Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- Sapo
- Juventino
co tu duzo wyjasniac
koledzy juz wszystko powiedzieli
inter po prostu nie istnial dzisiaj
nawet molinaro gral ladnie (oczywiscie jak na jego mozliwosci) :twisted: dla takich chwil warto byc z Juve nawet w drugiej lidze 8) FORZA JUVENTUS!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Rzeczywiście kibice interu zwracają w chwili obecnej uwagę na rzekomy spalony Camora...A ja na to-no i co z tego?I tak zasłużyliśmy na zwycięstwo i to co najmniej 3-0.Aleksiu niemiłosiernie pudłował,aż żal serce ściska,że nie upokorzyliśmy ich bardziej 8) Juve zagrało w 2 połowie zdecydowanie lepiej i tylko Cesar obronił swój zespół od blamażu.Ze strony interu praktycznie 0 100% okazji,no może poza główką bodajże Cruza,który zamiast do pustej bramki trafił w poprzeczkę :lol: Nareszcie pokazaliśmy kto rządzi w Italii!!!!!!!!!!!Chiellini to zaczyna nam powoli rozwijać się w geniusza,a Sissoko.........No cóż-znakomity występ:P Forza Juve!!!!!!!!Liczę teraz na 2 pozycję w tabeli,szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie za bardzo,kto ucierpi na naszą korzyść,inter czy Roma.Pewne jest jednak jedno.Dzięki dzisiejszemu spotkaniu nasi dostali "energetycznego kopa",który być może pozwoli nam zdobyć komplet oczek w pozostałych spotkaniach sezonu,mimo że gramy jeszcze przecież z Parmą,Palermo,Lazio,Milanem.........No cóż........Trzeba walczyć do końca.Nie ma się co oszukiwać kibice interu-dzisiaj Juventus był dla was za mocny,a zdobyta przez wasz zespół bramka wynikała tylko i wyłącznie z braku skupienia Bianconerich po dokonaniu zmiany w ekipie Starej Damy.

Dla takich chwil warto żyć!
Jestem dumny, że jestem kibicem Juve
W meczu Juve zagrało bardzo dobrze, chyba zapomnieli już o wcześniejszych niepowodzeniach i teraz z meczu na mecz będzie już tylko lepiej!
Dzisiaj chyba nie zasnę przez cała noc z radości
Jestem dumny, że jestem kibicem Juve

W meczu Juve zagrało bardzo dobrze, chyba zapomnieli już o wcześniejszych niepowodzeniach i teraz z meczu na mecz będzie już tylko lepiej!
Dzisiaj chyba nie zasnę przez cała noc z radości
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
A tu na poprawe nastrojow maly cytacik z jednego z kibicow interu ze strony fcinter.pl :
"......GRAMY ZE STARA BABA!!!!!-nic mi dzisiaj nie sprawi wiekszej radosci niz zwyciestwo nad tymi oszustami!!!!ktorzy nie sa w stanie zaakceptowac tego ze Inter wygrywa i poprostu przewyzsza ich o klase(musimy to dzis udowodnic)"
Dobre nie?
"......GRAMY ZE STARA BABA!!!!!-nic mi dzisiaj nie sprawi wiekszej radosci niz zwyciestwo nad tymi oszustami!!!!ktorzy nie sa w stanie zaakceptowac tego ze Inter wygrywa i poprostu przewyzsza ich o klase(musimy to dzis udowodnic)"
Dobre nie?

Make friends for life or make hardcore enemies!
- Vincitore
- Juventino
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!111
Tak jest!
Wiedziałem! Wiedziałem! Widziałem! Wiedziałem! Wiedziaaaałem! że nas nie zawiodą, po prostu czułem to!. Tak jest!
Pokonaliśmy inter na San Siro, co może być piękniejszego! Jestem dumny jak paw!.
Na początek pozwolę sobie ocenić każdego z osobna.
