fizycznie dostaje po d*pie, a liczyć na litość sędziego nie ma co.
Martwi mnie też co się dzieje z Camorem ...
szkoda przegranej, czas na niemiaszków. Jeżeli z nimi nie wygramy, to cóż moje marzenie ograniczy się tylko do wyjścia z grupy i zdobycia serie a.
- dzięki bogu za Grosso, Melo, Buffona, Canne i Iqe.
Taka prawda, że gdyby nie oni, to ten mecz mogliśmy przegrać różnicą wielu bramek, a i w lidze są jednymi z lepszych.
Spalony był, czy nie ... g*wno mnie to obchodzi prawdę mówiąc. Tiago nie przypilnował, a powinien.
- nasz sprinter rodem z danii, tiago i uwielbiany giovinco. - tych panów to ja bym odstawił na średniaków serie a i puchar włoch.
bezproduktywni i po prostu za słabi fizycznie czy też technicznie. Tiago niby najwięcej biegał na boisku tylko po co, jak nic z tego nie wynikło ?
Nie widziałem aby cokolwiek to dawało naszej drużynie, może mnie ktoś poprawi ?
A Giovinco ? Fajne nim się gra w pesie, ale na lm - ani super technikiem nie jest, że ominąłby tych 2 niggerów z bordo, a fizycznie dostaje po d*pie, a liczyć na litość sędziego nie ma co.
Martwi mnie też co się dzieje z Camorem ...
szkoda przegranej, czas na niemiaszków. Jeżeli z nimi nie wygramy, to cóż moje marzenie ograniczy się tylko do wyjścia z grupy i zdobycia serie a.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Monte Cristo
- Juventino
:rotfl:mateo369 pisze:[ - wyraziłem poprostu swoje zdziwienie, bo to zawsze interiści bronili arbitrów
Czyli ze co, dlatego ze pan Zambrotta obiektywnie ocenil sytuacje to jest juz czyste zuo i taki sam jak interisci? Po prostu pokazal swoj punt widzenia w tej sytuacji.
- pan Zambrotta
- Juventino
mateo 369 - Ciężko cwaniaku w internecie znaleźć, co wyznacza linię spalonego 8)
ale skoro od tylu lat we wszystkich krajach i stacjach TV przy orzekaniu czy był spalony decyduje noga obrońcy, to uznaję to za coś pewnego.
Szczerze, to ja nigdy nie widziałem, by ktoś wyznaczał linię spalonego od głowy, czy tułowia obrońcy.
ale skoro od tylu lat we wszystkich krajach i stacjach TV przy orzekaniu czy był spalony decyduje noga obrońcy, to uznaję to za coś pewnego.
Szczerze, to ja nigdy nie widziałem, by ktoś wyznaczał linię spalonego od głowy, czy tułowia obrońcy.
Im większa wiara, tym większe rozczarowanie po słabym meczu. ProsteAndersson pisze: Ale gdzie jest wiara w ukochany zespol?!

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"