LM (Gr. H) [03]: JUVENTUS 2-1 Real
- L u k
- Interista
GRATULACJE!!!
Nie wiem jak z gry, bo ogladalem Fiore, ale wynik swietny. A jesli chodzi o CL, to kibicuje wszystkim wloskim klubom, odkad to Serie A stracilo na renomie w Europie. W lidze wloskiej, jest juz inaczej, to tak zebyscie nie mysleli, ze interista z juventino moga zyc w zgodzie
To nie zadne "mendy" ;P z EPL, ale Real, to Real, a wynik idzie w swiat, i moze to tylko pomoc posrednio wszystkim wloskim klubom. Im szybciej, wloskie kluby zaczna odzyskiwac respect przeciwnika, tym lepiej na dluzsza mete.
Szkoda Fiory, bo spokojnie mogli mecz swoj zremisowac, lub co najmniej strzelic 2 gole, a szans bylo do tego multum.
Mam nadzieje, ze jutro my tez zgarniemy 3 punkty, a Roma mocno powalczy o remis w Londynie, co bedzie malym cudem, ale sa w stanie tego dokonac, jak sie zepna na 110%, tak jak pewnie wy dzis.
Jeszcze raz gratulacje, i wyjscie z grupy juz raczej pewne. Jesli zas idzie o lige, to forme ligowa mozecie spokojnie dalej kontynuowac. O to nie bede mial zadnych pretensji ;P
Nie wiem jak z gry, bo ogladalem Fiore, ale wynik swietny. A jesli chodzi o CL, to kibicuje wszystkim wloskim klubom, odkad to Serie A stracilo na renomie w Europie. W lidze wloskiej, jest juz inaczej, to tak zebyscie nie mysleli, ze interista z juventino moga zyc w zgodzie

To nie zadne "mendy" ;P z EPL, ale Real, to Real, a wynik idzie w swiat, i moze to tylko pomoc posrednio wszystkim wloskim klubom. Im szybciej, wloskie kluby zaczna odzyskiwac respect przeciwnika, tym lepiej na dluzsza mete.
Szkoda Fiory, bo spokojnie mogli mecz swoj zremisowac, lub co najmniej strzelic 2 gole, a szans bylo do tego multum.
Mam nadzieje, ze jutro my tez zgarniemy 3 punkty, a Roma mocno powalczy o remis w Londynie, co bedzie malym cudem, ale sa w stanie tego dokonac, jak sie zepna na 110%, tak jak pewnie wy dzis.
Jeszcze raz gratulacje, i wyjscie z grupy juz raczej pewne. Jesli zas idzie o lige, to forme ligowa mozecie spokojnie dalej kontynuowac. O to nie bede mial zadnych pretensji ;P
- Filippo911
- Juventino
Dokładnie , szczerze mówiąc nie wiem o co temu "ekspertowi" chodziło .Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!
Że Juve straciło rozpęd , że to ta sama ekipa co kilka lat temu ( Nedved , Del Piero i kto jeszcze z tamtego składu dziś zagrał?? ) .
Może obstawił Real i mu kupon nie wszedł ;P
F.
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 23:38 przez Filippo911, łącznie zmieniany 1 raz.
- L u k
- Interista
Ten pan, to niezly pacan. Tak go trzeba okreslic.Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!
Nie pamietam za co, ale ogladalem skroty w dzien kiedy Inter gral chyba z Werderem, i ten pan musial powiedziec jakies banialuki o Interze, bo jak go widze, to jakos niezbyt go darze sympatia, chociaz to, ze nie wiem za co, mnie dobija. Ale w takich rzeczach sie nie myle.
Ten koles wczesniej z tymi fredzlami, byl tez ewenement, ale jakos go weselej pamietam. Do tego te skroty to jakas parodia. Kiedys trwaly cos godzine z czyms, przez co skroty to byly faktycznie skroty, a dzis, to 2 akcje + gole, i to wszystko z meczu.
- DP fan
- Juventino
Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!
Zgadzam się takich smutów na temat Juventusu już dawno nie słyszałem
(może dla tego że rzadko oglądam tvp).
Forza Juve!
- Łukasz
- Juventino
Mógłby ktoś to mnniej więcej przytoczyć, bo za późno włączylem?DP fan pisze:Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!
- Alexd
- Juventino
Dokładnie, ten dziennikarz z krzywym ryjem to przegięcie "pauy" na maxa ;/Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!
Co do meczu świetnie Juventini, piękny gol Alexa, nie zawiódł (znowu!).
Ranieri godnie, a jednak mógł zamiast Iaquinty wpuścić Sebe

