Którego z byłych zawodników Juve wam brakuje????
- Bad_Magick
- Juventino
Zdecydowanie Roberto...ale take Vialli i Ravanelli, oni sa dla mnie klasyka footballu.
- mnowo
- Qualità Juventino
W zasadzie to zastanawialem sie na kogo zaglosowac... mam wielki sentyment do Baggio, bo to od niego zaczelo sie moje kibicowanie reprezentacji Wloch... :lol:
Ale jesli chodzi o technike i umiejetnosci to zdecydowanie Zidane - on by sie nam jeszcze przydal...
Ale jesli chodzi o technike i umiejetnosci to zdecydowanie Zidane - on by sie nam jeszcze przydal...
- telux
- Juventino
Hej !!!
Jestem tutaj nowy.
Pozwolę sobie wrócić trochę do historii i początków mojej miłości do Juve
a to było za czasów Platiniego, Bońka, Rossiego. Co prawda to były
inne czasy inna piłka ale najbardziej brakuje mi Bońka i Platiniego.
A z nowszej historii to R. Bagio.
Pozdrawiam
Jurek :-D
Jestem tutaj nowy.
Pozwolę sobie wrócić trochę do historii i początków mojej miłości do Juve
a to było za czasów Platiniego, Bońka, Rossiego. Co prawda to były
inne czasy inna piłka ale najbardziej brakuje mi Bońka i Platiniego.
A z nowszej historii to R. Bagio.
Pozdrawiam
Jurek :-D
- Grzesiu
- Juventino
troche mało tych zawodników ale z pośród nich na pewno nie brakune mi van der sara buffon jest 100razy lepszy. inzaghi zrobił dlanas dużo ale nie brakuje mi go bo jeśli mam wybierać to wole alexa. baggoo troche krutko grał w juve ale byłto niesamowity piłkarz na skale zizou, obaj mogliby wrócić tylko kilka lat młodsi. poza nimi piłkarzem którego barkuje mi w juventusie jest didier deschamps i wspaniały angelo di livio
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Ja zaglosowalem na Zinedine Zidane'a, chociaz Juve nie odnioslo zbyt wielu spektakularnych sukcesow z nim w skladzie. Nie zapominajmy jadnak, ze Zizou to swiatowa klasa i jego gole, ktore strzelal w Juve mozna ogladac godzinami. On nam bardzo pomogl i za to mu chwala. Po za tym Zizou to moj ulubiony pilkarz wiec wiadomo.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!

- Sarsik
- Juventino
16 osób w ankiecie zaznaczyło, że brakuje im najbardziej Pippo, więc nie jesteś wcale taki odosobniony w przekonaniach*Fighter* pisze:Wiem że chyba nikt sie ze mna nie zgodzi al mi najbardziej brakuje Pippo Inzaghiego

Teraz po mału zastanawiam się, czy nie będzie nam najbardziej brakowało Mareski. I nie chodzi tu już o to, że zrobił dla nas wiele i bez niego nie będzie to już taki sam Juventus. Raczej mam na myśli to, że wyrośnie z niego gwiazda światowego formatu i dziwnym zbiegiem okoliczności nie powróci do Juventusu z Fiorentiny. Wtedy dopiero będziemy się mocno bili w piersi, że szefostwo naszego ukochanego klubu wypuściło taki skarb i w porę nie potrafili dostrzec jego znakomitego talentu przywódczo-techniczno-kreatywnego. Wtedy nam dopiero go zabraknie, nie teraz, gdy nie wiemy do końca jaki z niego piłkarz i czy bez niego faktycznie zespół straci na wartości.
I need a girl that I can train.
- Marianb
- Juventino
ale tak naprawdę to nie brakuje mi nikogo bo każdy został godnie zastępiony:
Zidane-Nedved
Inzaghi-treze
Van der Sar-Buffon
Baggio-Alex
pavel87 ma racje każdy zawodnik jest godnie zastąpiony.
Głosowałem na F.Inzaghiego ponieważ by się przydał za Marco Di Vaio
Ale w zeszłym sezonie lepiej grał Marco[quote][/quote]
Zidane-Nedved
Inzaghi-treze
Van der Sar-Buffon
Baggio-Alex
pavel87 ma racje każdy zawodnik jest godnie zastąpiony.
Głosowałem na F.Inzaghiego ponieważ by się przydał za Marco Di Vaio
Ale w zeszłym sezonie lepiej grał Marco[quote][/quote]
- BiancoNerri_
- Juventino
U mnie kolejność jest taka :
1.Zidane
2.Inzaghi
3.R.Baggio
4.Van der Sar
1.Zidane
2.Inzaghi
3.R.Baggio
4.Van der Sar
- Jędruś
- Juventino
Mi z wymionionych w ankicie piłkarzy, nie brakuje nikogo
, dlatego też, nie oddałem głosu.Brakuje mi tylko człowieka zwanym silver fox, tęsknie również za Rossim...
nie można pisac wyróżnikami tekstu bez konkretnej przyczyny. Narazie bez ostrzeżenia
kouba
nie można pisac wyróżnikami tekstu bez konkretnej przyczyny. Narazie bez ostrzeżenia
kouba
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2004, 19:13 przez Jędruś, łącznie zmieniany 1 raz.