Nowe koszulki Juve
- matt16
- Juventino
Hawk, wiem, co to za pierdółki pod herbem, ale kilka osób było jak najbardziej "za wywaleniem", stąd ten fragment o tym 
Eric-1991 Czy Ty nie widzisz różnicy miedzy koszulkami domowymi (kwestia tradycji była poruszana wcześniej), a wyjazdowymi.

Eric-1991 Czy Ty nie widzisz różnicy miedzy koszulkami domowymi (kwestia tradycji była poruszana wcześniej), a wyjazdowymi.
przeciez nazywamy sie BIANCONERI - czyli biało czarni teraz bedziemy sie nazywac jak milan ROSSONERI.

- El Nino
- Juventino
DjJuve pisze:Nie wieksze niz ty.Eric-1991 pisze:Ale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Z tego co wiem to fioletowy jest kolorem homoseksualistow.Eric-1991 pisze: po co nam jakies pedalskie czerwone koszulki
Toc ci nowosc.Eric-1991 pisze:przeciez nazywamy sie BIANCONERI - czyli biało czarni
Napewno.Eric-1991 pisze: teraz bedziemy sie nazywac jak milan ROSSONERI.
Kurcze, szkoda ze nie jestem kibicem JuveEric-1991 pisze:To sa nasze barwy klubowe kto uwaza ze czerwone koszulki sa fajne nie jest tak naprawde kibicem juve>
Ha ha.. Nieźle "po nim pojechałeś"
A tak na poważnie to teraźniejsze koszulki wyjazdowe są extra, a to dodanie czerwonych?? zapowiada się nieźle ale jak będą wyglądać w realu i czy w ogóle się przyjmą..
A co do domowych to juz w ogóle są bardzo ładne i nie chciałbym w ich żadnych zmian.. Są chyba najładniejsze w ostatnich paru latach, no ale coż, z tego co widzimy na zdjęciu umieszconym na 9 stroniie to ma byc zmianka-więcej pasków i gęściej koloru czarnego.. Myśle że to niepotrzebne..
- Coolfi
- Juventino
Mnie przypadły do gustu wszystkie modele koszulek. Nawet koszulki w nowym, czerwonym kolorze, które na poczatku, kiedy miały szeroki biało-czarny pas na środku nieco mnie odpychały teraz nawet przypadły mi do gustu. Domowe są bardzo podobne do tych z sezonu 03/04. Wolałbym szerokie pasy, ale to jedynie mały szczegół. Alternatywne(?), żółte są według mnie najlepszymi od dawien dawna koszulkami rezerwowymi. Lepsze były jedynie niebieskie z gwiazdami na ramionach sprzed kilku lat. Kolor nazwałbym raczej złotym 8)
Napis pod herbem - ciekawy szczegół, ale z daleka na mniejszych zdjęciach troche dziwnie będzie to wyglądało. Jak ktoś już wspomniał przypomina to skrzydełka...
Napis pod herbem - ciekawy szczegół, ale z daleka na mniejszych zdjęciach troche dziwnie będzie to wyglądało. Jak ktoś już wspomniał przypomina to skrzydełka...
Głupotę trzeba tępić... :roll:Zlatan Ibrahimovic pisze:Ha ha.. Nieźle "po nim pojechałeś"
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Hawk
- Juventino
Co do czerwonych koszulek z tego co wiem to sa czerwone ze wzgledu na rocznice Ferrari ktore jak wiadomo nalezy do Fiata itd. Mnie przypadly do gustu. Zas zlote przypomnaja te z 84 roku i sa rowniez calkiem przyjazne.
- Dionizos
- Juventino
Nie sa one złote, tylko żółte. To odwolanie do herbu Turynu, tak jak w poprzednim sezonie niebieskie z zoltymi wstawkami (masz to zreszta napisane w tym wycinku z gazety, ktory wkleiles)Hawk pisze: Zas zlote przypomnaja te z 84 roku i sa rowniez calkiem przyjazne.

