Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2005, 22:43

Hawk, wiem, co to za pierdółki pod herbem, ale kilka osób było jak najbardziej "za wywaleniem", stąd ten fragment o tym :)
Eric-1991 Czy Ty nie widzisz różnicy miedzy koszulkami domowymi (kwestia tradycji była poruszana wcześniej), a wyjazdowymi.
przeciez nazywamy sie BIANCONERI - czyli biało czarni teraz bedziemy sie nazywac jak milan ROSSONERI.
:D

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2005, 22:43

DjJuve pisze:
Eric-1991 pisze:Ale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Nie wieksze niz ty.
Eric-1991 pisze: po co nam jakies pedalskie czerwone koszulki
Z tego co wiem to fioletowy jest kolorem homoseksualistow.
Eric-1991 pisze:przeciez nazywamy sie BIANCONERI - czyli biało czarni
Toc ci nowosc.
Eric-1991 pisze: teraz bedziemy sie nazywac jak milan ROSSONERI.
Napewno.
Eric-1991 pisze:To sa nasze barwy klubowe kto uwaza ze czerwone koszulki sa fajne nie jest tak naprawde kibicem juve>
Kurcze, szkoda ze nie jestem kibicem Juve :(

Ha ha.. Nieźle "po nim pojechałeś"

A tak na poważnie to teraźniejsze koszulki wyjazdowe są extra, a to dodanie czerwonych?? zapowiada się nieźle ale jak będą wyglądać w realu i czy w ogóle się przyjmą..

A co do domowych to juz w ogóle są bardzo ładne i nie chciałbym w ich żadnych zmian.. Są chyba najładniejsze w ostatnich paru latach, no ale coż, z tego co widzimy na zdjęciu umieszconym na 9 stroniie to ma byc zmianka-więcej pasków i gęściej koloru czarnego.. Myśle że to niepotrzebne..

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2005, 22:54

Mnie przypadły do gustu wszystkie modele koszulek. Nawet koszulki w nowym, czerwonym kolorze, które na poczatku, kiedy miały szeroki biało-czarny pas na środku nieco mnie odpychały teraz nawet przypadły mi do gustu. Domowe są bardzo podobne do tych z sezonu 03/04. Wolałbym szerokie pasy, ale to jedynie mały szczegół. Alternatywne(?), żółte są według mnie najlepszymi od dawien dawna koszulkami rezerwowymi. Lepsze były jedynie niebieskie z gwiazdami na ramionach sprzed kilku lat. Kolor nazwałbym raczej złotym 8)
Napis pod herbem - ciekawy szczegół, ale z daleka na mniejszych zdjęciach troche dziwnie będzie to wyglądało. Jak ktoś już wspomniał przypomina to skrzydełka...
Zlatan Ibrahimovic pisze:Ha ha.. Nieźle "po nim pojechałeś"
Głupotę trzeba tępić... :roll:

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 00:51

Co do czerwonych koszulek z tego co wiem to sa czerwone ze wzgledu na rocznice Ferrari ktore jak wiadomo nalezy do Fiata itd. Mnie przypadly do gustu. Zas zlote przypomnaja te z 84 roku i sa rowniez calkiem przyjazne.

veron

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:58

Moze wie ktos gdzie mozna zalukac na te nowe czerwone koszulki juventusu???

marsek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:59

veron pisze:Moze wie ktos gdzie mozna zalukac na te nowe czerwone koszulki juventusu???

a moze bys tak przegladnoł ten topic a potem sie wypowiedział?? :evil: :evil:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 16:31

Hawk pisze: Zas zlote przypomnaja te z 84 roku i sa rowniez calkiem przyjazne.
Nie sa one złote, tylko żółte. To odwolanie do herbu Turynu, tak jak w poprzednim sezonie niebieskie z zoltymi wstawkami (masz to zreszta napisane w tym wycinku z gazety, ktory wkleiles)

Obrazek

Oto i ten herb.

