Lost - zagubieni
- Mrówa
- Juventino
Jeden znaczek się jescze kręcił i Locke zdążył wpisać kod.gregor_g4 pisze:I najbardziej irytujaca mnie sprawa, a mianowicie zegar. Zatrzymal sie na zerze i co sie stalo? nic, pojawilo sie kilka dziwnych znaczkow i odliczanie ruszylo od nowa (jak narazie to wie o tym tylko Lock). wiec po co to cale wpisywanie kodu skoro i tak nic sie nie dzieje? moze dowiemy sie tego w nastepnych odcinkach. A odcinek 15 juz jutro
Pewnie o co chodzi z tym zegarem dowiemy się w ostatnim odcinku ostatniej serii Lost
Mnie najbardziej w ostatnich odcinkach zdziwiło że "Inni" wiedzieli o tym że Lock rozwalił właz do tego bunkra i nic nie zrobili.Ale cóż Oni są jacyś dziwni.
Aha i strasznie mnie zaczyna wkurzać doktorek, niby taki kozak z niego, biega po dżungli z gnatem, armie chce sobie robić z tą panienką a jak trzeba tego kolesia z Minnesoty przycisnąć to Jack już świeczki w oczach ma.Cieć jeden.
Sayid, Sawyer,Charlie Rulezzzzz

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Jack pezzo di merda! 8)
P.s
http://img96.imageshack.us/img96/3091/d ... hod9le.jpg
Co my tam mamy w oddali ? Samochód(?), domek i coś bialego ...
P.s

- gregor_g4
- Juventino
Pewnie to fotomontaz. Widzialem juz zdjecia, rzekomo screeny z serialu , ze sceny kiedy Eko staje oko w oko z ta czarna chmura (systemem alarmowym wyspy?). Wtedy kamera robi obrot o 360 stopni i widzimy czarny ekran, jednak niektorzy ludzie widzieli tam ukrzyzowanego Chrystusa, brata Eko, kosciol , rozne twarze itp...Paolo_Rossi_1982 pisze: http://img96.imageshack.us/img96/3091/d ... hod9le.jpg
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
I mnieli racje :] Przenalizuj sobie ten moment klatka po klatce i sam sie przekonasz, ze widac tam te obrazki o których piszesz 8)gregor_g4 pisze:Wtedy kamera robi obrot o 360 stopni i widzimy czarny ekran, jednak niektorzy ludzie widzieli tam ukrzyzowanego Chrystusa, brata Eko, kosciol , rozne twarze itp...
- gregor_g4
- Juventino
juz to robilem i nie widze tam nic takiegoPaolo_Rossi_1982 pisze:I mnieli racje :] Przenalizuj sobie ten moment klatka po klatce i sam sie przekonasz, ze widac tam te obrazki o których piszesz 8)gregor_g4 pisze:Wtedy kamera robi obrot o 360 stopni i widzimy czarny ekran, jednak niektorzy ludzie widzieli tam ukrzyzowanego Chrystusa, brata Eko, kosciol , rozne twarze itp...

a co do wklejonego przez Ciebie zdjecia to z jakiego ono pochodzi odcinka?
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Załóż okulary 
A co do zdjecia to sezon 1 epizod 12sty.

- Mlody85
- Juventino
Możesz podać w której dokładnie minucie i sekundzie jest ten moment? Nie chce mi się całego odcinka przeglądać :oops:Paolo_Rossi_1982 pisze:Załóż okulary
EDIT:
Banan ma rację. Faktycznie coś tam widać.
- Mrówa
- Juventino
Wiesz ,każdy ma swoją wyobraźnię.Niektórzy mogą tam nawet zobaczyć CapelloMlody85 pisze:Możesz podać w której dokładnie minucie i sekundzie jest ten moment? Nie chce mi się całego odcinka przeglądać :oops:Paolo_Rossi_1982 pisze:Załóż okulary
EDIT:
Banan ma rację. Faktycznie coś tam widać.
Ja też coś tam widze ale nie potrafie sprecyzować co to może być.

- x_men_1988
- Juventino
W tym dymku można zobaczyć ten kościół w afryce , chyba wdiac tam tez figurke z heroina , ukrzyżowanego Chrystusa , jakiegos typa w bialym stroju , brata Eko (zdjecie jak byl mlody) , przez moment pokazane też są te torebeczki z herą - jeśli dobrze wylookałem .
Jak ktos nie wierzy , to niech sciagnie sobie Media Player Classic , otworzy 10 odicnek (u mnie 27 minuta i 33 s) i klikając pierwszy przycisk od prawej (pionowa kreska i znaczek play w jednym ) zobaczy sobie te psotacie . Szczeglnie łatwo zobaczyć ukrzyżowanego Chrystusa (chyba jest to ostatni obrazek - pojawia sie gdy Eko zaczyna się wyłaniać zza tej chmury) . Najlepiej przejechac klikajac co chwile ten przycisk ( nie za szybko) a napewno zobaczycie przynjamniej jeden obrazek .
Można tez przesuwać obraz za pomoca play/pause - ale tak raczej nic nie zoabczycie .
pzdr
Jak ktos nie wierzy , to niech sciagnie sobie Media Player Classic , otworzy 10 odicnek (u mnie 27 minuta i 33 s) i klikając pierwszy przycisk od prawej (pionowa kreska i znaczek play w jednym ) zobaczy sobie te psotacie . Szczeglnie łatwo zobaczyć ukrzyżowanego Chrystusa (chyba jest to ostatni obrazek - pojawia sie gdy Eko zaczyna się wyłaniać zza tej chmury) . Najlepiej przejechac klikajac co chwile ten przycisk ( nie za szybko) a napewno zobaczycie przynjamniej jeden obrazek .
Można tez przesuwać obraz za pomoca play/pause - ale tak raczej nic nie zoabczycie .
pzdr
- Reggie
- Juventino
A w odcinku 2, w drugiej serii w 39 minucie i 27 sekundzie za Sawyerem pływającym na tratwie po lewej stronie horyzontu widać żaglówkę z białym zaglemPaolo_Rossi_1982 pisze:Jack pezzo di ###! 8)
P.s

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Lakier
- Juventino
Michał`fcj pisze:Wszystko jest dobrze ,ale proszę Was nia wyliczajcie już drobnych "wpadek" i uchybień tego świetnego serialubo to chyba nie ma sensu.
Dlaczego nie? Sa to poprostu zwykle ciekawostki.
Żeby nie bylo nie na temat, to. Moja ulubiona postacia jest Lock, John Lock.

Ti amo Juventus per sempre.
- Mlody85
- Juventino
O nie nie, tam wyraźnie widać jakieś postacie i kościół.Michał`fcj pisze:Wiesz ,każdy ma swoją wyobraźnię.Niektórzy mogą tam nawet zobaczyć Capello![]()
Ja też coś tam widze ale nie potrafie sprecyzować co to może być.
A dlaczego? To przecież bardzo ciekawe. Nikt nie ma zamiaru się z tego naśmiewać. Ot, taka ciekawostka.Michał`fcj pisze:Wszystko jest dobrze ,ale proszę Was nia wyliczajcie już drobnych "wpadek" i uchybień tego świetnego serialubo to chyba nie ma sensu.
- Mrówa
- Juventino
Lakier pisze: Dlaczego nie? Sa to poprostu zwykle ciekawostki.
No dobra poddaje się.Mlody85 pisze: A dlaczego? To przecież bardzo ciekawe. Nikt nie ma zamiaru się z tego naśmiewać. Ot, taka ciekawostka.
Dawajcie co tam macie.Pozdro