Apelacja. Dziś poznamy decyzje.
- zlatan_sc
- Juventino
nordahla juz nie ma. Na cale szczescie, jego ostati komentarz pod ostatnim newsem powinien kandydowac do jakiejs specjalnej nagrody dla.. innych
niech sobie odpocznie, miłych wakacji :*
a inni siedza tutaj, od czasu do czasu placza i maja pretensje dlaczego nie sa mile widziani na naszym forum.. za takie teksty i haselka jakie piszecie.. ? prosze was moi drodzy, nie osmieszajcie sie tak jak kolega nordahl. Jestesmy w bardzo trudnej sytuacji, a lezacego sie nie kopie. Troche honoru.

a inni siedza tutaj, od czasu do czasu placza i maja pretensje dlaczego nie sa mile widziani na naszym forum.. za takie teksty i haselka jakie piszecie.. ? prosze was moi drodzy, nie osmieszajcie sie tak jak kolega nordahl. Jestesmy w bardzo trudnej sytuacji, a lezacego sie nie kopie. Troche honoru.

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- LordJuve
- Juventino
Podpisuje sie pod tymi slowami, nie wiem co oni tu robią. Jak juz mowilem to nasze zale i smutki nic tu po was, nie macie nawet kapki godnosci w sobie? Jestescie jak sepy, widac, ze mozna podziobac latwa zdobycz wiec to robicie, zalosne...Martinss pisze:Wytrzymywałem tyle, ale już nie daję rady.
Kibice innych drużyn - co wy tutaj robicie? Po co tutaj jesteście? Wasz problem? Juventus to wasz ulubiony klub? Czego szukacie na tym forum?
Idźcie sobie, kibice Milanu na forum Milanu, Interu spadać na Interu.
Ale co do jasnej cholery wy robicie na JuvePoland?
Nie mam nic więcej do powiedzenia, bo już wiem - sprawiedliwośc nie istnieje, nie tylko w Polsce...
- mesju
- Qualità Juventino
Co to jest "SeriaB"? :doh:Deni pisze:I własnie przez takie zachowanie Juve wiecej straci niz przez spadek do SeriaB i te punkty ujemne mJaUcViEej mam nadzieje ze to kiedys zrozumiesz bo Juve to taki klub który da sobie rade grajac od SeriaC ale gorzej bedzie z ta etykietka która powstaje własnie przez takie zachowanie jak twoje .Co do decyzji odnośnie reszty klubów to sknadalem jest całoś zmiany tego wyroku szczególnie Milan teraz śmieje sie w twarz całemu świadkowi piłkarskiemu .
I co jest nie tak w moim zachowaniu? Jaką ja etykietę tworzę JUVE? Że się nie zgadzam, bo walczę o swoje?
Powiem Tobie jaka etykietka rodzi się przy JUVE. Większość ludzi uważa, że Juventus robił przekręty, choć nic takowego nie udowodniono. Czytałeś artykuł, który wskazałem w poprzednim poście? Właśnie. No i taki zwykły szary obywatel globu nienawidzi nas, a to tylko dlatego, że inni uważają, że gramy nie fair. Tak to już jest w społeczeństwie. I dlatego zarząd, piłkarze i kibice muszą walczyć o swoje, o nowy wizerunek klubu. Walczyć dopóki kibice innych zespołów (w tym Ajaxu) zrozumieją, że rozpoczęła się nowa era w ponad stuletniej historii. Takie życie Messer.
No chyba, że Cię źle zrozumiałem. Bo pisząc "właśnie przez takie zachowanie" zbyt wiele mi nie wyjaśniłeś.