G.Buffon - AHAHAHAAH, uwielbiam jego interwencje nawet niemożliwe, i ten zawiedziony wzrok przeciwnika. Fenomen! Gigi :*
Z.Grygera - Solidne spotkanie Czecha,widać że powoli nabiera wiatru w żagle, długo musiał sie klimatyzować ale pokazuje obecnie wiele ciekawych walorow. Zdenek :*
N.Legrottaglie - Kolejne solidne spotkanie. Odrodził się i oby na dobre! Świetnie odcinał napastnikow od piłek! Nicola :*
G.Chiellini - Mistrz. Co tutaj dużo mowić, najlepszy włoski środkowy obrońca. Giorgio :*
C.Molinaro - Po pierwszej połowie skreśliłem go. W drugiej rozpoczął od kapitalnego podania do Camora, pozniej świetnie powstrzymał Suazo po jego rajdzie. Cristian :*
H.Salihamidzić - Jak dla mnie posiada jedne z największych zasług za to zwycięstwo. Po prostu sprawił że Maxwell zagrał fatalne spotkanie, nie było na niego mocnych dzisiaj. Krol prawej flanki! Hasan :*
M.Sissoko - Waleczny jak zwykle, dobry transfer. Ba! Bardzo dobry! Momo :*
M.Camoranesi - UAAAAH! Jego to ja wręcz kocham, kreator, fantazista, snajper, drybler wszystko w jednym. Geniusz. Mauro :*
P.Nedved - Swoje zrobił, walczył do krwi i o to chodzi. Pavel :*
A.Del Piero - Mimo zmarnowanych okazji doprowadzał mnie do ekstazy swoimi dryblingami i upokarzaniem Materazziego. Cudowna asysta. Alex :*
D.Trezeguet - Swoje zrobił, czekał czekał i w końcu strzelił. David :*
Spełniło się jedno z moich największych marzeń odkąd wrociliśmy do Serie A. Wygrywamy z interem na San Siro. Życie jest piękne a Juventus jego sensem, dla takich chwil warto żyć. Dzisiaj spać się nie położę i to jest pewne. Cudowna to jest noc, ktora końca mieć nie będzie.
Ściągam skrot i oglądam go do białego rana. Radość zawodnikow i Ranieriego po golach, Boże, ciarki mnie po plecach przechodzą. Dobra kończę tego żałosnego posta.
I na koniec poświecę już sobie karteczkę.
INTER - Klękać do miecza !!!!!
Tak jest!
Wiedziałem! Wiedziałem! Widziałem! Wiedziałem! Wiedziaaaałem! że nas nie zawiodą, po prostu czułem to!. Tak jest!
Pokonaliśmy inter na San Siro, co może być piękniejszego! Jestem dumny jak paw!.
Na początek pozwolę sobie ocenić każdego z osobna.
G.Buffon - AHAHAHAAH, uwielbiam jego interwencje nawet niemożliwe, i ten zawiedziony wzrok przeciwnika. Fenomen! Gigi :*
Z.Grygera - Solidne spotkanie Czecha,widać że powoli nabiera wiatru w żagle, długo musiał sie klimatyzować ale pokazuje obecnie wiele ciekawych walorow. Zdenek :*
N.Legrottaglie - Kolejne solidne spotkanie. Odrodził się i oby na dobre! Świetnie odcinał napastnikow od piłek! Nicola :*
G.Chiellini - Mistrz. Co tutaj dużo mowić, najlepszy włoski środkowy obrońca. Giorgio :*
C.Molinaro - Po pierwszej połowie skreśliłem go. W drugiej rozpoczął od kapitalnego podania do Camora, pozniej świetnie powstrzymał Suazo po jego rajdzie. Cristian :*
H.Salihamidzić - Jak dla mnie posiada jedne z największych zasług za to zwycięstwo. Po prostu sprawił że Maxwell zagrał fatalne spotkanie, nie było na niego mocnych dzisiaj. Krol prawej flanki! Hasan :*
M.Sissoko - Waleczny jak zwykle, dobry transfer. Ba! Bardzo dobry! Momo :*
M.Camoranesi - UAAAAH! Jego to ja wręcz kocham, kreator, fantazista, snajper, drybler wszystko w jednym. Geniusz. Mauro :*
P.Nedved - Swoje zrobił, walczył do krwi i o to chodzi. Pavel :*
A.Del Piero - Mimo zmarnowanych okazji doprowadzał mnie do ekstazy swoimi dryblingami i upokarzaniem Materazziego. Cudowna asysta. Alex :*
D.Trezeguet - Swoje zrobił, czekał czekał i w końcu strzelił. David :*
Spełniło się jedno z moich największych marzeń odkąd wrociliśmy do Serie A. Wygrywamy z interem na San Siro. Życie jest piękne a Juventus jego sensem, dla takich chwil warto żyć. Dzisiaj spać się nie położę i to jest pewne. Cudowna to jest noc, ktora końca mieć nie będzie.
