RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Liga Europejska UEFA - 1/16
JUVENTUS - Ajax
----------------------------------------------------------------------------------------
Widzimy się w Galaxy. Transmisja rozpoczyna się o 20.50. Do zobaczenia.
JUVENTUS - Ajax
----------------------------------------------------------------------------------------
Widzimy się w Galaxy. Transmisja rozpoczyna się o 20.50. Do zobaczenia.
- Volto
- Juventino
Niestety najbliższe dwa mecze będą poza naszym zasięgiem, co poradzić...
Wiadomość druga jest taka, że start Orlika zaplanowany jest na początek marca, z zastrzeżeniem, że pozwoli na to pogoda. Mam nadzieję, że w razie czego nie będzie problemu ze skompletowaniem składu.
Wiadomość druga jest taka, że start Orlika zaplanowany jest na początek marca, z zastrzeżeniem, że pozwoli na to pogoda. Mam nadzieję, że w razie czego nie będzie problemu ze skompletowaniem składu.
- Volto
- Juventino
Liga Europejska UEFA 1/8
JUVENTUS - Fulham
21.00 - Galaxy
Bierzemy się za gady! Do zobaczenia.
JUVENTUS - Fulham
21.00 - Galaxy
Bierzemy się za gady! Do zobaczenia.
- Volto
- Juventino
Liga Europejska UEFA 1/8
Fulham - JUVENTUS
Widzimy się w Benvenutti - 19.00
Fulham - JUVENTUS
Widzimy się w Benvenutti - 19.00
- dadziooo
- Juventino
Siema chłopaki!!!!!Volto widzę ze trzymasz wszystko za jaja(i tak ma być) 
co do Puszka to dalej nie mam pytań(od razu mi sie przypominają gadki przed wyjazdem na zlot :rotfl:-już się nie mogę doczekać tegorocznego)
ja dziś znowu nie pooglądam meczu bo druga flanka w robocie
Volto jak coś to bede dzwonił do Ciebie w przerwie jaki wynik
A miałem zapytać na forum widziałem temat "pokaż swoją twarz" i chciałem dać to nasze zdjęcie co nam wafelek robił w Kielcach jak jechaliśmy do Sulejowa,tylko nie wiem czy ktoś aby sobie praw autorskich nie zastrzega(Volto,"Neonazista",Puszek vel Wiśniówka)-jak cos to się dopiszcie do posta.
POzdro!!!!!!!!!!!!!

co do Puszka to dalej nie mam pytań(od razu mi sie przypominają gadki przed wyjazdem na zlot :rotfl:-już się nie mogę doczekać tegorocznego)
ja dziś znowu nie pooglądam meczu bo druga flanka w robocie
A miałem zapytać na forum widziałem temat "pokaż swoją twarz" i chciałem dać to nasze zdjęcie co nam wafelek robił w Kielcach jak jechaliśmy do Sulejowa,tylko nie wiem czy ktoś aby sobie praw autorskich nie zastrzega(Volto,"Neonazista",Puszek vel Wiśniówka)-jak cos to się dopiszcie do posta.
POzdro!!!!!!!!!!!!!
BIANCONERI FOREVER!!!!!!!!
- Volto
- Juventino
No muszę, nie mam wyboru
Dzwoń, nie ma sprawy, ja tego nie zrobię bo na koncie nic nie mam aktualnie. Wiadomo, wydam na kartę i na piwo nie będzie, nie ma głupich... Co do zdjęcia to mi tam wszystko jedno, Wiśniówka Lubelska we Wrocku melinuje więc nie mi nic do gadania, a 'neofaszysta' tym bardziej. Pozdrawiam z zachmurzonego Rzeszowa.

Dzwoń, nie ma sprawy, ja tego nie zrobię bo na koncie nic nie mam aktualnie. Wiadomo, wydam na kartę i na piwo nie będzie, nie ma głupich... Co do zdjęcia to mi tam wszystko jedno, Wiśniówka Lubelska we Wrocku melinuje więc nie mi nic do gadania, a 'neofaszysta' tym bardziej. Pozdrawiam z zachmurzonego Rzeszowa.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2010, 13:56 przez Volto, łącznie zmieniany 1 raz.
- preclix
- Juventino
Kto by wstepnie zagral na orliku w niedziele ? Trzeba szesciu osob. Licze juz volta i kuzyna, wiec trzy osoby juz sa. EDIT : Ok, jest rezerwacja na 13-14.30 w niedziele, takze kto pierwszy ten lepszy. Pozdro.[/b0
1. ja
2. Volto
3. Kuzyn
4. .....
5. .....
6. .....
PS. dadzioo, kiedy meczyk ogladnac do Rzeszowa wbijasz ? Za jedno piwo mozesz upublicznic moj wizerunek nie ma problemu. Trzymaj sie .
1. ja
2. Volto
3. Kuzyn
4. .....
5. .....
6. .....
PS. dadzioo, kiedy meczyk ogladnac do Rzeszowa wbijasz ? Za jedno piwo mozesz upublicznic moj wizerunek nie ma problemu. Trzymaj sie .
- Volto
- Juventino
Serie A / 29 kolejka
Sampdoria - JUVENTUS
Benvenutti 20.45
W niedziele się zjawię. Pogadaj z Vadem, też chętny chyba był.
Sampdoria - JUVENTUS
Benvenutti 20.45
W niedziele się zjawię. Pogadaj z Vadem, też chętny chyba był.