dziewczyny odezwijcie sie!!
- aniulka
- Juventino
to ja nie wiedzialam chyba ze przeprowadzono jakies wybory daaawno temu znaczy nieaktualne i trzeba wtedy powtorzyc :-DDiego pisze:Przecież mistera mamy już od dawna.aniulka pisze:Co do miss to trzeba tez zrobic wybory mistera jesli tak :twisted: :-D
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
:o No wiesz co... Gdyby mnie o 3 w nocy wyrwali ze snu i zapytali kim jest najpiękniejszy forumowicz bez wahania odpowiedziałbym; Ulisses!Venomik pisze:Diego pisze: Przecież mistera mamy już od dawna.
Kogo?

Oj tam przeciwko od razu.. Mam jak najbardziej dobre intencje. A Ty masz się czym pochwalić, więc się chwalItalia_5 pisze:My Ci wszystkie tak gorąco kibicowałyśmy i wspierałyśmy na zlocie podczas konkursu, a Ty przeciwko :lol:UlTrAs pisze:Ja tylko powiem, że jeśli ktoś chce fotkę Italii_5 to radze pościągać galerie z wyjazdów JPCŁatwo ją rozpoznać bo podobna do Italii_6
?

- Gabryś1987
- Juventino
Italia_5
to jak bedzie z ta fotką od ciebie ?
chyba nie chcesz być gorsza od siostry ? 8)
jeśli nie w tym temacie to chociaz do mnie na PW zapodaj
to jak bedzie z ta fotką od ciebie ?
chyba nie chcesz być gorsza od siostry ? 8)
jeśli nie w tym temacie to chociaz do mnie na PW zapodaj

- M.
- Juventino
Siewierkównę.Italia_5 pisze:Hmmm...z jakich czterech? Czyżbym jakąś przegapiła![]()
![]()
Pytanie czy nam będzie się chciało.Italia_5 pisze:Heh...Pytanie czy my właśnie tego chcemy...( porównywania, oceniania...)
No to powtórzcie.aniulka pisze:to ja nie wiedzialam chyba ze przeprowadzono jakies wybory daaawno temu znaczy nieaktualne i trzeba wtedy powtorzyc :-DDiego pisze:Przecież mistera mamy już od dawna.aniulka pisze:Co do miss to trzeba tez zrobic wybory mistera jesli tak :twisted: :-D
Na UlTrAsa zawsze można liczyć!UlTrAs pisze::o No wiesz co... Gdyby mnie o 3 w nocy wyrwali ze snu i zapytali kim jest najpiękniejszy forumowicz bez wahania odpowiedziałbym; Ulisses!Venomik pisze:Diego pisze: Przecież mistera mamy już od dawna.
Kogo?![]()
No, chyba nie musisz się napinać i leczyć kompleksów jak większość mężczyzn na forum?UlTrAs pisze:Oj tam przeciwko od razu.. Mam jak najbardziej dobre intencje. A Ty masz się czym pochwalić, więc się chwal
:roll:
- aniulka
- Juventino
ja tam moge powtorzyc, byle sie jacys chetni kandydaci zanlezli:)Diego pisze:No to powtórzcie.aniulka pisze:to ja nie wiedzialam chyba ze przeprowadzono jakies wybory daaawno temu znaczy nieaktualne i trzeba wtedy powtorzyc :-DDiego pisze:
Przecież mistera mamy już od dawna.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czując potrzebę spełnienia się w roli złego, niedobrego i upierdliwego admina, zapowiadam, że jeśli dalej będziecie tutaj gadać o totalnych bzdurach jak do tej pory, to temat zostanie "oczyszczony z głupot" lub zamknięty.
pozdrawiam, ściskam, całujęęęęęę :*
pozdrawiam, ściskam, całujęęęęęę :*
- Marysia_Gliwice
- Juventino
Witam wszystkie fanki i fanow
mam nadzieje, ze ci drudzy sa tu aby przywolac jak najwiecej 'ukrywajacych' sie tu fanek ;D
wybory ? hehe, ciekawe ..
szczegolnie mowiac o wyborach Mistera - ogladajac temat na forum pt."Pokaz swoja Twarz", bylam szczerze bardzo mile zaskoczona ;P Trzeba przyznac .. jak na moje oko kibice Starej Damy są .. hm .. NIEŹLI
tak to okresle, bo nie potrafie znaleźć bardziej odpowiedniego slowa ( z moim i tak ubogim slownikiem xD)
Czekam na reszte fanek ;d Pozdrawiam

wybory ? hehe, ciekawe ..

Czekam na reszte fanek ;d Pozdrawiam

- bolec_juve
- Juventino
To może dziewczyny z Wrocka weście jakąś ekipe żeby nam kibicować na turnieju 28 lipca
coś w stylu chirliderek :-D :-D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!