Zostaniemy zdegradowani??!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 18:15

Ten temat został chyba założony po to, żeby każdy mógł złożyć deklarację, że będzie on zawsze kibicował Juve, że nawet w Serie D nie opuści tego klubu, że będzie przy nim zawsze, sratatata. Człowiek nie może (nie powinien?) zmuszać się do niczego i z przymusu kibicować drużynie, choć tak naprawdę wcale tego nie pragnie. To siedzi gdziesś w głebokiej podświadomości każdego z nas i nie da się tego zmienić bądź wyrzucić z siebie. Oczywiście szanuję kibiców Juve, tych pierwszych na forum, nie sposób ich tu wszystkich wymienić. Właśnie Ci kibice przeżyli z tym klubem wzloty, upadki, triumfy i srogie porażki. Nie ujmuję miłości do klubu tym ,,potencjalnie mniej znanym" kibicom na tym forum, jednakże jeśli klub spadnie do Serie D, to kto będzie pamiętał o tym kto składał tu jakieś deklaracje? Dlatego proszę wszystkich, aby nie składali tutaj żadnych przyrzeczeń, jeśli nie uchronimy się od spadku na to, czy zostaniecie z Juve czy nie odpowie czas. Tymczasem cieszmy się z 29 Scudetto.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 18:49

Damianinho pisze:Ten temat został chyba założony po to, żeby każdy mógł złożyć deklarację, że będzie on zawsze kibicował Juve, że nawet w Serie D nie opuści tego klubu, że będzie przy nim zawsze, sratatata. Człowiek nie może (nie powinien?) zmuszać się do niczego i z przymusu kibicować drużynie, choć tak naprawdę wcale tego nie pragnie. To siedzi gdziesś w głebokiej podświadomości każdego z nas i nie da się tego zmienić bądź wyrzucić z siebie. Oczywiście szanuję kibiców Juve, tych pierwszych na forum, nie sposób ich tu wszystkich wymienić. Właśnie Ci kibice przeżyli z tym klubem wzloty, upadki, triumfy i srogie porażki. Nie ujmuję miłości do klubu tym ,,potencjalnie mniej znanym" kibicom na tym forum, jednakże jeśli klub spadnie do Serie D, to kto będzie pamiętał o tym kto składał tu jakieś deklaracje? Dlatego proszę wszystkich, aby nie składali tutaj żadnych przyrzeczeń, jeśli nie uchronimy się od spadku na to, czy zostaniecie z Juve czy nie odpowie czas. Tymczasem cieszmy się z 29 Scudetto.
Powiedz to Alexowi: http://www.juventus-fc.com/index.php?fu ... all&no=544

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 19:45

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Damianinho pisze:Ten temat został chyba założony po to, żeby każdy mógł złożyć deklarację, że będzie on zawsze kibicował Juve, że nawet w Serie D nie opuści tego klubu, że będzie przy nim zawsze, sratatata. Człowiek nie może (nie powinien?) zmuszać się do niczego i z przymusu kibicować drużynie, choć tak naprawdę wcale tego nie pragnie. To siedzi gdziesś w głebokiej podświadomości każdego z nas i nie da się tego zmienić bądź wyrzucić z siebie. Oczywiście szanuję kibiców Juve, tych pierwszych na forum, nie sposób ich tu wszystkich wymienić. Właśnie Ci kibice przeżyli z tym klubem wzloty, upadki, triumfy i srogie porażki. Nie ujmuję miłości do klubu tym ,,potencjalnie mniej znanym" kibicom na tym forum, jednakże jeśli klub spadnie do Serie D, to kto będzie pamiętał o tym kto składał tu jakieś deklaracje? Dlatego proszę wszystkich, aby nie składali tutaj żadnych przyrzeczeń, jeśli nie uchronimy się od spadku na to, czy zostaniecie z Juve czy nie odpowie czas. Tymczasem cieszmy się z 29 Scudetto.
Za to Zambro mnie trochę zasmucił :roll: :

http://juvezone.net/index.php?function= ... ef59004fb4

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 19:56

Ja mam nadzieje że nas nie zdegradują to by była klęska potrwało by pare lat odbudowywanie starego Juve! To była by najgorsza kara jaką mogli byśmy dostać. Według mnie prokuratura nie bedzie miała wielu dowodów i skonczy sie na dużej grzywnie lub wyrzuceniem z LM.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 21:15

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Del Piero pod tym względem to fenomen, legenda i ikona. On nigdy nie zwątpił i nie zwątpi. Tak więc jego oczywiście należy pominąć, bo Alex na pewno nie opusci Juve jako zawodnik, co niektórzy mogą uczynić jako kibice.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 21:41

spyder pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze:
Za to Zambro mnie trochę zasmucił :roll: :

http://juvezone.net/index.php?function= ... ef59004fb4
Ale Zambro nawet nie zasugerował że chce odejść, zostawił tylko wszystkich w niepewności...

