Serie A (13): Inter 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 14:44

Mam Pytanie...
Czy na dzisiejszy mecz, zostaną wpuszczeni Fani Juve ?

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 14:46

A dlaczego mieliby zostać nie wpuszczeni :?: :shock: Spotkanie odbędzie się normalnie z udziałem naszych tifosich.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 15:33

Wreszcie, już nie moge dłużej czekać, jeszcze 5 godz. Nerwy nie do opisania, to nie jest zwykły mecz, każdy to wie. W zasadzie nie ma co pisać, bo wszystko to tylko przewidywania, osobiście czuję, że będzie jak w tamtym sezonie i w sezonie przed naszą degradacją. Wygramy to :twisted: Musimy!

FORZA JUVENTUS :!: :!: :!:

Obrazek
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 15:37

mrozzi pisze: To wy macie swoje własne forum :?: :whistle: 8) Myślałem,że nie,z uwagi na fakt,że tak często tu przesiadujecie :wink:
Ja tu przesiaduje czesto, bo mam zapedy "sado-maso" i lubie troche poprzebywac w paszczy lwa ;p

Siedzenie na wlasnym forum, ma swoje zalety, ale i swoje wady.

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 15:56

Luker pisze:
mrozzi pisze: To wy macie swoje własne forum :?: :whistle: 8) Myślałem,że nie,z uwagi na fakt,że tak często tu przesiadujecie :wink:
Ja tu przesiaduje czesto, bo mam zapedy "sado-maso" i lubie troche poprzebywac w paszczy lwa ;p

Siedzenie na wlasnym forum, ma swoje zalety, ale i swoje wady.
W sumie mi to nie przeszkadza, ale jakbyś mógł wyrzucić tego głupka z avatara to w ogóle byłoby extra.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 16:50

3 i pół godziny do meczu. Jestem tak podekscytowany jak przed finałem LM w 2003 roku. Mam duże obawy bo jeśli przegramy to ciężko będzie mi się z tym pogodzić.
Liczę na wolne Alexa. Jak to Szpakowski wyliczył nasz król 1 z 3 rzutów wolnych zamienia na bramkę :) . Czyli 6 wolnych w obrębie pola karnego nam wystarczy 8) . A tak na serio to najbardziej liczę na Camora i jego dogrania do Amauriego. Już nie wiem co pisać - emocje nie do opisania.

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 16:54

_Jah pisze: W sumie mi to nie przeszkadza, ale jakbyś mógł wyrzucić tego głupka z avatara to w ogóle byłoby extra.
A co z nim nie tak ?
Gotti pisze:Już nie wiem co pisać - emocje nie do opisania.
Ciezko sie z tym, nie zgodzic.

Aha, nie napisalem na co stawiam. 2-1 dla naszych, po golu Del Pedro dla was, ze stalego.

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 17:09

No cóż, dziś czeka nas spotkanie wyjątkowe, pełne emocji, bez względu na to jak będzie wyglądała gra. Zresztą, spotkania między Interem i Juventusem zawsze powodują zdwojoną ambicję u piłkarzy, dzięki czemu o poziom sportowy meczu możemy być spokojni.

Derby Włoch od zawsze były czymś niecodziennym, meczem jaki zdarza się zaledwie dwa razy w sezonie. Od pewnego czasu, ranga meczy wzrosła chyba jeszcze bardziej. To już nie są spotkania dominującego w lidze Juventusu, z "wiecznie przeciętnym" Interem. Patrząc z boku, można by pomyśleć, że role się odwróciły, Inter wydaje się być najmocniejszy, podczas gdy Juventus nie jest już najlepszy.
Kibice Juventusu mają jednak inny pogląd na tę sprawę. Ktoś wyrządził nam wielką krzywdę, nie powinniśmy byli nigdy grać w drugiej lidze. Nie dość, że to nie jest nasze naturalne środowisko, to jeszcze powodów, konkretnych powodów - brak.
Żeby tego było mało, my spadamy z piedestału, a rywal wykupuje naszego napastnika i pomocnika, bardzo ważnych dla zespołu. Wtedy mówiłem sobie, niech nie oddają Zlatana, niech zostanie. Teraz nie ma już przeszłości, nie dla niego widocznie Juventus. Ibrahimovic bowiem, "chcąc skończyć karierę w Juve" odszedł do Interu. No i dobrze, bo nie wyobrażam sobie siebie, patrzącego teraz na jego ... twarz po strzeleniu bramki dla Juventusu i cieszącego się, a tak pewnie by było.

