WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Bob
- Juventino
to ja proponuje albo małĄ Serbie albo tego Winnersa- niewiem jak tam jest jeszcze nebyłem a Otwock niestety niepodrodze bo ja z Otwocka niemiałbym jak wrócić a wiadomo nerki 3ba wyleczyć 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- piter_b
- Juventino
Mała Serbia - super lokal - plus za duzy ekran - minus za beznadziejną lampę w projektorze przez to nic nie widaćbblackk pisze:Wczoraj dokonaliśmy niemożliwego i oglądaliśmy mecz w dwóch pubach na razTymczasem, meczu z Bologną nie ma w TV, więc możemy się zacząć zastanawiać gdzie oglądamy mecz z Bayernem. Jak zwykle wybór mamy ogromny :lol: Jest Mała Serbia, Winnsers Pub, Roosters, Fair Play i Warka (w Otwocku
). Nie wiem jak stoją z dekoderami w tym tajemniczym pubie w którym była wczoraj grupa zmotoryzowana. Jeżeli mają N'kę możemy zobaczyć jak tam jest. Jeżeli nie, to stawiam na Winners'a. Pamiętajcie, że za tydzień pijemy u Jana Bo
Winners Pub - zwykła buda - jedyny plus to tanie piwo - 6zł
Roosters - mają "n" ?
Fair Play - plus to duzy ekran - minus od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> daleko( ale wole tam dojechać niż oglądać w Winners Pub)
Warka (Otwock) - hmm nikt tam nie był więc nie wiadomo jak tam jest ( AleKS tam niby był ale jemu wogóle nie można wierzyć)

Below - odpada z wiadomych względów
Ex Casablanca - co z tym piwem??
Champions - piwo w kosmicznej cenie 14 zł
- Dionizos
- Juventino
Piter, dokonałeś błędnego zestawienia. Winners Pub to póki co jeden z lepszych lokali w jakich byliśmy, zapominając oczywiście o problemach z dekoderem. Browar tani, dobry dojazd, obok monopole i mało ludzi (jeżeli już się jacyś pojawią, to trudno im odmówić śmiałości, lubią np. odlać się z kimś obcym w jednej kabinie)
.

- gosciu_Muranista
- Juventino
w końcu okolice MuranowaDionizos pisze:Piter, dokonałeś błędnego zestawienia. Winners Pub to póki co jeden z lepszych lokali w jakich byliśmy, zapominając oczywiście o problemach z dekoderem. Browar tani, dobry dojazd, obok monopole i mało ludzi (jeżeli już się jacyś pojawią, to trudno im odmówić śmiałości, lubią np. odlać się z kimś obcym w jednej kabinie).

Po wielu perypetiach w końcu się pojawię i mam nadzieję, że tak będzie częściej.
- piter_b
- Juventino
Szczerze mowiac to ta knajpa w ktorej byliśmy ostatnio tzn Hossa jest duuuzo duzo lepsza od tego Winners Pub. Mało ludzi było bo to był czwartkowy wieczór ale w inne dni to cholera wie czy bedzie malo a jak przyjdzie 10 osob to juz jest tłokDionizos pisze:Piter, dokonałeś błędnego zestawienia. Winners Pub to póki co jeden z lepszych lokali w jakich byliśmy, zapominając oczywiście o problemach z dekoderem. Browar tani, dobry dojazd, obok monopole i mało ludzi (jeżeli już się jacyś pojawią, to trudno im odmówić śmiałości, lubią np. odlać się z kimś obcym w jednej kabinie).

Jakby nie patrzec przyjde nawet jakbysmy mieli ogladac w media markt lub jakiejs budce z kebabami i tym razem antybiotyki mi nie przeszkodzą we wspolnej degustacji napojów wyskokowych

- Gooray
- Juventino
Ja też być może się zjawię. Bo ostatnio sam w Championsie (piwo już chyba 16 zł) na Genoi siedziałem. Nie, nie to nie burżujstwo. Po prostu blisko z pracy miałem, a zbyt późno by Was szukać. Tak więc panowie i inni, jeżeli w środę to gdzie o ktorej?