Czekamy na Camora i jedziemy po zwycięstwo do Hiszpani!
Forza Juventus!
"Zaczynamy drugą połowę...Nasi tradycyjnie wyglądają lepiej od graczy Interu. Ale to cecha charakterystyczna każdego Bianconeriego."
- figc1898
- Juventino
Uff... Ale mecz! Długo czekałem na taki spektakl. Pierwsze dziesięc minut zagraliśmy lepiej niż wszystkie poprzedni mecze w Serie A, Real wtedy nie istniał 
Nareszcie moge iść spokojnie spać i jutro się obudzić i poczytać newsy z wywiadami piłkarzy.
Fabio Cannavaro przyjęty na Olimpico jak każdy inny ex czyli gwizdami. Jednak ja widziałem u Niego w całym spotkaniu sentyment do Juve. Nie brał udziału w żadnej ofensywnej akcji Realu a po meczu zaraz z Alexem wymienili sie koszulkami.

Nareszcie moge iść spokojnie spać i jutro się obudzić i poczytać newsy z wywiadami piłkarzy.
Fabio Cannavaro przyjęty na Olimpico jak każdy inny ex czyli gwizdami. Jednak ja widziałem u Niego w całym spotkaniu sentyment do Juve. Nie brał udziału w żadnej ofensywnej akcji Realu a po meczu zaraz z Alexem wymienili sie koszulkami.
- pan Zambrotta
- Juventino
Pan "boski zaczes" z Rzeczpospolitej mógłby sobie darować komentarze, skoro o Juventusie wie tyle co pokaże mu telegazeta.
Zagraliśmy na tyle, na ile nas stać. W wyniku kontuzji i dobrej gry w pierwszej połowie musieliśmy opaść z sił. Dlatego przymykam oko na drugą połowę i rajdy Robbena.
Marchisio kontuzja, Legrottaglie też zszedł po I połowie. Matko boska!
Komentatorzy na nsporcie mądrze mówili o naszych kontuzjach. Podkreślali, że 90% urazów to kontuzje mięsniowe, czyli wynikające z przemęczenia.
O dziwo, na nsport węcej mowiono o Juve niż o Realu! Kocham tę stacje. Własnie trwają skróty na n i pewnie Boniek z Polem coś ciekawego jeszcze powiedzą.
A jednak ustawienie :
...................[of. pomocnik]................
....skrzydłowy........................skrzydłowy
.........................Sissoko...........
funkcjonuje poprawnie.
Każdy zasłużył na brawa, nawet Molinaro i Salihamidzić. Szczególnie ten drugi zrobił tyle rajdów, co przez cały poprzedni sezon.
Ciekawe jak ten mecz odbije się na nadchodzące derby.
Aha, ludzie - musicie wchodzić od razu po meczu na stronę? przez was nie mogę wbić na forum! :C
Zagraliśmy na tyle, na ile nas stać. W wyniku kontuzji i dobrej gry w pierwszej połowie musieliśmy opaść z sił. Dlatego przymykam oko na drugą połowę i rajdy Robbena.
Marchisio kontuzja, Legrottaglie też zszedł po I połowie. Matko boska!
Komentatorzy na nsporcie mądrze mówili o naszych kontuzjach. Podkreślali, że 90% urazów to kontuzje mięsniowe, czyli wynikające z przemęczenia.
O dziwo, na nsport węcej mowiono o Juve niż o Realu! Kocham tę stacje. Własnie trwają skróty na n i pewnie Boniek z Polem coś ciekawego jeszcze powiedzą.
A jednak ustawienie :
...................[of. pomocnik]................
funkcjonuje poprawnie.
Każdy zasłużył na brawa, nawet Molinaro i Salihamidzić. Szczególnie ten drugi zrobił tyle rajdów, co przez cały poprzedni sezon.
Ciekawe jak ten mecz odbije się na nadchodzące derby.
Aha, ludzie - musicie wchodzić od razu po meczu na stronę? przez was nie mogę wbić na forum! :C
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 23:43 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- krop
- Juventino
Tak w skrocie chodzilo o to ze Juve wygralo ten mecz fuksem i w ogole u nas tylko gra Nedved i Alex. A co lepsze to przy 1 golu wg. niego asystowal wlasnie PavelŁukasz pisze:Mógłby ktoś to mnniej więcej przytoczyć, bo za późno włączylem?DP fan pisze:Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!

