Kontuzje
- Zawidowianin
- Juventino
Już prędzej Esposito.
Taki Salihamidzic by się teraz przydał. A on jak na złość też kontuzjowany.
Taki Salihamidzic by się teraz przydał. A on jak na złość też kontuzjowany.
- deszczowy
- Juventino
Brazzo... Już nawet zapomniałem, że ten chłopak u nas gra... Kiedy on ostatnio wystąpił w oficjalnym meczu?
- Monte Cristo
- Juventino
Jesli sie nie myle to w meczu z Palermo (moge sie mylicdeszczowy pisze:Brazzo... Już nawet zapomniałem, że ten chłopak u nas gra... Kiedy on ostatnio wystąpił w oficjalnym meczu?

- Kubba
- Juventino
http://www.juvepoland.com/news.php?id=12204
No to De Ceglie ma spokojnie 2 miesiące przerwy w meczach
Po prostu fantastycznie. Juventus to jeden wielki szpital. Jak tak dalej będzie to Ranieri chyba Primavere wystawi...
No to De Ceglie ma spokojnie 2 miesiące przerwy w meczach

- Kubba
- Juventino
Tego, że dużo graczy jest kontuzjowanych? Nie mam pojęcia, nikt pewnie nie wie. Można spekulowac, ze przemęczenia, źle dobrane treningi itp.Tulynek pisze:ciekawe co jest tego przyczyną...:!:
Tego, że Paolo ma połamane żebra? Zderzenie się dwóch piłkarzy ze sobą... Niestety dla nas, padło na De Cegile, że schodził z boiska na noszach

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zagrał po kontuzji 15 min. w meczu z Atalanta w Bergamo, potem połówkę z monaco w towarzyskim meczu, gdzie znowu ,,coś mu się stało''.Kuzminski pisze:Jesli sie nie myle to w meczu z Palermo (moge sie mylicdeszczowy pisze:Brazzo... Już nawet zapomniałem, że ten chłopak u nas gra... Kiedy on ostatnio wystąpił w oficjalnym meczu?).
Sytuację można już śmiało określić mianem tragicznej. Jak omijają nas kontuzje mięsni, to nasi zawodnicy się łamią. Sytuacja z De Ceglie nie wygladała tak groźnie jak się okazało :roll: Jeste fatalnie, teraz to nam zawodnicy wypadają już na ponad 2 miesiace, jak Zanetti czy teraz Paolo. Brak mi słów, poprostu brak :doh: :evil:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A tak liczyłem na występ Paolo w spotkaniu przeciwko Chelsea... Na całe szczęście na ten dwumecz wykuruje się już najprawdopodobniej Kielon - bez niego nie wyobrażam sobie naszej defensywy w takich pojedynkach... Wracając do De Ceglie - szczęście w nieszczęściu, jak ktoś już wcześniej zauważył, że nie jest to uraz odnawialny i nie ma żadnego związku z mięśniami czy stawami... Jak chamsko grali gracze Napoli, widzieli wszyscy... Po sezonie trzeba koniecznie zakupić konkretnego obrońcę bądź nawet dwóch - pozostaje mieć nadzieję, że obecna sytuacja zostanie przeanalizowana przez nasz zarząd... 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zebina teraz to dla nas najlepsze lekarstwo na tragiczną prawą stronę, pod warunkiem, że bedzie się przyzwoicie prezentował. Ale on dopiero zaczyna trenować, więc nie napalałby się za bardzo... i czego się spodziewać od zawodnika, który tyle nie grał :roll:

- kornknot
- Qualità Juventino
No właśnie, zero zgrania z pozostałymi obrońcami przy Juve grającym często na spalone. Może być nieciekawie. Ale z drugiej strony Zebina w formie jest świetnym graczem i potrzebujemy go tak samo jak Camora, czyli bardzo.Dragon pisze:Zebina teraz to dla nas najlepsze lekarstwo na tragiczną prawą stronę, pod warunkiem, że bedzie się przyzwoicie prezentował. Ale on dopiero zaczyna trenować, więc nie napalałby się za bardzo... i czego się spodziewać od zawodnika, który tyle nie grał :roll:
- Majos
- Juventino
kornknot pisze:No właśnie, zero zgrania z pozostałymi obrońcami przy Juve grającym często na spalone. Może być nieciekawie. Ale z drugiej strony Zebina w formie jest świetnym graczem i potrzebujemy go tak samo jak Camora, czyli bardzo.Dragon pisze:Zebina teraz to dla nas najlepsze lekarstwo na tragiczną prawą stronę, pod warunkiem, że bedzie się przyzwoicie prezentował. Ale on dopiero zaczyna trenować, więc nie napalałby się za bardzo... i czego się spodziewać od zawodnika, który tyle nie grał :roll:
Zebiny potrzebujemy jak na lekarstwo - dobre określenie. Po ostatnich występach Grygery jestem niepocieszony, że Zdenek może zagrać tak słabo. Jest bez formy. Mellberg powinien grać w środku, więc Zebina na prawą stronę jak najbardziej potrzebny. Ja tez bym się za bardzo nie podpalał, bo to że truchta to nic nie znaczy. Trezeguet też już dosyć długo po kontuzji, a Ranieri go wprowadza powoli w zespół, co osobiście pochwalam.
- goly
- Juventino
Grygera to w ogóle powinien grać tylko w meczach przeciwko Genoi. Im to zawsze jakoś wpakuje bramkę a z każdym innym przeciwnikiem gra po prostu fatalnie.
Zebina - fajnie , że wraca ale warto przypomnieć , że nie grał w piłkę od...hmm..? bardzo dawna dlatego nawet jak Ranieri zacznie go powoływać na mecze nie sądzę aby grał w pierwszym składzie kosztem Grygery a przynajmniej na początku. W ogóle mam przeczucie , że Zebina nie wpadł w oko naszemu trenerowi i jest pierwszy do odstrzału jeżeli chodzi o prawą flankę.
De Ceglie- szkoda chłopaka. Teraz jesteśmy skazani na widok Molinaro w pierwszym składzie przynajmniej przez 2 miesiące :doh:
Zebina - fajnie , że wraca ale warto przypomnieć , że nie grał w piłkę od...hmm..? bardzo dawna dlatego nawet jak Ranieri zacznie go powoływać na mecze nie sądzę aby grał w pierwszym składzie kosztem Grygery a przynajmniej na początku. W ogóle mam przeczucie , że Zebina nie wpadł w oko naszemu trenerowi i jest pierwszy do odstrzału jeżeli chodzi o prawą flankę.
De Ceglie- szkoda chłopaka. Teraz jesteśmy skazani na widok Molinaro w pierwszym składzie przynajmniej przez 2 miesiące :doh:
- patryks14
- Juventino
jakis tam slownik pisze:jak na lekarstwo - odrobinę, troszeczkę
Nie żebym się czepiał, ale chyba trochę pomyliłeś pojęcia.MajosJuventino pisze:Zebiny potrzebujemy jak na lekarstwo - dobre określenie.
(...) więc Zebina na prawą stronę jak najbardziej potrzebny.
Co do tematu. Nie żebym przpadał za Zebiną, ale trzeba się cieszyć z jego powrotu. Na pewno, jeśli nasz trener dobrze go wprowadzi do zespołu po tak długim rozbracie z piłką, okaże się wzmocnieniem naszej defensywy. Ciekaw jestem, kiedy osiągnie wysoką formę? Szkoda bardzo De Ceglie, bo to utalentowany chłopak. W tym sezonie naprawdę już coraz śmielej pukał do pierwszej jedenastki. Kontuzji jednak nigdy nie da się uniknąć, bo zawsze jest ktoś niezdolny do gry. Wniosek wysuwa się sam: należy mieć po prostu szeroką kadrę. Przy paru udanych transferach jest to możliwe.