Forumowicz od A do Z - vol.2
- mnowo
- Qualità Juventino
Jestem właśnie po lekturze alfabetu vol.#2 p.Zambrotty.
Wiedziałem, że to będzie coś dobrego. Naprawdę, jestem pod ogromnym wrażeniem. Aż mi się bardziej zachciało napisać swój drugi alfabet...
PS. A z tym kurczakiem i Noblem... mistrzostwo
Wiedziałem, że to będzie coś dobrego. Naprawdę, jestem pod ogromnym wrażeniem. Aż mi się bardziej zachciało napisać swój drugi alfabet...
PS. A z tym kurczakiem i Noblem... mistrzostwo

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dzięki leniup, ostatnio niestety nie mam stałego dostępu do netaleniup pisze:Jako, że Dragona coś ostatnio nie ma a nie ma sensu żeby zabawa stała w miejscu, wyręczę Smoka i rozpocznę kolejną ankietę w której udział biorą:
stahoo
Pawełek
January
minimav

- Juve Master
- Juventino
W tym jeden mój :>Pawełek pisze:Łał, mam aż dwa głosy 8)![]()
Osobiście liczę na wygraną stahoo'a, bo chciałbym przeczytać jego alfabet
- stahoo
- Juventino
Dzięki :oops:Pawełek pisze:Osobiście liczę na wygraną stahoo'a, bo chciałbym przeczytać jego alfabet
Po ostatnich wypowiedziach i po przeczytaniu kilku starych alfabetów, będę się bac pisac mój, jeżeli oczywiście ankieta nie ulegnie zmianie. Ale coś małe zainteresowanie w głosowaniu jest...
- Alfa i Omega
- Juventino
tylko w teorii ; ) zresztą "Każde uogólnienie jest niebezpieczne. nawet to" - A. Dumas.Lypsky pisze:Z całym szacunkiem, ale dla mnie nie ma porównania między tworem 15latka, a tekstem dorosłego faceta.
no to mój przedział wiekowy, więc mogę zapewnić, że mam trochę znajomych, którzy może nie tyle mają świetne pióro, co znacznie ciekawszy sposób postrzegania niektórych spraw niż niejeden pełnoletni gość.
swoją drogą, fajna idea Misia z cytatami na tablicy korkowej. sam chyba sobie coś takiego zrobię. i to koniecznie.
- adryjan
- Juventino
Do Il Tifoso:) Bardzo fajny alfabet Grzesiek:) GRATULACJE czytając go nigdy bym nie pomyślał, że pisał go 15 letni chłopak:) masz bardzo fajne poglądy no i kochasz Juve tak jak ja:) każdy ma prawo do własnych opinii i przekonań Ty przedstawiłeś swoje i każdy może się z nimi zgadzac lub nie każdego wybór:) muszę powiedziec, że po tym co przeczytałem poznałem Cię trochę lepiej i tylko utwierdziłem się w tym, że jesteś spoko gościem:) Tacy jak Ty są prawdziwymi kibicami Juve:) Fajna lekturka ten Twój alfabet:) Pozdrowienia :-D :-D :-D
- January
- Juventino
O ile dobrze pamiętam, to dziś miała kończyć się ankieta 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- January
- Juventino
Dziękuję wszystkim tym, którzy oddali na mnie głosy i również tym, którzy oddali głosy na stahoo, minimava i Pawełka
stahoo gratuluję zwycięstwa i czekam z niecierpliwością na Twój alfabet 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- stahoo
- Juventino
Dzięki wielkie wszystkim
Już pare literek mam i dzisiaj z samego rana zabieram się do pisania. Czas mam, bo najbliższa matura dopiero 25 maja (ustny angol).
Alfabet raczej nie będzie niczym niezwykłym, nie będzie wielkich przemysleń filozoficznych, jakich niektórzy oczekują w alfabetach. W tych kilkunastu literkach chcę po prostu zawrzec najważniejsze rzeczy związane z moim życiem
edit.
No dobra, o komnacie napisze.

Alfabet raczej nie będzie niczym niezwykłym, nie będzie wielkich przemysleń filozoficznych, jakich niektórzy oczekują w alfabetach. W tych kilkunastu literkach chcę po prostu zawrzec najważniejsze rzeczy związane z moim życiem

edit.
No dobra, o komnacie napisze.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2009, 10:18 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.