- Waldini
- Interista
Mamy takie samo prawo bycia tu jak i wy. Dziwne jest to, ze przeszkadzamy wam tylko w momentach dla was trudnych, jak wam idzie dobrze, zwlaszcza w meczach z nami to jestesmy jak najbardziej na miejscu, bo zawsze jest wtedy z kogo sie posmiac. Zaakceptujcie nasza obecnosc tu, bo z pewnoscia sobie nie pojdziemy, no chyba, ze nas sila bedziecie wyrzucac. Ja, w przeciwienstwie do niektorych, nie lubie sie kisic w grupie wzajemnej adoracji i dlatego tu jestem. Rozmowa zawsze nabiera kolorytu, kiedy sa rozni ludzie myslacy zupelnie inaczej. Jezeli komus przeszkadza to co piszemy, zawsze moze nie czytac tego, to najprostsze rozwiazanie. Jestesmy jak sepy? A jak was nazwac? Was, ktorzy udowodniliscie juz na tym forum jak bardzo liczycie na to, zeby Inter poniosl kare tylko dlatego, ze wy ja ponieslicie.Lord_ Juve pisze:
Podpisuje sie pod tymi slowami, nie wiem co oni tu robią. Jak juz mowilem to nasze zale i smutki nic tu po was, nie macie nawet kapki godnosci w sobie? Jestescie jak sepy, widac, ze mozna podziobac latwa zdobycz wiec to robicie, zalosne...
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...
Serie B?? We have never been there...

