Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach
- paku
- Juventino
Wielkie piwo dla Ciebie!Michal17 pisze:Zapewne chodzi Ci o to:paku pisze:Ps. Ma ktoś dzisiejszego Newseeka ?
http://i36.tinypic.com/n2deer.jpg
http://i37.tinypic.com/5cnmv5.jpg
Szkoda, że tak mało o naszym Borysie...
Byłeś we Wrocku ?
- Michal17
- Juventino
Niestety spóźniłem się na zapisy, jak wiesz bilety poszły w godzinę czy dwie... Musiałem obejść się smakiempaku pisze:Byłeś we Wrocku ?
Do Chorzowa nie mogę jechać z przyczyn niezależnych ode mnie więc sezon wyjazdowy już niestety zakończyłem... Został mi tylko mecz z Odrą na R22 i zima.
- paku
- Juventino
Melanż był konkretny z braćmi. Wszystko pięknieMichal17 pisze:Niestety spóźniłem się na zapisy, jak wiesz bilety poszły w godzinę czy dwie... Musiałem obejść się smakiempaku pisze:Byłeś we Wrocku ?![]()
Do Chorzowa nie mogę jechać z przyczyn niezależnych ode mnie więc sezon wyjazdowy już niestety zakończyłem... Został mi tylko mecz z Odrą na R22 i zima.

Tylko mam jedno zastrzeżenie, nie obyło się bez gwizdów dla piłkarzy Wisły ze strony fanów Śląska. Może się czepiam ale na meczu Wisła-Lechia także mecz przyjaźni nie słyszałem najmniejszego gwizdu na piłkarzy Lechii, dodatkowo zaśpiewaliśmy przy stanie 3-0 dla Wisły, "Troszkę za dużo Wisełko troszkę za dużo!" Może jedynie mi się to nie podobało...
Ja do Chorzowa jadę, zapisałem się czekam tylko na informację o której special rusza

Wyjazd rzecz Święta !
- paku
- Juventino
Jako że jakaś cisza tutaj zapadła to może ja coś napiszę 
Ostatnia kolejka w tym roku kalendarzowym.
Do Krakowa przyjeżdża drużyna Odry, ciekawe czy kibice też przyjadą
Dla nas to i tak nie ma znaczenia. Prawdopodobnie ostatni mecz na Reymonta na kolejny rok, półtora(?)
:roll:
Chociaż żadnych konkretnych sytuacji jeszcze nie podjęto.
Ale na pewno rozstaniemy się godnie z D
Michał17, nie muszę pytać czy będziesz?

Ostatnia kolejka w tym roku kalendarzowym.
Do Krakowa przyjeżdża drużyna Odry, ciekawe czy kibice też przyjadą

Dla nas to i tak nie ma znaczenia. Prawdopodobnie ostatni mecz na Reymonta na kolejny rok, półtora(?)

Chociaż żadnych konkretnych sytuacji jeszcze nie podjęto.
Ale na pewno rozstaniemy się godnie z D

Michał17, nie muszę pytać czy będziesz?
- Michal17
- Juventino
Ja się łudzę, że zostaniemy przy R22paku pisze:Dla nas to i tak nie ma znaczenia. Prawdopodobnie ostatni mecz na Reymonta na kolejny rok, półtora(?):roll:
![]()

Oczywiście, że będę:)paku pisze:Michał17, nie muszę pytać czy będziesz?
Inna ciekawa sprawa kibicowska:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,titl ... omosc.html
- "Ta flaga nawołuje do agresji. A komunizm wcale nie był zły". Właśnie takich argumentów najczęściej używają delegaci żądający usunięcia baneru - mówią pracownicy Lechii.
- Oczywiście, że flagi z takim hasłem nie powinno być na meczu. Bo wzywa do nienawiści. Jeśli nie zniknie, klub powinien być ukarany, i to dotkliwie - twierdzi posłanka SLD Joanna Senyszyn.
Dla niewiedzących o jaką flagę chodzi:

lub
http://www.bytovia.pl/flagi/foto/duze/l ... stion2.jpg
Wypadałoby pozdrowic PZPN przyśpiewką, którą wszyscy znają, a jeden poseł nawet w TV zacytował...
AVE LECHIA!
- mały skała
- Juventino
Sprawa flagi Lechii jest dla mnie śmieszna. Cóż widać kogoś razi fakt negowania komunizmu. A potem PZPN się oburza, że nazywają ich reliktami PRL-u.
Co do ligi to szkoda, że już przerwa- jeszcze by się pochodziło:)
Co do ligi to szkoda, że już przerwa- jeszcze by się pochodziło:)
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- paku
- Juventino
No i mamy karę za derby z PE.
"Klub Wisła Kraków został pozbawiony możliwości zamawiania biletów dla zorganizowanych grup kibiców na trzy najbliższe mecze Ekstraklasy, w związku z nagannym zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu 6. kolejki Pucharu Ekstraklasy Cracovia Kraków - Wisła Kraków (wznoszenie wulgarnych okrzyków o treściach antysemickich). Na klub została też nałożona kara finansowa w wysokości trzydziestu tysięcy złotych" - czytamy w komunikacie Komisji Ligi.
LOL
Zajście miało miejsce na meczu PUCHARU EKSTRAKLASY a My, Wiślacy zostaliśmy pozbawieni możliwości wyjazdu na mecze LIGOWE !
Zostaje tylko zaśpiewać, Pzpn, Pzpn Jechać Jechać PZPN
Ps.

Konferencja Skorży i Majewskiego kapitalna
"Klub Wisła Kraków został pozbawiony możliwości zamawiania biletów dla zorganizowanych grup kibiców na trzy najbliższe mecze Ekstraklasy, w związku z nagannym zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu 6. kolejki Pucharu Ekstraklasy Cracovia Kraków - Wisła Kraków (wznoszenie wulgarnych okrzyków o treściach antysemickich). Na klub została też nałożona kara finansowa w wysokości trzydziestu tysięcy złotych" - czytamy w komunikacie Komisji Ligi.
LOL
Zajście miało miejsce na meczu PUCHARU EKSTRAKLASY a My, Wiślacy zostaliśmy pozbawieni możliwości wyjazdu na mecze LIGOWE !
Zostaje tylko zaśpiewać, Pzpn, Pzpn Jechać Jechać PZPN

Ps.

Konferencja Skorży i Majewskiego kapitalna

- paku
- Juventino
- leniup
- Redaktor
Jednostronny wykład. Zachwalający wszystko co kibicowskie, pomijający ciemne aspekty. Zgadzam się niemal ze wszystkim co powiedział pan doktor, ale jeśli już robi wykład o kibicach to należało by też spojrzeć na to trochę obiektywnie, bo wśród kibiców są również ćwierćmózgi dla których np. liczy się tylko JP (bynajmniej nie jest to JuvePoland

- paku
- Juventino
Jednostronny ?leniup pisze:Jednostronny wykład. Zachwalający wszystko co kibicowskie, pomijający ciemne aspekty. Zgadzam się niemal ze wszystkim co powiedział pan doktor, ale jeśli już robi wykład o kibicach to należało by też spojrzeć na to trochę obiektywnie, bo wśród kibiców są również ćwierćmózgi dla których np. liczy się tylko JP (bynajmniej nie jest to JuvePoland) i jest to sens ich życia. Ciekawie i trafnie zinterpretowana rola policji. Niestety również tylko argumenty przeciwko działaniom służb mundurowych, a przecież oni nie są wszystkiemu winni. Matołów na stadionach i poza nimi nie brak, dla mnie to nie są kibice choć nimi się nazywają. Należało by na to zwrócić uwagę.
Obiektywny.
- leniup
- Redaktor