RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- olojuventus
- Juventino
przekonajcie mnie jakoś..naprawde chciałbym pójść
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Goblin18
- Juventino
Słuchajcie ja studiuję w rzeszowie wiec looz móglbym wbić ale mam 3 kumpli co kibicują milanowi i mojego młodszego 3 lata brata ktorzy chcieli u mnie na mieszkaniu oglądać więc nie wiem czy się urwę ale bardzo chciałbym oglądnąć z wami mecz i właśnie nie wiem co wykombinuję do tego nie wiem czy mam na zalesie autobus po 22 30
i gdzie dokładnie jest ten klub??

Lepiej umrzeć za coś niż żyć za darmo
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
brata źle wychowałeś, a kumpli źle dobierasz
Nie no - żart;) Też mam znajomego kibicującego Interowi i jeszcze się nie pozabijaliśmy 8)
Dawać, dawać - szturmem do cornera! :-D Stolik wczoraj zarezerwowałem ten co zawsze. Jakaś rezerwacja była na sąsiedni więc podejrzewam kolegow milanistów jako Nasze towarzystwo. Klub? - rzeszowski rynek, ładnie stoi w samym rogu i podświetlony apis 'Corner' - trudno nie tafić, chyba, że nie wiesz gdzie jest Rynek? Mój numer Ci pisałem, więc jak cos to dzwoń badź pisz.

Nie no - żart;) Też mam znajomego kibicującego Interowi i jeszcze się nie pozabijaliśmy 8)
Dawać, dawać - szturmem do cornera! :-D Stolik wczoraj zarezerwowałem ten co zawsze. Jakaś rezerwacja była na sąsiedni więc podejrzewam kolegow milanistów jako Nasze towarzystwo. Klub? - rzeszowski rynek, ładnie stoi w samym rogu i podświetlony apis 'Corner' - trudno nie tafić, chyba, że nie wiesz gdzie jest Rynek? Mój numer Ci pisałem, więc jak cos to dzwoń badź pisz.
- olojuventus
- Juventino
o której zbiórka i gdzie?
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Gigi Buffon
- Juventino
Matko jakbynm ja chciał przyjść !!!!! Mam jednak problem i chyba nic z tego nie będzie
Gdybym się już wybrał to nie zdąrzył bym na 8 rano do domu ,a mam pracę ..... Zostaje pub w Dąbrowie Tarnowskiej
Jak będę na zjeździe w marcu lub w kwietniu to wpadnę tylko zróbcie w tym samym ... Przepraszam ,. Ale też jestem z tego powodu wkurzony
:twisted:

Jak będę na zjeździe w marcu lub w kwietniu to wpadnę tylko zróbcie w tym samym ... Przepraszam ,. Ale też jestem z tego powodu wkurzony

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- juveni
- Juventino
Goblin18 pisze:Słuchajcie ja studiuję w rzeszowie wiec looz móglbym wbić ale mam 3 kumpli co kibicują milanowi i mojego młodszego 3 lata brata ktorzy chcieli u mnie na mieszkaniu oglądać więc nie wiem czy się urwę ale bardzo chciałbym oglądnąć z wami mecz i właśnie nie wiem co wykombinuję do tego nie wiem czy mam na zalesie autobus po 22 30i gdzie dokładnie jest ten klub??
Pippo pisze: z gg:
wołaj goblina, a on niech bierze ze soba Milanistow ;>
utwierdzam Cie w podejrzeniach :-DVolto pisze:Stolik wczoraj zarezerwowałem ten co zawsze. Jakaś rezerwacja była na sąsiedni więc podejrzewam kolegow milanistów jako Nasze towarzystwo.
jak nie bedzie trzęsienia Ziemii to bede :-D
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak wyczaiłem, że w przyszłym tygodniu na polsacie sport extra dają Juve - Atalanta o 15:00 w niedzielę.
To zaczniemy może już jutro planować (rezerwować), bo fajnie by było zakończyć pierwszą cześć sezonu z pięcioma spotkaniami.
To zaczniemy może już jutro planować (rezerwować), bo fajnie by było zakończyć pierwszą cześć sezonu z pięcioma spotkaniami.
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jeśli jest na polsacie to będzie łatwiej. ale nawet jeszcze na Milanie nie byliśmy, więc... :-D olo - w pubie, ładnie wytłumaczyłem co i jak, jeśli nie wiesz to na priva każdy chyba ma mój nr
Gigi - tym razem jeszcze wybaczymy...
Gigi - tym razem jeszcze wybaczymy...