- LordJuve
- Juventino
Przepraszam ja do Interu nic nie mam i nie rozumiem tych, ktorzy maja jakies wielkie pretensje do tego klubu, jedyne jakie ja mam to te, ze ostanio w finale PW skopali nam ****** i tyle. Kiedy gramy przeciw sobie to nigdy nie mialem okazji prowadzic z powodu meczu rozmowy z kibiciem przeciwnej druzyny na tym forum i wcale nie czuje takiej potrzeby.Waldini pisze:Mamy takie samo prawo bycia tu jak i wy. Dziwne jest to, ze przeszkadzamy wam tylko w momentach dla was trudnych, jak wam idzie dobrze, zwlaszcza w meczach z nami to jestesmy jak najbardziej na miejscu, bo zawsze jest wtedy z kogo sie posmiac. Zaakceptujcie nasza obecnosc tu, bo z pewnoscia sobie nie pojdziemy, no chyba, ze nas sila bedziecie wyrzucac. Ja, w przeciwienstwie do niektorych, nie lubie sie kisic w grupie wzajemnej adoracji i dlatego tu jestem. Rozmowa zawsze nabiera kolorytu, kiedy sa rozni ludzie myslacy zupelnie inaczej. Jezeli komus przeszkadza to co piszemy, zawsze moze nie czytac tego, to najprostsze rozwiazanie. Jestesmy jak sepy? A jak was nazwac? Was, ktorzy udowodniliscie juz na tym forum jak bardzo liczycie na to, zeby Inter poniosl kare tylko dlatego, ze wy ja ponieslicie.Lord_ Juve pisze:
Podpisuje sie pod tymi slowami, nie wiem co oni tu robią. Jak juz mowilem to nasze zale i smutki nic tu po was, nie macie nawet kapki godnosci w sobie? Jestescie jak sepy, widac, ze mozna podziobac latwa zdobycz wiec to robicie, zalosne...
Tylko, ze ten koloryt odbija sie na nas, kibicach Juve, w chiwli tak ciezkiej nie mozna zaznac chwili spokoju bo zaraz ktos sie zjawi i bedzie chcial swoje teorie przedstawiac nie na miejscu nie o czasie...
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Jeśli chodzi o wynik odwołania to raczej podpisuję się pod większością postów. Uważam że jest to jedna wielka farsa. Jak to się stało że po odwołani nagle Milan, Violla i Lazio stały się niemal niewinne. Kary są poprostu parodią zwłaszcza dla Milanu. A Juve obłaskawili tymi 13-toma pkt jak psa żeby nie szczekał
A ten news mnie poprostu ZNISZCZYŁ http://pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=56269
Milan i spółka się odwołuje - a co. W końcu się okaże że tylko super złe i skorumpowane Juve kręciło.
Cała ta afera to jest dla mnie jedna wielka Komedia. Zrobiono z tego taką szopke że teraz cały świat się będzie śmiał z Włochów
A ten news mnie poprostu ZNISZCZYŁ http://pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=56269
Milan i spółka się odwołuje - a co. W końcu się okaże że tylko super złe i skorumpowane Juve kręciło.
Cała ta afera to jest dla mnie jedna wielka Komedia. Zrobiono z tego taką szopke że teraz cały świat się będzie śmiał z Włochów
- Vimes
- Juventino
Ja się kibicom Interu nie dziwię, skoro nie osiągnęli od kilkunastu lat żadnego znaczącego sukcesu, to muszą jakoś odreagować swoje frustracje, a teraz nadarzyła się ku temu okazja, wreszcie znaleźli jakieś wyjaśnienie dla beznadziejnej gry swojego klubu-to Juventus jest winien bo ustawiał mecze, chłopaki wreszcie mają satysfakcję (choć pewnie głośno się nie przyznają) i muszą sobie jakoś ulżyć, a że niektórzy odnajdują przyjemność w irytowaniu bliźnich, więc, cóż prostszego jak wejść na forum Juve.Martinss pisze:Wytrzymywałem tyle, ale już nie daję rady.
Kibice innych drużyn - co wy tutaj robicie? Po co tutaj jesteście? Wasz problem? Juventus to wasz ulubiony klub? Czego szukacie na tym forum?
Idźcie sobie, kibice Milanu na forum Milanu, Interu spadać na Interu.
Ale co do jasnej cholery wy robicie na JuvePoland?
Nie mam nic więcej do powiedzenia, bo już wiem - sprawiedliwośc nie istnieje, nie tylko w Polsce...
Nieważne, że w uzasadnieniu wyroku nie było mowy o tym, że Juventus jakiś mecz ustawił, ważne, że można sobie poużywać.
Milaniści też jakoś muszą wyrazić swoją radość z pozbycia się najgroźniejszego rywala do tytułu i z tego, że wyszli z tej afery praktycznie nie tknięci, a przy okazji mogą innych podenerwować.
Zakończę tą część wypowiedzi pewną ludową mądrością: "
Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku, a dziadek się śmiał i tak samo miał. Nie wierzę, że to koniec afery, różne brudy jeszcze pewnie będą wychodzić.
Co do wyroku to potwierdziło się porzekadło, że sprawiedliwość jest tylko w niebie. Milan praktycznie nic nie stracił, bo te -8 punktow nadrobią błyskawicznie, mistrzostwo mają już raczej w kieszeni, Inter i Roma nawet z takim handycapem nie dadzą rady. Ponadto kasa klubowa, też nie ucierpi dzięki LM. Lazio i Fiorentina stracą miejsce w pucharach, walka o mistrzostwo i tak im raczej nie groziła, nawet bez tych ujemnych punktów, a czy się utrzymają, myślę, że raczej tak, a straty finansowe bedą znacznie mniejsze niż w Juve.
My tracimy piłkarzy, pieniądze, możliwość gry o najwyższe cele, przebudowa stadionu odkłada się w czasie.
Gołym okiem widać, że kara nie jest równoważna do występku.
Nie pozostaje nic innego jak tylko dalej się odwoływać i mieć nadzieję, bo nadzieja umiera ostatnia i może wreszcie doczekamy się sprawiedliwości.
- Batop
- Juventino
Juventus napewno do Serie A nie wróci, bo w tym klubie były największe przekręty tylko jak początkowo mówiono z 30 ujemnymi punktam to prawie pewien spadek! Więc 17 już przy takim klubie to walka o środek tabeli!
Korupcja musi być tępiona mocnymi środkami trzebabylo być utrzciwymi to nic by Juve nie było!
Korupcja musi być tępiona mocnymi środkami trzebabylo być utrzciwymi to nic by Juve nie było!
franek
- RuTeK
- Juventino
[*] 4you Dzieciaku Neostrady.Batop pisze:Juventus napewno do Serie A nie wróci, bo w tym klubie były największe przekręty tylko jak początkowo mówiono z 30 ujemnymi punktam to prawie pewien spadek! Więc 17 już przy takim klubie to walka o środek tabeli!
Do zdobycia ponad 100 pkt awans od 70 okolo i srodek tabeli ! jeszcze raz [*]
- Venomik
- Juventino
Skąd się tacy ludzie biorą.Batop pisze:Juventus napewno do Serie A nie wróci, bo w tym klubie były największe przekręty tylko jak początkowo mówiono z 30 ujemnymi punktam to prawie pewien spadek! Więc 17 już przy takim klubie to walka o środek tabeli!
Zerknij czasem na tabelę Serie B, popatrz ile punktów można zdobyć, od ilu awans jest, od ilu baraże. Popatrz później na drużyny, które grają w Serie B, na nazwiska piłkarzy, na ich grę.
Później to przemyśl - czy na pewno chcesz coś napisać.
A jeśli nadal będiesz chciał, to sobie daruj, bo po tej wypowiedzi widać, że nie jest to Twoja najmocniejza strona i forum bez Twojej obecności będzie sobie jakos radzić.
Dirty mind
- Vimes
- Juventino
Do zdobycia jest dokładnie 126 punktów, z czego w zeszłym sezonie, ostatnia drużyna, która zakwalifikowała się do baraży miała 66 punktów.Batop pisze:Juventus napewno do Serie A nie wróci, bo w tym klubie były największe przekręty tylko jak początkowo mówiono z 30 ujemnymi punktam to prawie pewien spadek! Więc 17 już przy takim klubie to walka o środek tabeli!
Ale my pewnie będziemy się bronić przed spadkiem :rotfl:
P.S. Batop poproś o zmianę emblematu, bo Juventino to ty raczej nie jesteś
- Batop
- Juventino
Juventus jest taką słabą drużyną, że niewyjdzie z Serie B więcej spadnie do Serie C! Zkorumpowany klub niech się rozpadnie, tak będzie lepiej dla całego footballu!
Niech żyje AC Milan
A Juve Won

