Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- blackjuve
- Juventino
To nie jest powiedziane ze juz nie bedzie meczy!! Poprostu TV Sport (Rom) nie wykupili i nie nadaja meczu w sobote!! Dwa poprzednie nadawali!!! Więc to jest chyba jakis wyjatek!! Więc gwarantuje ze następny mecz bedzie nadawany przez freesoccer.us !!! I prosze bez takich wyzwisek okey??
Bo ja próbuje każdemu koto szybko zaakceptować odp na wasze pytania tu na forum tam na forum !!! Nie da rady wszystkiego zrobic na raz!!! Przez 5 dni napisałem na freesoccer.us 107 postów!!! Ja już na palce nie moge!!
Bo ja próbuje każdemu koto szybko zaakceptować odp na wasze pytania tu na forum tam na forum !!! Nie da rady wszystkiego zrobic na raz!!! Przez 5 dni napisałem na freesoccer.us 107 postów!!! Ja już na palce nie moge!!

FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!
- bianconerii
- Juventino
Ja bym podał login i hasło mój numer GG to 9687238
- Monte Cristo
- Juventino
blackjuve pisze:To nie jest powiedziane ze juz nie bedzie meczy!! Poprostu TV Sport (Rom) nie wykupili i nie nadaja meczu w sobote!! Dwa poprzednie nadawali!!! Więc to jest chyba jakis wyjatek!! Więc gwarantuje ze następny mecz bedzie nadawany przez freesoccer.us !!! I prosze bez takich wyzwisek okey??
Ej no, czemu mnie jeszcze nie zaakceptowal? Wyslalem ci przecierz moj mail! Nadal czekam na akceptacje!
Jak co to S_Kuzminski@hotmail.com
- marcinse
- Juventino
- Fifek87
- Juventino
- benkas
- Juventino
- Swider10
- Juventino
Blackjuve wiesz juz moze czy bedzie nam dane ogladac mecz Juve w środe ?? Mam nadzieje ze mecz z Brescia bedzie ekscytujący i dane bedzie nam go obejrzeć
Pozdro 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Swider10
- Juventino
To znaczy ze jestes juz zaakceptowanypyzu pisze:mam status approved,
co mam zrobić dalej?
będę mógł już oglądać mecze przez neta?

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- bianconerio
- Juventino
@blackjuve: Co do tych meczy to na czym w koncu to polega... Mowiles ze im wiecej ludzi oglada tym lepiej a tymczasem nie moglem ogladnac w sobote prawie nic... na zadnym kanale.. wszystko cięło się niemiłosiernie.. Do tego kanały freesoccer.us są ciągle niedostępne :? czy inni też tak mają?? mój transfer to 512/128 czy jest on na pewno wystarczający?? proszę o odp
- JTRulez
- Juventino
proszę o przyjęcie... (niedługo meczyk:)
apply info:Rafat 4,314,884/433,539
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe ... 52,411,997
Dzękuje i Pozdrawiam
apply info:Rafat 4,314,884/433,539
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe ... 52,411,997
Dzękuje i Pozdrawiam
Rafałek