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 23:11

Wątpię, żeby Zambro nas opuścił. Jak już ktoś napisał w komentarzach, ten klub Go wykreował, i gdyby Gianluca się teraz od niego odwrócił, to nie było by to fair w stosuku do nas :roll: Zresztą, jak napisał Adam, Zambro nic konkretnego nie powiedział, tylko podtrzymał w niepewności.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 07:19

Na razie to nas jeszcze nie zdegradowali (odpukać) więc chyba te spekulacje póki co nie mają racji bytu. I oby nie miały.

grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 08:03

Damianinho pisze:Na razie to nas jeszcze nie zdegradowali (odpukać) więc chyba te spekulacje póki co nie mają racji bytu. I oby nie miały.
Dokładnie. Jeszcze nic takiego sie nie stało. Dopiero kiedy degradacja bedzie pewna, wtedy zaczniemy sie martwic i składać deklaracje. Póki co zachowajmy "zimną krew" :-D

Dylak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 21:10

:płaczę: :płaczę: :płaczę: Kibicuje juwe 3 lata niekturzy mogą sądzić że to za mało żeby być prawdziwym kibicem JUVE lecz ja sądze inaczej wg mnie będzie tak:
Juve spadnie do serie D ale puziniej po 2 latach wejdą spowrotem do serie A a z tego co powszechnie wiadomo to juve biednym klubem nie jest morze odrobią te straty i podniosą się po paru latach na nogi. Przede wszystkim trzeba być optymistą i WIERNYM kibicem juve

_______ JUVE MOIM KLUBEM JEST I POZOSTANIE... NA WIEKI ;]__________

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 22:09

Dylak pisze: Juve spadnie do serie D ale puziniej po 2 latach wejdą spowrotem do serie A

O ile mi wiadomo to bedzie trzeba az3 lat aby powrocic do serie A a 4 lat zeby pokazac sie znowusz w LM! Ale spokojnie spokojnie... Ja jestem optymista i smiem twierdzic ze nci nma nie zrobia!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:54

Jak spadniemy do SerieD to tak predko nie wrocimy do Serie A

Serie A
Serie B
Serie C1
Serie C2
Serie D

5 sezonow bedzie potrzeba... ale nie ma co narazie panikowac

Obrazek
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:58

Trunxik pisze:Jak spadniemy do SerieD to tak predko nie wrocimy do Serie A

Serie A
Serie B
Serie C1
Serie C2
Serie D

No nie. Ty od razu piszesz najgorszy scenariusz dla Juventusu. Takimi wypowiedziami tylko pogłębiasz kryzys kibiców Juve. Wielce prawdopodobne jest że Juve zostanie w Serie A , a tu już się pojawiają wiadomości odnośnie ilośc sezonów, które będzie musiał rozegrać Juventus aby znów mógł rozgrywać mecze w serie A.
Pożyjemy, zobaczymy. Takie odpowiedzi jak Twoja należałoby pisać po ogłoszeniu decyzji przez prokuraturę.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 15:08

Trunxik pisze:
Serie A
Serie B
Serie C1
Serie C2
Serie D
Potrzebo czterech sezonów. po jednym by awansować do kolejno:
- Serie C2
- Serie C1
- Serie B
- Serie A

Za 5 sezonów będziemy już mieli scudetto, nawet jeśli nas zdegradują :)

Co nie zmienia w niczym mojego poglądu, że zdegradują nas najdalej do Serie B :)

Dirty mind
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 16:09

Z tego co się dowiedziałem a może i niektórzy z was już o tym słyszeli...Jeżeli zdegradują Juve do niższej ligi...Serie B,Serie C1 lub C2 albo też Serie D...to klub odniesie straty w wysokości 300 mln euro.Jest to poważny cios finansowy dla klubu.Akcje które w chyba w tym sezonie zostały wprowadzone na giełdę zanotowały już spadek o 11% a co dopiero gdy Juve zleci do niższej ligi.Mam nadzieje że tak nie będzie.Z tymi deklaracjami to racja...pewnie większość "młodych kibiców" zacznie być za Barcą bo odnosi sukcesy...już pewnie Barca zyskała zwolenników.Nie wiem czy pamiętacie ale Genoę zdegradowali za 1 ustawiony mecz a co dopiero nas za 19 meczy ustawionych...aż strach pomyśleć.Podoba mi się wypowiedź Alexa...to jest poprostu legenda tego klubu...wszyscy wiążą Juve z jego osobą i on o tym wie.

Tak off-topic bo pewnie na mnie najedziecie ile lat kibicuje Juventusowi...więc od razu odpowiem...kibicuje im już 13 lat...pzdr

Na zawsze z Juve...

...Taka miłość jest jedna...Juve
ODPOWIEDZ