Lost - zagubieni

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 12:03

gregor_g4 pisze:I najbardziej irytujaca mnie sprawa, a mianowicie zegar. Zatrzymal sie na zerze i co sie stalo? nic, pojawilo sie kilka dziwnych znaczkow i odliczanie ruszylo od nowa (jak narazie to wie o tym tylko Lock). wiec po co to cale wpisywanie kodu skoro i tak nic sie nie dzieje? moze dowiemy sie tego w nastepnych odcinkach. A odcinek 15 juz jutro :dance:
Jeden znaczek się jescze kręcił i Locke zdążył wpisać kod.
Pewnie o co chodzi z tym zegarem dowiemy się w ostatnim odcinku ostatniej serii Lost :wink:
Mnie najbardziej w ostatnich odcinkach zdziwiło że "Inni" wiedzieli o tym że Lock rozwalił właz do tego bunkra i nic nie zrobili.Ale cóż Oni są jacyś dziwni. :wink:
Aha i strasznie mnie zaczyna wkurzać doktorek, niby taki kozak z niego, biega po dżungli z gnatem, armie chce sobie robić z tą panienką a jak trzeba tego kolesia z Minnesoty przycisnąć to Jack już świeczki w oczach ma.Cieć jeden.
Sayid, Sawyer,Charlie Rulezzzzz

Obrazek
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 13:05

Jack pezzo di merda! 8)

P.s
http://img96.imageshack.us/img96/3091/d ... hod9le.jpg
Co my tam mamy w oddali ? Samochód(?), domek i coś bialego ... :)

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 13:20

Paolo_Rossi_1982 pisze: http://img96.imageshack.us/img96/3091/d ... hod9le.jpg
Pewnie to fotomontaz. Widzialem juz zdjecia, rzekomo screeny z serialu , ze sceny kiedy Eko staje oko w oko z ta czarna chmura (systemem alarmowym wyspy?). Wtedy kamera robi obrot o 360 stopni i widzimy czarny ekran, jednak niektorzy ludzie widzieli tam ukrzyzowanego Chrystusa, brata Eko, kosciol , rozne twarze itp...

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 13:26

gregor_g4 pisze:Wtedy kamera robi obrot o 360 stopni i widzimy czarny ekran, jednak niektorzy ludzie widzieli tam ukrzyzowanego Chrystusa, brata Eko, kosciol , rozne twarze itp...
I mnieli racje :] Przenalizuj sobie ten moment klatka po klatce i sam sie przekonasz, ze widac tam te obrazki o których piszesz 8)

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 13:29

Paolo_Rossi_1982 pisze:
gregor_g4 pisze:Wtedy kamera robi obrot o 360 stopni i widzimy czarny ekran, jednak niektorzy ludzie widzieli tam ukrzyzowanego Chrystusa, brata Eko, kosciol , rozne twarze itp...
I mnieli racje :] Przenalizuj sobie ten moment klatka po klatce i sam sie przekonasz, ze widac tam te obrazki o których piszesz 8)
juz to robilem i nie widze tam nic takiego :)
a co do wklejonego przez Ciebie zdjecia to z jakiego ono pochodzi odcinka?

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 13:56

Załóż okulary ;)

A co do zdjecia to sezon 1 epizod 12sty.

Mlody85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 16:17

Paolo_Rossi_1982 pisze:Załóż okulary ;)

Możesz podać w której dokładnie minucie i sekundzie jest ten moment? Nie chce mi się całego odcinka przeglądać :oops:

EDIT:
Banan ma rację. Faktycznie coś tam widać.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 18:20

Mlody85 pisze:
Paolo_Rossi_1982 pisze:Załóż okulary ;)

Możesz podać w której dokładnie minucie i sekundzie jest ten moment? Nie chce mi się całego odcinka przeglądać :oops:

EDIT:
Banan ma rację. Faktycznie coś tam widać.
Wiesz ,każdy ma swoją wyobraźnię.Niektórzy mogą tam nawet zobaczyć Capello :smile:
Ja też coś tam widze ale nie potrafie sprecyzować co to może być.

Obrazek
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 19:07

W tym dymku można zobaczyć ten kościół w afryce , chyba wdiac tam tez figurke z heroina , ukrzyżowanego Chrystusa , jakiegos typa w bialym stroju , brata Eko (zdjecie jak byl mlody) , przez moment pokazane też są te torebeczki z herą - jeśli dobrze wylookałem .
Jak ktos nie wierzy , to niech sciagnie sobie Media Player Classic , otworzy 10 odicnek (u mnie 27 minuta i 33 s) i klikając pierwszy przycisk od prawej (pionowa kreska i znaczek play w jednym ) zobaczy sobie te psotacie . Szczeglnie łatwo zobaczyć ukrzyżowanego Chrystusa (chyba jest to ostatni obrazek - pojawia sie gdy Eko zaczyna się wyłaniać zza tej chmury) . Najlepiej przejechac klikajac co chwile ten przycisk ( nie za szybko) a napewno zobaczycie przynjamniej jeden obrazek .
Można tez przesuwać obraz za pomoca play/pause - ale tak raczej nic nie zoabczycie .

pzdr

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 19:30

Paolo_Rossi_1982 pisze:Jack pezzo di ###! 8)

P.s
http://img96.imageshack.us/img96/3091/d ... hod9le.jpg
A w odcinku 2, w drugiej serii w 39 minucie i 27 sekundzie za Sawyerem pływającym na tratwie po lewej stronie horyzontu widać żaglówkę z białym zaglem :) To chyba też nie jest całkiem normalne ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 19:47

Wszystko jest dobrze ,ale proszę Was nia wyliczajcie już drobnych "wpadek" i uchybień tego świetnego serialu :wink: bo to chyba nie ma sensu.

Obrazek
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 20:09

Michał`fcj pisze:Wszystko jest dobrze ,ale proszę Was nia wyliczajcie już drobnych "wpadek" i uchybień tego świetnego serialu :wink: bo to chyba nie ma sensu.

Dlaczego nie? Sa to poprostu zwykle ciekawostki.

Żeby nie bylo nie na temat, to. Moja ulubiona postacia jest Lock, John Lock.

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
Mlody85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 21:20

Michał`fcj pisze:Wiesz ,każdy ma swoją wyobraźnię.Niektórzy mogą tam nawet zobaczyć Capello :smile:
Ja też coś tam widze ale nie potrafie sprecyzować co to może być.
O nie nie, tam wyraźnie widać jakieś postacie i kościół.
Michał`fcj pisze:Wszystko jest dobrze ,ale proszę Was nia wyliczajcie już drobnych "wpadek" i uchybień tego świetnego serialu :wink: bo to chyba nie ma sensu.
A dlaczego? To przecież bardzo ciekawe. Nikt nie ma zamiaru się z tego naśmiewać. Ot, taka ciekawostka.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 22:47

Lakier pisze: Dlaczego nie? Sa to poprostu zwykle ciekawostki.
Mlody85 pisze: A dlaczego? To przecież bardzo ciekawe. Nikt nie ma zamiaru się z tego naśmiewać. Ot, taka ciekawostka.
No dobra poddaje się.
Dawajcie co tam macie.Pozdro

Obrazek
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 23:02

A już jutro odcinek 15 :D
Nie moge się doczekać ściągnołem sobie zwiastun i jest całkiem interesująco :lol:

Pozdro

Obrazek
ODPOWIEDZ