Niech żyje AC Milan
A Juve Won

Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006, 13:21 przez Batop, łącznie zmieniany 2 razy.
franek
- LordJuve
- Juventino
I co, ulzylo ci jak sobie napisalem te kilka pustych wyrazow kolorowa cciaka? Twoje ego znacznie wzroslo, co? Nie prorokuj chlopcze prosze, bo jak narazie to mamy remis, Milan tez kiedys w Serie B siedzial.Batop pisze:Juventus jest taką słabą drużyną, że niewyjdzie z Serie B więcej spadnie do Serie C! Zkorumpowany klub niech się rozpadnie, tak będzie lepiej dla całego footballu!
Niech żyje AC. Milan
A Juve Won
![]()
Aha, wiec jaka druzyna jest Milan, skoro notorycznie ostatnimy czasy przegrywal z Juventusem? :lol:
Przynajmniej umiesz napisac poprawnie nazwe Juventusu bo z nazwa Milanu, no coz...

- Vimes
- Juventino
Batop, małe dzieci powinny korzystać z komputera pod nadzorem rodzicówBatop pisze:Juventus jest taką słabą drużyną, że niewyjdzie z Serie B więcej spadnie do Serie C! Zkorumpowany klub niech się rozpadnie, tak będzie lepiej dla całego footballu!
Niech żyje AC. Milan
A Juve Won
![]()

- Batop
- Juventino
Odpowiadam, bo sędziów przekupił Juventus 2 tytuły mistrza włoch stracił to wam nie wystarczy!Lord_ Juve pisze:Aha, wiec jaka druzyna jest Milan, skoro notorycznie ostatnimy czasy przegrywal z Juventusem? :lol:
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006, 13:24 przez Batop, łącznie zmieniany 4 razy.
franek