Ibrahimovic ? Vieira ? A kto to ? Dziś nie znaczą już dla mnie nic, dziś mamy Sissoko, mamy Amauriego. Wracamy na kolejny pojedynek, i choć skład zmienił się znacząco, to dalej my jesteśmy Juventusem, wciąż wielkim Juventusem. Co z tego, że ostatnio nie zdobyliśmy mistrzostwa, prędzej czy później ono znów będzie nasze. Co z tego, że Inter prowadzi w lidze, przecież różnica jest niewielka, a nasze wpadki skończy się jakiś czas temu. I w końcu, co z tego, że zagramy na San Siro ? W końcu w ubiegłym sezonie również graliśmy :).

Mówiąc szczerze, mimo ogromnej wiary w nasze zespół, mam świadomość, że tak trudnego pojedynku jeszcze przed sobą nie mieliśmy, i w lidze mieć już chyba nie będziemy.
Inter ma wspaniałych piłkarzy, jak Julio Cesar, Maicon, Cambiasso czy Ibrahimovic. Nie mam jednak wątpliwości, że i Juventus ma czym postraszyć, Chiellini, Sissoko, Camoranesi, Del Piero czy Amauri to również piłkarze wielkiego formatu. Szkoda tylko, że zagrać nie może Buffon, Zanetti oraz Trezeguet. To bardzo ważni piłkarze, ale trzeba poradzić sobie z tym kto jest dostępny.

Pewien jestem tego, że nikt z naszych nie będzie odpuszczał, że dadzą z siebie wszystko. Nie wiem jaki będzie wynik, wiem tylko, że mecz będzie piękny.

Magica Juventus Vinci Per Noi

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 18:59

xpack pisze:ogarnij troche bajere koleszko takie teksty to do mamy serwuj... (Inter-Juve 0:1)
Człowieku jak Ci się nie chce szukać to nie szukaj, ale nie licz na to, że wszyscy będą CI pod nos podstawiać wszystko :?

Co do meczu. Jesteśmy w formie, mamy Alexa, a ja liczę na wystep Mrówencji na podmęczonych obrońców Interu :pray: , ale czy Ranieri go wpuści - nie wiem. A może zagramy trójzębem :think: No, ale niezależnie jak zagramy oczekuję jednego: walki o każdą piłkę ze strrony Juve. Wynik - zadowoli mnie remis, wygrana byłaby miłą niespodzianką. 250 bramka Alexa? Wydaje mi się, że strzeli ją. Dużo zależy od naszych obrońców i Manningera.

Wesoł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 19:40

Nie mogę usiedzieć na miejscu, niech to spotkanie się już zacznie :)

Żeby jeszcze bardziej się podjarać przed meczem, gorąco polecam ten link:

Liczę mocno na to, że Zlatanek bedzie schodził z podobną miną z murawy :twisted:

"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
Slepy_fan

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 19:42

_Jah czy naprawdę zachowanie chociaż małej życzliwości jest dla Ciebie problemem? Wklej swoje zdjęcie to się pośmiejemy, a nie po Lukerze jedziesz.

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 20:08

Sklad Interu, wedlug interchannel, jesli was interesuje:

Julio Cesar
Maicon
Materazzi
Samuel
Maxwell
Zanetti
Stankovic
Cambiasso
Muntari
Ibrahimovic
Adriano

Od razu sie rzuca Matrix i Adriano w skladzie. To bedzie 4-3-1-2, na to wyglada.

Obrazek
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 20:11

Im gorszy kurs na Juve, tym lepiej dla obstawiających :]
To bedzie wielki mecz, zapewne wojna na boisku. Oby w koncu zagral Camor od 1 minuty, wiadomo ze nasze prawe skrzydlo i duża część ofensywy bez niego kuleje.
Zapuszczam Europe - Final Countdown i jedziemy!!!
Wygramy to.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 20:17

Wyjazd na Inter znaczy dla mnie duzo wiecej niz mecze z Realem, ale mam nadzieje, ze zakonczy sie rownie dobrym dla nas wynikiem. Ciekawy jestem skladu, chociaz zagadek jest niewiele. Oby to byl mecz Tiago ;). Jedno jest pewne. Bedzie sie dzialo. Jak dla mnie 2-2.

Make friends for life or make hardcore enemies!
R.A.B.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 20:17

LE FORMAZIONI UFFICIALI
INTER (4-3-1-2): J. Cesar; Maicon, Samuel, Materazzi, Maxwell; Stankovic, Cambiasso, J.Zanetti; Muntari; Ibrahimovic, Adriano. A disp. Toldo, Burdisso, Quaresma, Mancini, Figo, Cruz, Balotelli. All. Mourinho
JUVENTUS (4-4-2): Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Tiago, Nedved; Amauri, Del Piero. A disp. Chimenti, Mellberg, De Ceglie, Marchisio, Camoranesi, Giovinco, Iaquinta. All. Ranieri

Zablokowany