BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
Ptrzeprazsam jeśli ktoś był dziś w Escapadzie a Nas tam nie było
. Ale była jakaś impreza i nie dało się obejrzeć meczu i poszliśmy do Astorii . Z każdym próbowaliśmy się skontaktować telefonicznie ale nie ze wszystkimi się udało. Następnym razem zrobi się rezerwację.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
Na razie sytuacja wygląda tak dzwoniłem do Cafe Jaga w sprawie oglądania i niby nie ma problemu ale żeby rezerwacje zrobić trzeba pójść osobiście
. A że ja dziś nie bardzo mogę to poprosiłem Judzia żeby się przeszedł więc więcej info pewnie będzie od niego .
P.S Alibi się "reklamuje" iż puszcza mecze LM ale trudno mi powiedzieć jakie są tam warunki oglądania i ceny

P.S Alibi się "reklamuje" iż puszcza mecze LM ale trudno mi powiedzieć jakie są tam warunki oglądania i ceny
- białas
- Juventino
no i gitaraJudzio pisze:Rezerwacja zrobiona w Cafe Jaga na godzinę 20:00.
Powiedziałem, że koło 10 osób mecz Juventusu więc problemów prawdopodobnie nie powinno być...
Do jutra
będzie ktoś jeszcze? bo jak na razie frekwencja marna :roll:
- Winner
- Juventino
Z moich informacji wywiadowczych 8) wiem że będzie Dagmara i Magic. Ale nie o tym ten post, w niedziele jest mecz z Palermo o 20:40 na polsacie futbol więc trzeba się rozejrzeć za lokalem z tym kanałem. W escapadzie mają chyba polsat cyfrowy ale ciekawe czy mają ten nowy kanał.
- kiler_bandyta
- Juventino
postaram sie byc Rafciu
tylko hmm Jaga ? no jak dla mnie malo miejsca, ale ok na 90% bede 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...