Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- piotrek147
- Juventino
Trudno poszukać w internecie... :roll:Push3k pisze:Nie widziałem.
Gdzie można zobaczyć?
http://www.chelseamegastore.com/stores/ ... lector=110
Co do nowych strojów to nie wypowiadam się jeszcze, pokażą oficjalnie jak będą wyglądały to wtedy je skomentuje.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- Conrad JUVE
- Juventino
- darek
- Juventino
Po co zmieniać kolor napisów? Takie są przynajmniej widoczne a nie takie jak te żółte/złote których w ogóle nie można odczytać :-D . Mi się takie stroje podobają, ale trzeba poczekać na oficjalny pokaz naszych strojów
- NeBu
- Juventino
wszystko, tylko nie czerwone numery i nazwiska! strasznie sie gryzą z czarno białymi pasami, oczoplasu można dostać.
moim skromnym zdaniem własnie te czerwone sa ciężkie do przeczytania.Po co zmieniać kolor napisów? Takie są przynajmniej widoczne a nie takie jak te żółte/złote których w ogóle nie można odczytać Very Happy .
'this crazy shine it never lets you die'
- Mortal Wombat
- Juventino
Najlepszym rozwiązaniem zrobić ankietę na najlepszy kolor napisów z tyłu koszulki, po tygodniowym głosowaniu "zwycięski" kolor wysłać razem z petycją, ewentualnie prośbą i mamy problem z głowy

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Świetne koszulki, w porównaniu z tymi z poprzedniego sezonu. Zniknął ten badziewny kołnierz, i pasy troszke grubsze. Ale te z 2004/05 i 2005/06 i tak byly fajniejsze.
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- krycha1989
- Juventino
przez dlugie lata sympatyzowania Juve nie mialem koszulki...nie liczac takiej "bazarowki" i tak mysle sobie ze watro by bylo zebrac troche kasy na ta z przyszlego sezonu...bo naprawde ciekawie sie prezentuja tylko pewnie beda problemy z dostaniem jej..;/ no chyab ze iss szybko je zakupi...
- Kamex22
- Juventino
mi sie koszulka podoba tylko zeby nazwisko numer i znaczek nike nie byly czerwone bo to brzydko wyglada
skopiowalem szczerze mowiac koszulki do painta zrobilem zolte napisy z czerwona obramowka i one bardzo mi sie spodobaly
moze warto takie zrobic - zolte z czerwona obramowka

- Alfa i Omega
- Juventino
Kołnierz mi się bardzo podoba
Logo ładnie wkomponowane. Tylko czerwony w oczy gryzie...
Wolałem te z tego sezonu...