Oto i ten herb.
Zolte wyjzadowe koszulki mielismy takze w sezonie 93/94. Kto by nie pamietal tej bramki Baggio z Udinese??
- mnowo
- Qualità Juventino
Rzeklbym ze sympatyczne, moze i ta czerwona nie bedzie az taka zla, chociaz kojarzy mi sie niekoniecznie, natomiast zastanawia mnie jedno- co to ma byc z tym paskiem trojkolorowym, to ma zastapic tarcze wloska czy jak? Czy tarcza bedzie oprocz tego?.. :roll: Czy ktos jest zorientowany?...
...i jeszcze jedno: ciekawe jak z koszulkami dla Buffona? Jak one beda wygladaly w zwiazku z nowymi strojami...
...i jeszcze jedno: ciekawe jak z koszulkami dla Buffona? Jak one beda wygladaly w zwiazku z nowymi strojami...
- Lypsky
- Juventino
Stary nie rozwalaj mniemnowomiejsky pisze: natomiast zastanawia mnie jedno- co to ma byc z tym paskiem trojkolorowym, to ma zastapic tarcze wloska czy jak? Czy tarcza bedzie oprocz tego?.. :roll: Czy ktos jest zorientowany?...

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mnowo
- Qualità Juventino
No oczywiscie ze to nie jest tarcza, he he, tylko ze zastanawia mnie to, czemu na tym projekcie koszulek Juve nikt nie pokazal, gdzie bedzie sie znajdowac ta tarcza. Za to pojawil sie ten pasek, stad takie moje wynurzeniaDjJuve pisze:Stary nie rozwalaj mniemnowomiejsky pisze: natomiast zastanawia mnie jedno- co to ma byc z tym paskiem trojkolorowym, to ma zastapic tarcze wloska czy jak? Czy tarcza bedzie oprocz tego?.. :roll: Czy ktos jest zorientowany?...To cos na kolnierzyku absolutnie nie jest tarcza ktora zdobywca scudetto posiada na koszulce
- DelSojer
- Juventino
Bardzo podobaja mi sie te koszulki zwlaszcza domowa. Bylem sceptycznie nastawiony do tej czerwonej ale ta koszulka ktora przedstawil Hawk rowniez przypadla mi do gustu.
Wczoraj Barcelona zaprezentowala nowe stroje a jak wiadomo tez je produkuje firma Nike. Wyjazdowe koszulki barcy sa prawie identyczne jak pomaranczowe projekty JUVE tylko ze koszulki sa w koloze "fluorescencyjnej zolci" wiec obawiam sie ze czerwone koszulki moga byc tylko alternatywnymi a pomaranczowe beda jako wyjazdowe a szczerze mowiac pomaranczowe najmiej mi sie podobaja
Wczoraj Barcelona zaprezentowala nowe stroje a jak wiadomo tez je produkuje firma Nike. Wyjazdowe koszulki barcy sa prawie identyczne jak pomaranczowe projekty JUVE tylko ze koszulki sa w koloze "fluorescencyjnej zolci" wiec obawiam sie ze czerwone koszulki moga byc tylko alternatywnymi a pomaranczowe beda jako wyjazdowe a szczerze mowiac pomaranczowe najmiej mi sie podobaja
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Alexa Del Piero
- Juventino
Nowa 'domowa' bardzo mi się podoba, te żółte wstawki na dole są super. Czerwona też jest niezła, z paskiem z CS-ki wygląda lepiej niż z tym czarnym, ale ciężko będzie mi się przyzwyczaić do Juve w czerwieni
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- wErOn
- Juventino
No, no, noo! Koszulki które pokazał Hawk są bardzo ciekawe, oby dwa projekty świetne! Ah ta wyjazdowa, juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc naszych w tych trykotach
Niemcom tez sie poczatkowo nie podobały nowe - czerwone stroje, a jednak prezentują się świetnie! Liczę, że podobnie bedzie w naszym przypadku, tą czerwoną trzeba miec, bo to projekt jubileuszowy wiec pewno jedyny przez najblizsze kilkanaście-dziesiąt lat
Niemcom tez sie poczatkowo nie podobały nowe - czerwone stroje, a jednak prezentują się świetnie! Liczę, że podobnie bedzie w naszym przypadku, tą czerwoną trzeba miec, bo to projekt jubileuszowy wiec pewno jedyny przez najblizsze kilkanaście-dziesiąt lat

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!