Zolte wyjzadowe koszulki mielismy takze w sezonie 93/94. Kto by nie pamietal tej bramki Baggio z Udinese??

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 09:42

Dionizos - czepiasz sie :P

Nowe zdjecia domowej i wyjazdowej

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jak widac czerwona jest troszke inna niz ta z gazety ale idealnie wpasowuje sie do tego :

Obrazek

Ale nadal mi sie podoba :)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 09:56

Rzeklbym ze sympatyczne, moze i ta czerwona nie bedzie az taka zla, chociaz kojarzy mi sie niekoniecznie, natomiast zastanawia mnie jedno- co to ma byc z tym paskiem trojkolorowym, to ma zastapic tarcze wloska czy jak? Czy tarcza bedzie oprocz tego?.. :roll: Czy ktos jest zorientowany?...

...i jeszcze jedno: ciekawe jak z koszulkami dla Buffona? Jak one beda wygladaly w zwiazku z nowymi strojami...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 10:08

mnowomiejsky pisze: natomiast zastanawia mnie jedno- co to ma byc z tym paskiem trojkolorowym, to ma zastapic tarcze wloska czy jak? Czy tarcza bedzie oprocz tego?.. :roll: Czy ktos jest zorientowany?...
Stary nie rozwalaj mnie :wink: To cos na kolnierzyku absolutnie nie jest tarcza ktora zdobywca scudetto posiada na koszulce :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 10:32

DjJuve pisze:
mnowomiejsky pisze: natomiast zastanawia mnie jedno- co to ma byc z tym paskiem trojkolorowym, to ma zastapic tarcze wloska czy jak? Czy tarcza bedzie oprocz tego?.. :roll: Czy ktos jest zorientowany?...
Stary nie rozwalaj mnie :wink: To cos na kolnierzyku absolutnie nie jest tarcza ktora zdobywca scudetto posiada na koszulce :)
No oczywiscie ze to nie jest tarcza, he he, tylko ze zastanawia mnie to, czemu na tym projekcie koszulek Juve nikt nie pokazal, gdzie bedzie sie znajdowac ta tarcza. Za to pojawil sie ten pasek, stad takie moje wynurzenia :smile: Pewnie tarcza pojawi sie w miejscu pod gwiazdkami albo cos w tym stylu.. z reszta nie wiem. Zobaczymy.

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 10:39

Bardzo podobaja mi sie te koszulki zwlaszcza domowa. Bylem sceptycznie nastawiony do tej czerwonej ale ta koszulka ktora przedstawil Hawk rowniez przypadla mi do gustu.
Wczoraj Barcelona zaprezentowala nowe stroje a jak wiadomo tez je produkuje firma Nike. Wyjazdowe koszulki barcy sa prawie identyczne jak pomaranczowe projekty JUVE tylko ze koszulki sa w koloze "fluorescencyjnej zolci" wiec obawiam sie ze czerwone koszulki moga byc tylko alternatywnymi a pomaranczowe beda jako wyjazdowe a szczerze mowiac pomaranczowe najmiej mi sie podobaja

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 21:56

Nowa 'domowa' bardzo mi się podoba, te żółte wstawki na dole są super. Czerwona też jest niezła, z paskiem z CS-ki wygląda lepiej niż z tym czarnym, ale ciężko będzie mi się przyzwyczaić do Juve w czerwieni

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
ViruS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 22:46

mi sie bardzo podobaja a przy okazji moze nowy sponsor Ferrari :EEE

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2005, 23:34

No, no, noo! Koszulki które pokazał Hawk są bardzo ciekawe, oby dwa projekty świetne! Ah ta wyjazdowa, juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc naszych w tych trykotach :wink:

Niemcom tez sie poczatkowo nie podobały nowe - czerwone stroje, a jednak prezentują się świetnie! Liczę, że podobnie bedzie w naszym przypadku, tą czerwoną trzeba miec, bo to projekt jubileuszowy wiec pewno jedyny przez najblizsze kilkanaście-dziesiąt lat :P

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