- kalonji
- Juventino
off. Te frędzle to dredy;]Luker pisze:Ten koles wczesniej z tymi fredzlami, byl tez ewenement, ale jakos go weselej pamietam.
Swoją drogą jaki kolo był pewny, że w rewanżu Real będzie górą, aż mu puder z buźki zniknie jak zobaczy silne Juve również w Madrycie.
- Łukasz
- Juventino
Przy tak pracowitym i znakomicie dysponowanym om-ie na pewno. Niemniej jednak po zejściu posprzątanego przez Momo Marchisio trochę chaosu wdarło się w nasze szeregi. Z Diego byłoby gorzej.Miś Coccolino pisze: ...................[of. pomocnik]................
[/quote]Luker pisze:Ten koles wczesniej z tymi fredzlami, byl tez ewenement, ale jakos go weselej pamietam.
Stec. Ale nie wiem, co do Niego masz. Inteligentny gość.
- KeRmit19
- Juventino
Łukasz napisał:
A jednak wiara czyni cuda;]! Wierzylem ,mocno wierzylem, ze wygramy z Realem
! udalo sie;]. W huraoptymizm nie bede popadal bo 2 polowie mielismy b duzo szczescia;] Ale mielisy i juz;]! Wynik cudowny :-D mam nadzieje, ze ta wygrana bedzie poczatkiem marszu od zwyciestwa do zwyciestwa
. Alex - kapitalny gol - podobny do tego zdobytego z Artmedia. No to teraz czas na derby Turynu...
kropek napisał:Mógłby ktoś to mnniej więcej przytoczyć, bo za późno włączylem?
Jak by tego bylo malo to dodal jeszcze, ze on widzi w skladzie Juventusu takich samych zawodnikow jacy grali 5 lat temu, po czym zaczal wymieniac: Del Piero, Nedved...cisza;]:shock: A do tego dodal jeszcze, ze w Juve starzy sie kloca z mlodszymi zawodnikami i ze jeden z zawodnikow Juventusu zamknal sie w szatni. Yyyyy...No comment :shock:Tak w skrocie chodzilo o to ze Juve wygralo ten mecz fuksem i w ogole u nas tylko gra Nedved i Alex. A co lepsze to przy 1 golu wg. niego asystowal wlasnie Pavel Very Happy mowil tez ze Real nas pojedzie w rewanzu ;]
A jednak wiara czyni cuda;]! Wierzylem ,mocno wierzylem, ze wygramy z Realem

Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 23:57 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- oliver
- Juventino
I za to kocham włoską piłkę. A najlepszym przykładem był mecz na Euro 2000 z Holandią.^FAZZI^ pisze:zaprezentowalismy cala esencje cattenacio
Oni cisną, a my swoje. Strzela czy nie strzelą emocje nie wiarygodne.
A po jaką cholerę mieliśmy atakować Real. Mi się wydaję , że to my wygrywali i nie graliśmy z kelnerami. Wygraliśmy z Realem a wy byście chcieli od razu 4-0. Przypominam , że to nie gra komputerowa to Live! Naprawdę nie macie się czego czepiać!Moonk pisze:tylko byśmy zaczeli grać w piłkę co za tym idzie byśmy się odkryli i ten wynik by byl podobnie jak w meczu Aresnalu 2-5 wiadomo dla kogo..
Tak i dla tego nie zdobędziemy Scudetto, tylko Champions LeagueFalsoVero pisze:Trzeba przyznać, że nie zawodzimy w meczach na szczycie!

Lypsky pisze:jeśli ktoś dawno nie był w cyrku, proponuję zerkać na skróty w tvp2, pan z rzeczpospolitej jest genialny!
Tak dołożyć jeszcze tego w okularkach co jest w szybkiej piłce i śmiało mogą tworzyć kabaret. Czujecie ich trzech razem na żywo beczka śmiechu! TVP ostatnio przegina.Luker pisze: Ten koles wczesniej z tymi fredzlami, byl tez ewenement,
Dobrze , że zdążyłeś chociaż na jeden skrót.Łukasz pisze:Mógłby ktoś to mnniej więcej przytoczyć, bo za późno włączylem?

Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 23:58 przez oliver, łącznie zmieniany 2 razy.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Arbuzini
- Juventino
Nawet jeśli to, to całe szczęście nie Tobie to oceniać.Juventino90 pisze:Rozumiem radosc. Ale czy takie posty nie sa zbedne?Arbuzini pisze:Chyba ciągle jeszcze do mnie nie dociera to co się stało.
Pierwsza połowa bardzo dobra, graliśmy z Realem jak równy z równym. Druga pokazała, że nic nie zmieniło się od zeszłego sezonu - dalej jesteśmy bezradni wobec kontuzji podstawowych zawodników.