- pokerzysta
- Juventino
Dobra do Otwocka malo chetnych, wiec raczej ten plan odpada?!
Mała Serbia - nie mam ochoty zeby w 45 minucie padła lampa
Winners - nie ma bata zebysmy sie tam zmiescili. Mozemy tam chodzic na Serie A, ale kurde no na LM moglibysmy sie szarpnac i pojsc w lepsze miejsce.
ja jestem za Fair Playem, ale pewnie znowu jestem w mniejszosci
, wiec niech zadecyduje ktos, kto sie tym zajmuje, krocej - Blacku i Alex ruszcie dupska i zadecydujcie i napiszcie bo czasu coraz mniej.
Mała Serbia - nie mam ochoty zeby w 45 minucie padła lampa
Winners - nie ma bata zebysmy sie tam zmiescili. Mozemy tam chodzic na Serie A, ale kurde no na LM moglibysmy sie szarpnac i pojsc w lepsze miejsce.
ja jestem za Fair Playem, ale pewnie znowu jestem w mniejszosci

- Polmos
- Juventino
W Winnersie jak byśmy wcześniej zadzwonili, to zarezerwowali by nam wiekszość miejsca, po ustawiało by się tam wszystko i nawet 20 - kilka osób by tam weszło.
Ale jeżeli nie to, to jestem za Małą Serbią, bądz fair playem, choć jak wiadomo z tym ostatnim dla większości osób jest problem z dojazdem.
Nie wiem jak wygląda sprawa z promocją w tej Hossie, bo 9 zł za piwo to jednak troche za dużo.
Podsumowując ja jestem za winnersem.
Ale jeżeli nie to, to jestem za Małą Serbią, bądz fair playem, choć jak wiadomo z tym ostatnim dla większości osób jest problem z dojazdem.
Nie wiem jak wygląda sprawa z promocją w tej Hossie, bo 9 zł za piwo to jednak troche za dużo.
Podsumowując ja jestem za winnersem.
- IGI
- Juventino
Tez sie zjawie. Jesli chodzi o pub, to jestem za takim miejscem na zadupiu. Nie pamietam jaka jest nazwa tego pubu, ale na pewno bylismy tam na rewanzu z Chelsea. Przynajmniej wszyscy sie zmiescimy ;]

- bblackk
- Juventino
Będzie nas ok. 10 osób więc damy radę w Winnersie. Poli zadzwoni i zrobi rezerwację na stoliki z których dobrze się ogląda.
Fair Playa odwiedzimy przy 1/8, ćwierćfinale, półfinale i...
Panowie, ogólnie po meczu jest zwycięskie afterparty w Otwocku, więc jeżeli ktoś jest gotowy na obudzenie się w tej tajemniczej krainie na kacu, to zapraszam w imieniu gospodarza

Panowie, ogólnie po meczu jest zwycięskie afterparty w Otwocku, więc jeżeli ktoś jest gotowy na obudzenie się w tej tajemniczej krainie na kacu, to zapraszam w imieniu gospodarza

- Alexxxxx
- Juventino
I jak ktoś się pisze na jutrzejsze picie przy playstation 2 i porządną rozgrzewkę przed LM też zapraszam 

Zauważyłeś Blaku jak Pitras nam ufa :-Dbblackk pisze:Będzie nas ok. 10 osób więc damy radę w Winnersie. Poli zadzwoni i zrobi rezerwację na stoliki z których dobrze się ogląda.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Polmos
- Juventino
Coś się mnie wydaje, że tych osób może być pod 20, ale i tak sądzę, że się zmieścimy :-) i sądzę, że jeszcze nawet Jan Bo by się zmieścił ze swoimi kumplami jak by przyszli :-)bblackk pisze:Będzie nas ok. 10 osób więc damy radę w Winnersie. Poli zadzwoni i zrobi rezerwację na stoliki z których dobrze się ogląda.
No to może jest szansa by się wreszcie kulturalnie napić wódkialexxxxx pisze:I jak ktoś się pisze na jutrzejsze picie przy playstation 2 i porządną rozgrzewkę przed LM też zapraszam