Ściągam skrot i oglądam go do białego rana. Radość zawodnikow i Ranieriego po golach, Boże, ciarki mnie po plecach przechodzą. Dobra kończę tego żałosnego posta.
I na koniec poświecę już sobie karteczkę.
INTER - Klękać do miecza !!!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A Cobra znowu kąsa i znowu...................na 1 miejscu w klasyfikacji strzelców :lol: Kocham Juve,choć przyznam,że po poprzeczce interu i kilku stratach Molinaro czy Brazzo zacząłem się na nich denerwować.Po prostu momentami kończy mi się cierpliwość :rotfl: No cóż......Obaj jednak zaczęli w późniejszej fazie meczu grać już dobrze.Teraz tylko atak na 2 miejsce w tabeli,bo jesteśmy na fali wznoszącej,a Roma gra przecież jeszcze w LM 
- Walo
- Juventino
Szczerze to mi sie śniło ze wygramy 2:0 , ale i tak sie ciesze. Wiedziałem ze pokażemy klasę i wygramy.Pelson pisze:JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!111
Tak jest!
Jedno jest pewne, ze prawdziwi Juventini wiedzieli ze wygramy ten mecz, czyż nie ?!
Ostatnio zmieniony 23 marca 2008, 00:25 przez Walo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bieri
- Juventino
Zawsze zle sie gra z dolną czescia Tabeli.........luki juve pisze:Nie no ja nie rozumiem tego!!!![]()
Dlaczego z Interem, Romą i innymi wielkimi klubami potrafimy wygrywać i rozgrywać fantastyczne mecze jak np. dziś!!!
a z druzynami pokroju Empoli czy Reggina remisujemy badz przegrywamy.
Dlaczego nasi zawodnicy mobilizuja sie tylko na mecze z dobrymi klubami??? bo to chyba zalezy to od motywacji???
A dzis meczyk naprawde cudowny![]()
JUVENTUS FORZA
- January
- Juventino
Nasuwa mi się na myśl pewne pytanie 
Gdzie są wszyscy interiści, którzy tak bardzo lubią zasypywać nasze forum swoimi postami?
Czyżby uśmiech zniknął im z twarzy? 8)
Dla takich meczów warto żyć!!!

Gdzie są wszyscy interiści, którzy tak bardzo lubią zasypywać nasze forum swoimi postami?
Czyżby uśmiech zniknął im z twarzy? 8)
Dla takich meczów warto żyć!!!

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Giacobbneri
- Juventino
Po ostatnim wymęczonym zwycięstwie nad Napoli ( meczu z Empoli niestety nie miałem okazji obejrzeć ) miałem już napisanego długiego posta, w którym niezbyt pochlebnie wypowiadałem się o grze naszej drużyny. Ugryzłem się jednak w język i nie zatwierdziłem posta i teraz nie żałuje bo okazałoby się że nie mam racji ;-) Brawo Juve. Pokazaliśmy, że grając w niemal pełnym składzie, gdzie Ranieri ma do dyspozycji swoich najlepszych graczy jesteśmy w stanie ograć każdego. Szkoda tylko, że nie potrafimy grać z przeciętniakami. No właśnie. Niby radość po zwycięstwie w Mediolanie jest olbrzymia ale gdy widzę taką grę naszych mistrzów to ja jestem troszkę zły na naszych, że tak głupio potraciliśmy punkty. 10 punktów to różnica do Interu i jeśli przypomnę sobie Regginę, Fiorentinę, remis z Cagliari u siebie czy nawet z Empoli teraz to właśnie to jest te 10 brakujących punktów ... No i Inter od jakiegoś czasu może nie jest w kryzysie ale złapał jakąś zadyszkę a po meczu z nami może to się u nich jeszcze pogłębić ...
