BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
proponowałbym Escapadę. nie było źle, całkiem przyjemnie się ogląda a Tunel nie wydaje mi się odpowiednim miejsce do wspólnego oglądania meczu, chociaż z tego co pamietam, to pokazywali MŚ 2k6. osobiście wolałnym Escapadę.Judzio pisze:To chyba znów jeden stolik starczy w Escapadzie, chyba że ktoś w tym Tunelu obada i zarezerwuje.
- białas
- Juventino
dzisiaj zrobię rezerwację. potwierdzę po powrocie z meczu.
EDIT: rezerwacji nie będzie. jak napisał Tigmar, nie powinno być tłumów, więc "wbijemy się z mordą na pączki"
EDIT: rezerwacji nie będzie. jak napisał Tigmar, nie powinno być tłumów, więc "wbijemy się z mordą na pączki"

Ostatnio zmieniony 24 listopada 2007, 14:38 przez białas, łącznie zmieniany 2 razy.
- białas
- Juventino
dokładnie. do tej pory w tym temacie odezwały się następujące osoby: Tigmar, Judzio, ja, Gorn, Winner, magik21, wojtek205, JuVeJoZeK, Joyride, howik, mario1116, oraz AsiaTigmar pisze:na Milan mają się stawić wszyscy, bez wyjątku!
robimy rezerwacje w Escapadzie i nie ma bata ;]

na razie na mecz przybycie potwierdziło 5 pierwszych osób, magik21 też prawdopodobnie będzie. resztę osób prosiłbym o potwierdzenie przybycia. meczyk raczej w Escapadzie.
- sushi
- Juventino
I jak coś planujecie na sobote ?
Jeżeli tak to ja bym może wpadł na 99.9% do was razem obejrzeć , tylko ja niestety ale przy coli tylko będę mógł

Jeżeli tak to ja bym może wpadł na 99.9% do was razem obejrzeć , tylko ja niestety ale przy coli tylko będę mógł

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Tigmar
- Juventino
widzi mi się to tak, że rezerwujemy w Escapadzie (białas licze na Ciebie)
i wpadamy tam.
jeśli ktos nie będzie wiedział gdzie to, to możemy się spotkać pod fontanną przy ratuszu...
ostatnio widziałem w opisie u Gorna treść chwalącą towarzystwo, więc nie robić jajec i wpadać, bo nie gryziemy
mam nadzieję, że oprócz stałych bywalców tj. ja, Judzio, białas, Winner zjawi się także Magik (Medżik
), Howik, Sushi, Gorn no i jedyna chyba reprezentanta płci pięknej: Asia
i oczywiście Ci, których nieświadomie pominąłem (np. Łomżanie, Mario i inni) 

jeśli ktos nie będzie wiedział gdzie to, to możemy się spotkać pod fontanną przy ratuszu...
ostatnio widziałem w opisie u Gorna treść chwalącą towarzystwo, więc nie robić jajec i wpadać, bo nie gryziemy

mam nadzieję, że oprócz stałych bywalców tj. ja, Judzio, białas, Winner zjawi się także Magik (Medżik

- sushi
- Juventino
Ja jestem za ale mam pytanie
Nie znam za dobrze Białego :oops: czy mogł by ktoś odebrać mnie z PKS ewentualnie inny punkt bardziej znany niż fontanna co ?
Nie znam za dobrze Białego :oops: czy mogł by ktoś odebrać mnie z PKS ewentualnie inny punkt bardziej znany niż fontanna co ?
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe