Reprezentacja Polski w El.ME2008 | Serbia - Polska

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 14:15

white_wolv pisze:Przy pierwszej bramce pilke Lewandowskiemu wylozyl... Ebi Smolarek.
No nie bardzo... Smolarek dobijał tą piłke i strzelił gola. Ale piłke tyłem do bramki przyjął i podał do Lewandowskiego Rasiak.

nalepw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 14:16

Dajcie spokój, dla Rasiaka nie powinno być miejsca w składzie .. ARTUR WICHNIAREK :dance:

Mecz Juventusu dla Juventino,
To lepsze niż kino!
Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 14:21

Gregor del Ptasior pisze:
white_wolv pisze:Przy pierwszej bramce pilke Lewandowskiemu wylozyl... Ebi Smolarek.
No nie bardzo... Smolarek dobijał tą piłke i strzelił gola. Ale piłke tyłem do bramki przyjął i podał do Lewandowskiego Rasiak.
Obejrzyj laskawie bramke jeszcze raz to sam zobaczysz ze to był Smolarek a nie Rasiak.. :roll:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 14:40

Obejrzyj laskawie bramke jeszcze raz to sam zobaczysz ze to był Smolarek a nie Rasiak..
Tak to był Smolarek :-D

Mecz był wspaniały - już dawno nie czułem sie tak dumny i szczęśliwy z gry reprezentacji. Nie wiem czy to tylko przebłysk geniuszu jaki drzenie w piłkarzach czy początek wysmienitej formy, ale wszystko jedno - ważne, że mamy te jakże wazne trzy punkt zdobyte z tak trudnym przeciwnikiem. Widać Beenahkker wie co robi wystawiając piłkarzy takich jak w tym meczu - szczególnie podobała mi sie gra Bronowickiego i Golańskiego. W końcu zapowiada się że będziemy mieli dobrych bocznych obrońców. Rasiaka sie nie będe czepiłą, chociaż wiele moznaby sie przyczepić :P Szkoda mi Żurawskiego, że nie strzelił tego gola, a tamtym momecnie to aż mi serce skoczyło, że ta piłka nie wpadła... Ogólnie cudowny meczi jak najwięcej takich. Polska!!!

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 14:48

Raczej, że Był To Smolarek... Oddał Piłke i od razu wbiegł za nia :) co umozliwilo mu oddac strzal na 1-0

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:01

panowie potrzeba mi bramki i skrot meczu z komentarzem Szpakowskiego :-D ma ktoś może?

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:16

Coś fantastycznego!!! Podobnego meczu z udziałem Polaków nie widziałem nigdy... Polacy grali na najwyższym poziomie i Ich gra nie wskazywała by na to iż gramy z 4 drużyną ostatnich mistrzostw świata... Emocje niesamowite, a wynik, który by w pełni odzwierciedlił to co się działo na boisku to minimum 4-0 :) Do boju POLSKOOO!!!

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:43

Dzisiaj dopiero wróciłem do domu z Chorzowa. Cała noc nieprzespana! Niesamowite emocja, jakaś niewytłumaczalna metamorfoza naszych graczy! No i ból gardła dzisiaj, ale to da się przeboleć. Ebi i reszta zagrali po prostu perfekcyjnie! Do końca życia nie zapomnę tej radości po bramkach. Będzie co dzieciom opowiadać :smile: A tak się obawiałem tego meczu... :lol:

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:44

Nie spodziewalem sie tego :| ale cieszy napewno zwyciestwo z takim rywalem i oby tak dalej moze jednak Leo cos zrobi z nasza kadra ;]

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:50

Takiego meczu w wykonaniu Polskiej reprezentacji jeszcze nie miałem okazji oglądać. Przez 90 min. walczyli o każdy cm. boiska, nie pozwolali Portugalczykom na rozgrywanie piłki. 2-1 to chyba najniższy wymiar kary, bo sytuacji do poprawy wyniku było mnóstwo.
Co do poszczególnych zawodników:
-Smolarek - tu chyba wiele nie trzeba pisać :wink:
- Golański - zupełnie inny zawodnik niż w meczu z Kazachstanem. Pewny, bez respektu dla rywali. Świetnie włączający się do akcji ofensywnych :bravo:
- Bronowicki - chyba przeszedł samego siebie :shock:
- Lewandowski - jak dla mnie najlepszy zawodnik tego spotkania. Rozbijał większość ataków Portugalczyków. Kilka strzałów na bramke, bardzo dobrze rozrzucał piłke :bravo: :bravo:

To jest 4, która zrobiła na mnie największe wrażenie.

A jeżeli chodzi o Rasiaka. Bardzo dobry mecz .. ale tylko w pierwszej połowie. W drugiej zupełnie się zagubił. To jest zawodnik, który bardzo dobrze czuje się w grze na 2 kontakty ( przyjął, podał ) W II częśći meczu kiedy zaczął " holować " piłke, zazwyczaj kończyło się to stratą. Jeśli chodzi o tą pamiętną sytuacje kiedy podował do Lewandowskiego, to wszyskto OK, gdyby tylko zrobił to celniej. Ebi był na pozycji spalonej, więc do niego nie mógł adresować tej piłki, może lepiej byłoby gdyby zdecydował się na strzał, ale łatwo jest mówić ..

Podsumowując, wielkie brawa za ten mecz. Jednak trzeba pamiętać, że to dopiero kropla w morzu, no może wiaderko 10 litrowe :wink:

bojinov33

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:52

Ebi smolarek jest bogiem nasza reprezentacja grała nieziemsko jak brazylijczycy za najlepszych lat wszyscy zasługuja na pochwałę co innego jakbysmy tak grali z Kazachstanem, ale z Portugalia czołowa drużyną świata oby tak dalej

P.S. EBI DO JUVE :-D

cukier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 15:55

dla mjnie Zurawski grał superek mecz... co prawda bramki nie ma... ale stracił max 2 piłki w całym meczu:) no a królem jest of kors Ebi:) pozdrooo kibice JUVEE!!!!!!!!!!!!! :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 16:01

Rzeczywiście wkońcu po dość długim czasie chyba wszyscy możemy być zadowoleni z postawy naszych orłów. Własnie taką Polskę chciałbym zawsze oglądać. Nasi grali odważnie, ładnie dla oka. Bardzo przyjemnie oglądało się biało czerwonych. Znakomitą partię rozegrali nasi młodzi zawodnicy, tj Błaszczykowski, Bronowicki, Golański. Nie można nie wspomnieć o Smolarku, który okazał się katem 8) Generalnie cała jedenastka zagrała wczoraj bardzo dobre zawody i miejmy nadzieje, że to dopiero początek wspaniałej gry Polaków w tych eliminacjach.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 16:22

Szczerze powiem ze sie nie spodziewałem. Takiej gry i takiego wyniku. Przed meczem sobie myslałem ze będzie jak z Ekwadore czy Niemcami czyli praktycznie 0 strzałów na bramke i kipeska gra. Ale tu zdziewnie 1-0 dla Polski, pomyślałem ze chyba to przypadek. 2-0 oj chyba cos Holender z nimi jednak zrobił. 2-1 chyba ześmy sie przestraszyli ze wygrywamy z Portugalią!

Ogólnie gra była dobra. Nie ma sie do czego ostro przyczepić oprócz zimnej grwi i dokładności w niektórych momentach (Szczególnie Rasiak przy akcji trzech na bramkarza :think: ) Na początku piekne skałdne akcji to chyba niepodobne do naszych. W obronie też nie popełnilismy dużo błędów więc chyba można być zadowolonym.

Spokojnie mogliśmy wygrać 4 czy 5 - 0 ale chyba nie doroslismy do takich wyników z takim rywalem!

:bravo: :bravo: :bravo: dla Orzełków i oby tak do końca eliminacji!

A i :ok: Ebi - sie chłopak popisał, szczególnie jak przy drugiej bramce przed strzałem popatrrzył sie jeszcze na bocznego :!:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 października 2006, 16:27

To było cos wspaniałego.. do teraz niemoge dojsc do siebie po tym co zobaczyłem... absolutnie kazdy zawodnik grał swietnie, niebyło praktycznie zadnego słabego punktu naszej druzyny... niema co wyieniac poszczególnych nazwisk bo cała druzyna grała znakomicie i tylko chiałoby sie aby tak było w kazdym meczu... :whistle: .Swietnie taktycznie zespół ustawił Leo.. kazdy wiedział o swoim przeciwniku wszystko i portugalczycy poprostu nieistnieli..
Brawo i wielki szacunek dla tych którzy wczoraj dokonali czegos w co naprawde mało osob wierzyło...
I jeszcze ta kapitalna atmosferai doping na stadionie... po raz kolejny "Hanysy" udowodniły ze to u nas powinna grac reprezentacja i Euro 2012 bez Chorzowa to lipa... z reszta kto był wczoraj na stadione i usłyszał te 40 tys gradeł to wie o czym mówie... :whistle: :whistle:
Leo przychodząc miał zdziałac cuda.. czyzby sie zaczeło?? :smile:
white_wolv pisze:A to nie bylo przypadkiem tak ze wszyscy trzej byli za linia obrony przed bramkarzem ?
Tak.. ale wtedy spalonego wyznacza piłka... a Smolarek był przed Rasiakiem i piłka, co i tak nieznienia faktu ze Rasiak mógł to rozegrac troche lepiej... :whistle:

ODPOWIEDZ