No ale mówi się trudno. To zwycięstwo napewno podbuduje morale naszych zawodników i o LM możemy być chyba raczej już spokojni, choć czołówka solidarnie zdobywała po 3 punkty teraz i zachowany jest status quo. No ale zwycięstwo z Interem smakuje zupełnie inaczej niż zwycięstwo nad np. Empoli. Teraz mamy 8 meczów i wystarczy zdobyć te 15 punktów chociaż by zagrać w LM. No i plan nr. 2 w sumie mniej istotny ale jakby udało się ograć Milan będziemy mogli powiedzieć, że my rządzimy w lidze bo wygramy dwumecze z Interem, Milanem czy Romą ;-) Coś na pocieszenie ;-)
P.S. Najbardziej po tej wygranej podoba mi się strona Interu :rotfl:
No ale mówi się trudno. To zwycięstwo napewno podbuduje morale naszych zawodników i o LM możemy być chyba raczej już spokojni, choć czołówka solidarnie zdobywała po 3 punkty teraz i zachowany jest status quo. No ale zwycięstwo z Interem smakuje zupełnie inaczej niż zwycięstwo nad np. Empoli. Teraz mamy 8 meczów i wystarczy zdobyć te 15 punktów chociaż by zagrać w LM. No i plan nr. 2 w sumie mniej istotny ale jakby udało się ograć Milan będziemy mogli powiedzieć, że my rządzimy w lidze bo wygramy dwumecze z Interem, Milanem czy Romą ;-) Coś na pocieszenie ;-)
P.S. Najbardziej po tej wygranej podoba mi się strona Interu :rotfl:
- jt10
- Juventino
Uff w końcu można odetchnąć. Nie da się ukryć, że czekałem - podobnie jak wszyscu kibice Juve - na tę cudowną chwilę i na ten piękny wieczór od momentu, w którym ogłoszono wyroki w "aferze Moggiego". Widzisz Moratti? Nawet Juve jako beniaminka po powrocie z karnej degradacjii nie umiecie pokonać w lidze! Wróciliśmy kto wie czy nie jeszcze silniejsi. Okaże się w następnym sezonie.
Co do meczu wszystko już zostało o nim napisane. Chyba najlepsze - obok ostatniego pojedynku z Romą - spotkanie w naszym wykonaniu w całym sezonie.
Odniosę się tylko jeszcze na koniec do gry - bardzo intensywnie wszędzie omawianej - Del Piero. Gdyby ocenić go tylko na podstawie niewykorzystanych sytuacji to powinien od Ranieriego dostać solidny opieprz. Czy grał pod siebie? Naliczyłem dwa przypadki, gdzie nie odegrał do lepiej ustawiionego partnera (zwłaszcza motyw z Alexem na lewej flance i Treze samotnie dreptającym w szesnastce). Jak Inter strzelił gola na 1:2 to pomyślałem, że jeśli nie wygramy tego meczu to chyba powieszę Del Piero za... włosy
Ale się udało. Ogólnie ciężko naszego kapitana ocenić, bo trzeba pamiętać, że gol numer dwa padł przy jego wydatnim udziale, kilka akcji było naprawdę dobrych w jego wykonaniu no a to co robił z biednym Materacem w drugiej połowie to już było mistrzostwo świata. Także naprawdę ciężko wystawić mu jakąś notę - swoją drogą ciekawe co zrobią z nim włoscy dziennikarze i jak go ocenią.
p.s. O tym nikt jeszcze chyba nie pisał, a ja dodam, że równie bardzo jak nasze zwycięstwo cieszy mnie zapewne nie najlepszy humor Pana Zlatana. Mam nadzieję, że mu łyso teraz i że właśnie siedzi gdzieś przy browarze i dołuje się tą porażką. I DOBRZE CI TAK!
Co do meczu wszystko już zostało o nim napisane. Chyba najlepsze - obok ostatniego pojedynku z Romą - spotkanie w naszym wykonaniu w całym sezonie.
Odniosę się tylko jeszcze na koniec do gry - bardzo intensywnie wszędzie omawianej - Del Piero. Gdyby ocenić go tylko na podstawie niewykorzystanych sytuacji to powinien od Ranieriego dostać solidny opieprz. Czy grał pod siebie? Naliczyłem dwa przypadki, gdzie nie odegrał do lepiej ustawiionego partnera (zwłaszcza motyw z Alexem na lewej flance i Treze samotnie dreptającym w szesnastce). Jak Inter strzelił gola na 1:2 to pomyślałem, że jeśli nie wygramy tego meczu to chyba powieszę Del Piero za... włosy

p.s. O tym nikt jeszcze chyba nie pisał, a ja dodam, że równie bardzo jak nasze zwycięstwo cieszy mnie zapewne nie najlepszy humor Pana Zlatana. Mam nadzieję, że mu łyso teraz i że właśnie siedzi gdzieś przy browarze i dołuje się tą porażką. I DOBRZE CI TAK!
- leniup
- Redaktor